Octavia vRS TDI DSG Revo Stage 1

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

Тва с тия джанти стана вече индийска сапунка с очакващ се съспенс ала Тарантино!
Толкова ядосан не съм го виждал Калоян като днес.
Като отидох и джантите играеха на бис пореден кючек.
Първо чака сума ти време да ги сменят, ся идват и две са с Паркинсон , просто не стават.
Това е несериозно и го съветвам да си вземе кеша и да си купи ОЕМ и да си свирка.
“Дилърът” да си ги взима и да си се оправя с РЕВО после.
Това е несериозно
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Мнение от kalata »

Ама това нови джанти ли били? Аз мислех, че са сегашните му и ги е наквадратил зимата. Ужас.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от stefan L »

Ц-Е-Ц-О РАНИЦАТА написа: 09.03.2020, 21:15:50 да си купи ОЕМ
Калояне, има огромно предлагане на джанти от фирми , които от поне 20-30 г. са на пазара и са се доказали.
Последно промяна от stefan L на 09.03.2020, 22:28:52, променено общо 1 път.
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

kalata написа: 09.03.2020, 21:18:17 Ама това нови джанти ли били?
Тамам от кашоните.
После набързо ги прибрахме [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

Стига, бе! Аз от OLX си взех по прави джанти [smilie=sarcastic.gif]
Това е несериозно. Много лоша отзив за доставчика.
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

Брей, трети комплект с проблем.
Лошо!
Явно "Team Dynamics" в лицето на "Revo" яко се излагат🤪
Предполагам "целият екип" на Performance99 се е впрегнал с решаването на казуса, но все пак сподели как ще процедирате сега?🤗
Г-н Ганчев пак ли смята да те върти 1г., както със софтуера на ДСГ- то от TVS, който оказа се, е напълно излишен в твоя случай.....ама дилърчето Пак Не разбрало [smilie=punish.gif]
Аватар
Kaloyan_vRS

Škoda Racer

Гараж: BMW M340i xDrive G20

Мнение от Kaloyan_vRS »

Тоя път няма да чакам.
Оставам ги, да ми дава парите и да се оправя с Рево.
Аз съм ги купил от Performance99 не от Рево, няма да чакам да кажат Да или Не, няма да стане, искали клипове на 4 джанти, ами да си прави и да им изпраща, аз не съм маймуна,направи това онова, ела си ги вземи ела ги донеси, монтаж, демонтаж 20 пъти те станаха златни тия джанти правени по трудово в училище
Това подигравка с клиентите, за 3 бондака получаваш среден пръст
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

И мен ме правиха на маймуна. Клипове, снимки, замерване със специален уред....
Аз им казвам, че ако нямаше проблем, нямаше да искам да ги връщам, защо ме карат да доказвам нещо, което е факт и като им го върна, те ще си го установят и видят. А гледам по света карат с такива.... Явно търпят...
С колера беше подобна простотия, Не добре и точно изработен. Ползват други фирми Рево, разбирам, но контрола е МНОГО СЛАБ. После как да си поръчам примерно турбо етр и да съм спокоен. [smilie=pardon.gif]
Кала, връщай ги и стрееляй едни Оz. Formula :)
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
lubomirov1985

Škoda Мод

Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI

Мнение от lubomirov1985 »

Ебаси ужаса :( това наистина е несериозно
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Тихо, тихо, че с Дидинко се......(на Сами говоря)

Сега сериозно!
Познавам Калата не много отдавна, добро момче е и заради това , че с Дидо са приятели,Дидо го прави на маймуна.
Със Сами , там беше РАЗЛИЧНО.
Истината е, че Дидо си е хитър (да не използвам други епитети) и много добре ги преценява нещата с кого и как да се държи.
Е, като срещу него застана бай Самун- демек 2ма, дето мамата си жаса като е за техен интерес и в парично изражение : Веднага се върнаха джантите и парите за отрицателно време, че и балансите и тн. си правиха схема да ги приспадат.
Но, те там със Сами си "правят" някакви други врътки , тяхна работа. Коли си разменят, препращат си клиенти- пердашат се. КоУеги са! [smilie=music.gif]

За джантите:
Цялата работа за джантите е, че бай Самун го "хванахме", че навивал тиксо, той се ядоса и реши да ги върне. Отделно, едната имаше точка от боята. Иначе, се беше писало, как дилъра помогнал, как РЕВО казали, че ще пратят джанта и ще я сменят- НИЩО ТАКОВА НЕ СЕ СЛУЧИ!

Калоян , нямаше особени проблеми с джантите, но: Платил е, има гаранция , реши ДА ГИ СМЕНИ.
От там се почна: Дай снимки, дай клипове, ама така, ама онака- 3-4 месеца. РЕВО знаеха за това, писаха, че това искали, онова искали и тн.
Накрая ги изпратиха, после пак при тях прегледи и време, после ги върнаха и.....вчера Калата вика- ДЪРВО.

Проблемът (реално си е грешка там на който ги изработва, но) е реално в това, че в БГ- няма стабилен дилър в лицето на Диян Ганчев.
Сега, ясно е, че НЕ Е негова вината за това, НО: Той е дилър на въпросната фирма/марка, той ги предлага , следователно той като човек е ОТГОВОРЕН за българския пазар (Заедно вече с D-Bros за София и региона).
Лично за мен, като човек който се занимава с търговия е НЕСЕРИОЗНО: Клиент да има ОЧЕВАДЕН проблем и да се казва: Искам това, искам онова, направи това.
Нали за това си дилър, вземаш си процента при продажба: От теб се иска съпорт и разбира се, при някакъв проблем- има РИСК. Иначе, каква работа правиш? Просто си един комисионер ли? Вземаш разликата, а като стане нещо: Ааааа, оправяй се с РЕВО.
Нормално е, да се искат някакви материали, но за мен ....при положение, че това са редовни клиенти и нямат интерес да лъжат или спекулират, Диян трябваше веднага да окаже съдействие:
Като дилър да си вземе джантите и от там нататък да се оправя с тях.
А то: С Калата - 1 година, с Тодор за кутията 1 година, явно е НОРМА.

Тук не става въпрос , че РЕВО са лоша марка, напротив. Хората МАСОВО карат с такива джанти и нямат оплаквания.
Лично мое мнение (отново повтарям, като човек занимаващ се с търговия, внос/малко износ и продажби) , като цяло....нали знаете към кои търговци стават такива работи или къде отиват всички тези "грешки". Пак казвам, мое мнение!

Бъркаме малко темата и излиза като - РЕВО са боклук, а глобално и реално НЕ Е ТАКА.
Лично за мен, въобще нямам никакви лоши чувства към Диян и прочие, всеки си е направил изводите за себе си - аз съм благодарен, че колата ми е мапната и стреля яко, но като дилър има много какво да надгражда, да чете,а и като отношение към хората!
Или да си реши: Дилър ли е (когато му отърва), комисионер ли е?

Отново повтарям, РЕВО са стабилна фирма с много добри решения и продукти,както съпорт (по телефона/мейл и тн), вече по-веригата как стоят нещата....
Да (както казват колегите), джантите са на Тийм Дайнамикс, предлагат се от РЕВО с тяхна марка, към дилър, после към клиент и веригата е по-дълга.
Но, след като си сложил главата в торбата и искаш да правиш и развиваш (уж) това нещо, съвсем нормално е в бизнес отношения понякога да се получат рекламации и връщане на даден продукт -стока. Това си е риск при всеки търговец, за да искаш да прибираш разликата си носиш риска.
Иначе, както писах по-горе, явно си просто един комисионер!
bega4kata написа: 10.03.2020, 08:39:32 После как да си поръчам примерно турбо етр и да съм спокоен.
Ей така, като мен! [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Още при джантите на Сами, изразих мнение, че за тези пари има къде, къде по-доказани марки. Тези РЕВО без да съм сигурен, ми се струва, че само Софта те го мислят. Другото е просто марка. Както Вюрт, едно нещо не го правят те, но пък си имат марка. Все ги хвалите тези РЕВО, ама аз безпроблемен проект не съм видял. Дали дилъра виновен не знам... @TSI-LK, ако не бъркам си забоде някъде в чужбина тунинга, в някаква фирма, която повече не съм я вувял във форума, не съм чул да има драми, може и да не си е казал :).
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

Аз съм карал 3 модела Тийм Дайнамикс, 2 от които бяха бранд ню от кашонЯ, поръчавани навремето през ибей.ко.ук

За Фабията взех също Тийм Дайнамикс втора (зло)употреба от ОЛХ. С нито един от 3-те комплекта не съм имал кичец/криви джанти! За мен самата фирма е доста сериозна, но просто за БГ може да идват "бракувани" бройки на "добри парЕ" за дилърчето (случаЕност, едва ли [smilie=pardon.gif] ).

Всеизвестен факт е, че тук караме по мнооого кофти пътища и малко са хората, които ще усетят лека вибрация или нещо по-така...Ще го отдадат на кофти асфалт, кофти гуми итн итн, но не и на фабрично крива джанта [smilie=sarcastic.gif] После продавача ще ти каже - бате ти си ги карал тия жанти...от къде да знам, че на излизане от гумаджията не си излумбурил през некой трап или бордюр и оп...топката е в тебе!
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

@Rangel, не се явявам адвокат на РЕВО, но бъркаш доста сериозно.
П.С: Фирмата за която говориш на TSI-LK e TVS, на която представител за България е пак Диян Ганчев- Performance 99 / DSG -Doctor.
Стоил ходи 2-3 пъти при него след това.
[smilie=sarcastic.gif]

Всичките проекти са си ЧУК и се карат и до сега сме нямали МЕХАНИЧНИ проблеми.
Да, Сами и Иван имаха с някакво си придърпване или каквото е там- уж са го оправили.

Всички други, механични драми нямаме!
Имахме "драми" за така наречените фини настройки. Най-вече за това, че дилърът НЕ чете и не беше запознат добре, а може би и не го интересува.
Там , за тези неща, РЕВО ВИНА НЯМАТ. Те си имат спуснати протоколи и ИЗИСКВАНИЯ към дилърите с препоръки и условия след поставянето на софта и стъпки за действие или минимум: ЗАПОЗНАВАНЕ НА КЛИЕНТА С ТЕЗИ ИМ ИЗИСКВАНИЯ И ПРЕПОРЪКИ!

Че дилърите ги пренебрегват и не ги спазват, НЕ Е ВИНАТА НА РЕВО.
Дори и D-Bros слага(ше) на някой коли със суйтч на позиция B и пей сърце. (бяхме в Чернобил с едно момче - Любо с А5ца правена там и сложена на 100октана, с Цеката му отворихме очите как да я кара и след екскурзията - отиде и си върна позиция)

А, както се разбра (нещо, за което хората трябва да са благодарни, че сме споделили и видели, иначе и до днес щяха си карат така) с нашите горива- НЕ СТАВА да се кара на 2.0Турбо над 97 настройка, а на Ауди компресорите над 98 (с изключения малки).
Сами е малко лопатка: Като си ги взе - всичко е 6т. много хубава изработка, а после като трябва да се "сипе", абе и моят беше така....
Да не казваме, че там за кулерите, куриерите бяха чукнали единия и Тодор87 го взе него, че иначе Сами пак щеше да мънка.
Там също Рево вина нямат, както и дилъра, че куриерите са били палачори.

А, за другото: Лично мнение: Без факти и покритие, да не се правят такива изводи. Лично аз знам доста счупени и НЕнаправени коли.
Няма как, има го в тунинга, това са нормални неща. Няма тунер в БГ или където и да е, да не е счупил кола. Всеки го е правил!
Всеки сам си преценява!
Аз за себе си изброявам фактите каквито са от лично впечатление и на хората около мен, никого не ангажирам с мнението си!

@digitalundgrd, e казал лично впечатление за фирмата.
Аз се потретвам. Членувам в доста групи за собственици на МК3 РС и в РЕВО и тн.- доста колеги карат с тези джанти и нямат оплаквания, а и колата стои с тях брутално (някой с фланци). Леки , за прилични пари- хубава джанта е лично за мен.
Защо така се е получило, не знам.
Реално, може и в групите да не споделят ако имат проблеми и да си кажат: Ще врътна 2 ленти тиксо и няма да се занимавам, защото джантите са НОВИ и не ми се занимава с рекламации, връщане и тн.- загуба на време и нерви.
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
Kaloyan_vRS

Škoda Racer

Гараж: BMW M340i xDrive G20

Мнение от Kaloyan_vRS »

Яд ме е много,харесаха ми джантите.
Аз ако бях си карал старите по-добре бяха да не се занимавам, ама свърши вече няма да има Рево джанти.
Днес му ги занесох да им ги връща, няма да има днес, утре в други ден, разбрахме се за връщането на парите и така
Сега започва търсенето на нови

@bega4kata, Аз сега не разбрах за oz formula,предлагаш да ми продадеш твоите(навит съм) или като модел ми ги предлагаш?
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

Мнение от La Furia Roja »

Kaloyan_vRS написа: 10.03.2020, 15:20:49 Яд ме е много,харесаха ми джантите.
Аз ако бях си карал старите по-добре бяха да не се занимавам, ама свърши вече няма да има Рево джанти.
Днес му ги занесох да им ги връща, няма да има днес, утре в други ден, разбрахме се за връщането на парите и така
Сега започва търсенето на нови

Аз щях да побеснея ......... Ама Ти мноооооооооо си издържал.
Достатъчно си се напатил с боклуците на Рево. Фермани и оправдания Ти пишат тук, вода се носи, а тя Истината е една.
Кривотии, тресене, липса на качество, скъпотии и въобще излагация Най-страшна е това Рево.
Стига търси Джанти, работата ще стане Бит и Е..н насита нямал [smilie=kiss3.gif]
Излез от филма и си вземи ОЕМ Черен Екстрийм.
Това е най-бруталната 19ка за Шкода ВРС 3. Колата на пътя е неповторима с нея. Никакви афтърмаркети тъпотии не ти трябват.
Колата ти е тръшната достатъчно с H and R пружините и ще гръмне.
Сложи едни фланци отзад както Милчо, 20мм май бяха и край.
Най-красивата Форумна РСка ще стане.

...........Аз все се каня да го заведа Мильо на гумаджия, че да сложим Екстрийма с фланците на Червената както е с Койловете...............
Единствено държа 18ките, щото са 9ки, уникати и няма друга Шкода по пътищата с такива, ама като визия не могат да се сравняват с Екстрийм.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”