Автомобилни бои-видове, марки, качество

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
PVV

Ретро Škoda

Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача

Мнение от PVV »

Колеги, понеже съм на вълна авто бои , пускам темата да поразсъждаваме малко и да си кажат мнението хората боравили с авто бои и лакове. Всеки майстор си хвали боите с които работи, но на всички ни е ясно, че има разлика между отделните видове. Освен това сега май са разрешени само тези на водна основа по разни там критерии на Европейския съюз. Дали се спазва това или не, и каква е разликата в конвенционалните бои и тези на водна основа. Та някой има ли впечатления и да сподели за боите :Spies Hecker, Glasurit, Sikkens, PPG. [smilie=pardon.gif]
Аватар
Rapid

Škoda Фен

Мнение от Rapid »

Майстора който се надявам най-накрая да ми боядиса колата, работи с mobihel. Когато е отворил сервиза е бил представител на Глазорит, но било скъпо за повечето клиенти и е минал на мобихел. Не каза че е по-добра(мобихел), но си е свикнал да работи с нея и ми обеща най-добър резултат с нея. Исках поне лака да е Глазорит, но той не иска да работи с нещо което не е ползвал от години. И така явно кой, както си е свикнал. Но поне не оплю другите марки бои. Не знам каквото стане, оказа се че бояджии има доста(само боядисват), малко са хората които се наемат да изправят,кърпят и правят стари коли. Иначе като търсих майстори всеки вика "Изкърпи я, Аз ще я изпръскам "
Аватар
PVV

Ретро Škoda

Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача

Мнение от PVV »

Моя и кърпи , ама мноооооооооого бааааааавно! Той работи с PPG и сега чааааааака накакъв италиански лак. Нямам нерви вече. [smilie=ireful1.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”