RED LINE for SCOUT
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
На мен си ми харесва. ![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
RED LINE for SCOUT
На мен също
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Ей, да спомена, че жената положи доста труд да се изработи шрифта, щото тя го направи по моя молба и това не е толкова лесно, няма как на всички да се хареса, не съм го и очаквал, но колата си я изработвам по мой вкус, както и всеки от вас за своята, главната причина да го правя е да не ми омръзне. Тук не сме тунинг форум, и не очаквам да ме разберете, но при мен особеното е че се занимавам с тунинг на апартаменти в голяма част от работата си и може би това доста ми се отразява в начина на мислене и имам нужда да избивам и в друга посока, но пък ме кара да се чувствам добре. Друго нещо, е че дълги години работя с дизайнери и архитекти и колкото и да е, съм научил основни работи за дизайн и оформление и не мисля, че се справям лошо, но винаги ще се намерят хора за критики, такъв е света и аз го приемам, не се карам на никой, приемам ги като откровено мнение, което уважавам много повече от престорени похвали.
Поздрави!
Поздрави!
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Мдааа, доста време се минало от последният пост по темата, едвам я изрових. Та в последно време някак колата ми беше омръзнала, което определено не е добре, трябваше нещо да направя и по екстериора, просто не можех да го оставя, трябваше да има нещо от мене, стига с това ОЕМ. Започнах да се ровя в нета за някакви тунинг работи за скаут, ама пълно дърво, нищо. В крайна сметка се реших да поръчам някои работи за други коли с надеждата да ги преправя и наглася, ама и този вариант не се получи за съжаление. Започнах да издирвам сервизи, които се занимават с такъв вид дейност и от питанки и доста търсене в крайна сметка, намерих. Сервизът на пръв поглед се оказа доста невзрачен, и не много добре изглеждащ, но това не ми е критерий, важно беше да вършат работа и си влязох. Вътре, братче, последно поколение Макларън, ударен, аз такава кола не бях виждал още, ама както и да е това е друга тема. Заговорихме се за моите намерения и дали нещо може да се направи. Изслушаха ме хората и ми казаха, че може да се получат работите, дадоха ми някакви цени, но за да мога да се класирам в цената трябваше и аз да се напъна, като ми дадоха насока, как аз да изработя някои детайли сам, предвид, че бяха наясно, какво работя. Съгласих се, още повече, че и те имаха ангажименти около 4 месеца напред и нямаше как да станат бързо работите. Времето, което имах, се оказа достатъчно и това, което се очакваше от мен, мисля, че се получи, майсторите бяха доволни, като цяло. След една камара скъпи коли, мустанг, поршета, не знам си колко бмвта, най после ми дойде редът и се почна страшното. Това, което изработих, бяха сплитери и добавки за заден дифузьор. Майсторите с допълнителни преправки ги дооправиха и изляха калъпи, от там после се изработват детайлите. Получиха се добре, само задният дифузьор нещо не ми хареса, та купих, цял дифузьор за ауди, за да му взема някои детайли, направихме ги, ама пак проблем, нещо пак не ми се връзваше, та се наложи да се преправи и генерацията на двойна, нямах намерение, ама
. За да пасне обаче добре, се наложи да купя накрайници за Порше Кайен и естествено, купих, щото извивките трябваше да съвпаднат, няма как. Следващо нещо, праговете нещо много ми простееха, та и тях, покрай няколко наслагвания решихме да са от бмв, май ф10 беше. Евала на хората от първия път ги направиха и си застанаха направо, като ОЕМ, без забележка, много бях доволен. Такааа, следваща изгъзица, нИ сА спрях, прещрака ми нещо и реших, че трябва да се преправи и предният капак, та от там започнах да гледам за някакви добавки за него и ми хареса една, беше добавка HAMMAND за BMW X6, викам си това ще е и го купих, без да предупредя майсторите, направо им я занесох. Тия хора в първия момент, шах и мат, бяха слагали такава, ама не и на такава кола и в първия момент се дърпаха, просто не искаха да рискуват, че не се знае резултатът. Не искаха въобще да рискуват с оригиналния капак и ми казаха, че ще го направят, само, ако купя капак. Не исках да го правя, ама се наложи, купих нов китайски на добра цена, щото втора употреба не се намира, всичко изкупено. Между другото капака го започнаха преди да влезе колата при тях и доста си поиграха, щото сами разбирате, че всичко трябва да се наглася и преправя. С майката, бащата и всички до девето коляно, работата стана в крайна сметка, доволен съм, че и парите вложени не бяха малко и така определено ми се наруши доста сънят докато станат, но накрая си отдъхнах
Колата отиде на бояджии най-после и си я взех по живо, по здраво, доволен от крайния резултат. Работите така се стекоха, че съвпадна с VW феста и реших да се запиша самостоятелно. Хората ме одобриха и си участвах, разочарован съм малко заради предишната година, че така се стигна до тоя спор, щото си беше и повод да се събираме, освен участието, но вече е минало и се надявам да намерим други поводи за сбирки. Много съм доволен от представянето на феста, получих доста одобрение от админите и от тоя Дунев, където уж се води, като специалист в моторните спортове, доста хора я снимаха, само не знам, защо малко повече се заглеждаха по салона вътре, отколкото по последните изменения, ама каквото, такова. Сега понеже колата стана доста брутална се чудя дали да публикувам снимки, че съм много раздвоен, то само, като знам, какви ОЕМ маниаци има у форума, направо ме е страх. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
RED LINE for SCOUT
Давай снимки 
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
RED LINE for SCOUT
Давай,че иначе защо изписа целия този пост?
Ще кача аз иначе
Ще кача аз иначе
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Забравих да спомена Миро, че благодарение на него, смених предната решетка, която също ми бодеше очите. Добре започвам всичко е на ваша отговорност. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
RED LINE for SCOUT
Иво,поздравления за мерака и всичко,което си вложил,но......."пресОлил си манджата".
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
RED LINE for SCOUT
Отпред си попрекалил доста, отзад що годе бива, но това е лично мнение. Важното е на теб да ти харесва 
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
RED LINE for SCOUT
Капака не ми харесва, другото е ок.
АМА КАПАКА МНОГО ГРОЗЕН.
АМА КАПАКА МНОГО ГРОЗЕН.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Аз, определено за капака, очаквах подобна реакция, ама на вас ще ви кажа, че той най-много ми харесва. ![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
RED LINE for SCOUT
Тези елементи отпред при първия по-сериозен офроуд ще замърсят майката природа.
Иначе колата изглежда страшна, адмирации за положения труд.
Иначе колата изглежда страшна, адмирации за положения труд.