Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
lubomirov1985 написа: 01.04.2020, 13:12:28
Марешки и аз не смея - на баща ми колата яко запуши дюзите с гориво само от там. Продължително караше с гориво само от Марешки Люлин
Точно за тази бензиностанция и ситуация говоря!
При мен стопи буталата и направи клапаните на прах! Дюзите ходина на два стенда по време на ремонта, защото ги обвинявахме тях, перфектни са!
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Явно става. За да разсея съмненията, отидоха на втори стенд различен от първият. И от двете места казаха, тия дюзи не са за нас. Дюзите са на бош, масови са, не са пиезо. Дори и да имаха съмнения, нямаше да пропуснат да изкарат по 200лв на брой ...
На служебното Q7 2 пъти сменяха по гаранция резервоара на ад блуто.Паднеше ли под определено ниво,биеше грешка и умираше.Виж да не е и при теб за смяна.
Без да генерализираме, все ми се струва че такива "ремонти" се отказват от софийските офиси. Аз драми с представителят на Шкода в Благоевград нямам, и са супер свестни. Даже имат някакви Шкоди(Фабия) бегачки, нашерани с лепенки под навесите ..
Ако наближи края на гаранцията, а това все още е така, просто ще го заведем и ще виси за оправяне по гаранция. Няма проблем, не ме притеснява. @igeorgiev82, това което казваш, ми звучи много възможно.
@lubomirov1985, сина му Йордан е доста технически грамотен. Ходил съм 2 пъти при тях. Да взема колата, и да заведа една щета.
Шкодата е била обслужвана само при тях, и мога да кажа че е перфектна. Засега съм и оставам техен клиент.
Ники, махни го тоя Аватар моля. Пълна смехория с тия овце. Не ти отива на теб тая картинка.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Rangel написа: 09.04.2020, 12:17:22
"Красота", няма и две години и имам дупка на стелката под петата на десния крак. Казвайте от къде да купя гумени?
твоите гумени или мокетени са били, за колко километра се скъсаха ? Аз съм 2 години и 20хил с Petex мокетени взимани от бим.бг , не мога да кажа , че са като нови, личи си че са понамачкани под петата на десния крак, но са перфектни. Гумени не обичам, стоят ми като в москвич...
Трябва и аз да завеждам щета...
Днес един реши да ме подпре леко.Помислих си че съм изтървал спирачката,а колата беше на ауто-стоп.Сама запали и се мръдна напред.Не знаех дали е защото ме е бутнал или колата е преценила, че този зад мен няма да може да спре.Така и не разбрах, но после слязох да гледам...
Щетата не е голяма.Може би 1-1.5см му се отбеляза рамката на номера в/у моята задна броня.Няма други поражения или надрано.
Имате ли опит с Алианц и колко може да я бавят ?