Нова Октавия 3 FL 1.4TSI DSG 150к.с
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- zloQQ
- Гараж: vRS Challange 2.0 TSI
- Обратна връзка:
Идеална е! Можеше вероятно да прежалиш и да вземеш един инч отгоре, но и така изглежда чудесно 
-
pepi
- Гараж: Octavia
Да си призная честно - и на мен ми харесва. Обаче тоя номер...иди на ти направят нов, бе, Ванка ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Поздравления за инициативата Ванка, но... маджата ти е мнооого постна. ![nea [smilie=nea.gif]](./images/smilies/nea.gif)
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Сега....да споделя и дертовете,които имах с джантите.
Товаря си ги аз топли,топли новички грижливо прибрани в кашончета,разтоварвам при гумаджията и му викам:
"Абе,трябва ли да ги завъртим да видим дали не са криви"?(много хора плакаха тъй
)
"Да бе,не вярвам,нови джанти да има криви,пък и са сериозна фирма"
Викам ОК.
Слага първата джанта на машината и.......
"Баси майката,ние верно се шегувахме,ама ела да видиш тая е крива

Звъннах на доставчика обясних му ситуацията,видя ми поръчката,всичко точно.Вика:"След малко ще ти звънна"
Звънна ми,за съжаление нямат налична такава джанта.Вика,няма дерт докарай ми я,ще ти я поръчам,но с тая ситуация кога ще дойде не знам.От там реших да ми я изправят,като изправянето стана без никакви щети по джантата и с уверението на гумаджията,че кривината е на такова място,че никак не влияе на въртенето на гумата(биене кючеци и т.н.т)
Всичко ОК.Монтира ги той,и вика:
Абе,ти други болтове нямаш ли?
Мииии,не тъй дойдоха,без,тея не стават ли?
Абе според мен не стават,конуса е друг и не знам си кво,тип С,тип Р и т.н.т
Аз вече.......
Както и да е,сложи ги той и газ към бггуми(от там купих и гуми и джанти)
Обясних му ситуацията с болтовете,провери си човека,и наистина се оказа,че болтовете(ОЕМ-ските) не са за тая джанта.Пое си отговорността,смени ми ги с правилните,и си пое цената за изправянето на джантата.
Тааааа,те такива приключения днес по време на карантина вирус![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Товаря си ги аз топли,топли новички грижливо прибрани в кашончета,разтоварвам при гумаджията и му викам:
"Абе,трябва ли да ги завъртим да видим дали не са криви"?(много хора плакаха тъй
"Да бе,не вярвам,нови джанти да има криви,пък и са сериозна фирма"
Викам ОК.
Слага първата джанта на машината и.......
"Баси майката,ние верно се шегувахме,ама ела да видиш тая е крива

Звъннах на доставчика обясних му ситуацията,видя ми поръчката,всичко точно.Вика:"След малко ще ти звънна"
Звънна ми,за съжаление нямат налична такава джанта.Вика,няма дерт докарай ми я,ще ти я поръчам,но с тая ситуация кога ще дойде не знам.От там реших да ми я изправят,като изправянето стана без никакви щети по джантата и с уверението на гумаджията,че кривината е на такова място,че никак не влияе на въртенето на гумата(биене кючеци и т.н.т)
Всичко ОК.Монтира ги той,и вика:
Абе,ти други болтове нямаш ли?
Мииии,не тъй дойдоха,без,тея не стават ли?
Абе според мен не стават,конуса е друг и не знам си кво,тип С,тип Р и т.н.т
Аз вече.......
Както и да е,сложи ги той и газ към бггуми(от там купих и гуми и джанти)
Обясних му ситуацията с болтовете,провери си човека,и наистина се оказа,че болтовете(ОЕМ-ските) не са за тая джанта.Пое си отговорността,смени ми ги с правилните,и си пое цената за изправянето на джантата.
Тааааа,те такива приключения днес по време на карантина вирус
- igeorgiev82
skauta написа: 20.03.2020, 17:56:07 Поздравления за инициативата Ванка, но... маджата ти е мнооого постна.![]()
Няма ядове Иво
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Добре е.
Ако са 1 инч по-големи, пък дисковете ще малеят. Така е добре, има баланс и хармония.
Единствено, аз бих сложил по светли джанти за да не малеят. Но и така е ок. Черния пакет не задължава черни джанти.
Ако са 1 инч по-големи, пък дисковете ще малеят. Така е добре, има баланс и хармония.
Единствено, аз бих сложил по светли джанти за да не малеят. Но и така е ок. Черния пакет не задължава черни джанти.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Но пък седи по-завършена. Един черен изолирбанд на разделителя на фаровете и ще стане топ. 
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Хром емблемите с фолио за затъмняване на стопове стават много добре.
+1 за затъмняване на лентичката синьо разделяща фаровете
+1 за затъмняване на лентичката синьо разделяща фаровете
- igeorgiev82
Колата си остава финално в този вид.Единствено,на по късен етап,може би ще сменя емблемите,но нищо друго повече няма да се пипа ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
- ToYaGa
- Гараж: Kodiaq II VRS
Mini Cooper SE
На мен много ми харесва как е станало.
Смятам да препиша
И без това, цветът е същия.
А ако искаш, имам китче с боя и лак, ако не можеш да намериш черни емблеми с цвета на колата и имаш желание, ще ти дам да си боядисаш една черна.
Смятам да препиша
И без това, цветът е същия.
А ако искаш, имам китче с боя и лак, ако не можеш да намериш черни емблеми с цвета на колата и имаш желание, ще ти дам да си боядисаш една черна.
Skoda Kodiaq II VRS
ex. Skoda Superb III Scout
ex. Skoda Octavia III 4x4
- igeorgiev82
Благодаря.Имам и аз,ама няма да стане с него
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Много, много добре са и застанали.
Чуден е цвета. Грам не му личи праха от накладките. Моите са същите но 18ки. Нямах кривини аз, конец бяха. Ама то късмет, иначе и аз сменях болтове с правилния конус.
Задължително слагай черни емблеми и нищо повече.
Чуден е цвета. Грам не му личи праха от накладките. Моите са същите но 18ки. Нямах кривини аз, конец бяха. Ама то късмет, иначе и аз сменях болтове с правилния конус.
Задължително слагай черни емблеми и нищо повече.
- ToYaGa
- Гараж: Kodiaq II VRS
Mini Cooper SE
И аз, и аз, после още по-голяма глупост направих, ама ще си замълча, че чак ме е срам
Skoda Kodiaq II VRS
- igeorgiev82