Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Моята Октавия почна скоро да проскърцва, но само по сериозни неравности засега(примерно като карам по павета), та съм доволен... Странно ми е, че супърб на няма и 1к км. Ще скърца толкова.
Няма кола дето не скърца. Шкода не е премиум марка и във форума сме дискутирали, че има скърцащи елементи. Има и много добре описано кои са и какви са решенията във форума. Специално във Варна има и място където могат да бъдат оправени.
Да чуете как скърца Тойота Корола 2005 с биалетки за смяна. Една дузина майстори разправяха, че не можело да скърца от биалетките и накрая като ги сменихме - неземна тишина.
До "ВСИЧКИ" - Някой занимава ли се от време на време да си притегне всички сглобки, поне където има винтове, с необходимите Nm? От вибрации може да се разхлабват..
Мудното ще се излекува до някаква степен като направиш 9-10 000 км. Забиването при кикдаун се получава когато караш на някоя скорост и с кикдауна колата иска да превключи на по-ниска скорост която е на същия съединител. Двигателя се форсира и ти очакваш да излети, но се както оборотите се вдигат за да се синхронизират скоростите. При s tronic на Ауди е същото.
Моята на 12000км има скърцане от шибедаха, когато е затворен. Ауди което карах преди не скърцаше от никъде. Но така оборудвано ауди е около 170000 лв, така че някак си то преглъщам.
Виртуалният педал си има чалъм: Заставаш зад колата, подаваш си крака навътре под бронята и като го дърпаш, като същевременно се преместваш назад. Без да размахваш наляво надясно и т.н. Работи безотказно, дори 4 годишният ми син постоянно си играе с него. Честито за колата.
Лагавият педал се оправя с PedalBox - безобидна и добре работеща джаджа според писанията в briskoda.
Ниските обороти на кутията в normal и.comfort се оправят с ремап на кутията. Аз лично се научих да живея с това и на извънградско си карам вече само на Manual + перата на волана, а там вече ДСГ е в силата си.
Явно за всички е нормално кола на 500 км за 85 000 лв да скърца след каране само на магистрала.В момента колата е на 3600 и скърца все повече и повече. Дачията на приятел започна да скърца след 1 година каране.
Скърцането идва от тук :
Ако се е случвано на друг,моля да сподели решение,благодаря предварително.
nenov88 написа: 24.02.2020, 08:53:49
Явно за всички е нормално кола на 500 км за 85 000 лв да скърца след каране само на магистрала.В момента колата е на 3600 и скърца все повече и повече. Дачията на приятел започна да скърца след 1 година каране.
Скърцането идва от тук :
Ако се е случвано на друг,моля да сподели решение,благодаря предварително.
Явно с фейса нещата стават погром. Моята единствено поскърца леко от към жабката, когато градусите са под 0.
НО, колата при мен се поддържа само с професионална козметика вътре и вън.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
@nenov88, нямам Superb, но на Октавията вече за 11к км. нямам такива сериозни скърцания като твоето от жабката. Явно и другите колеги тук със Superb също нямат. Съветът ми е да отидеш в ЕТ и те да си го оправят, но бъди настоятелен, че искаш това скърцане да изчезне...
При мен столчето на детето скърца осезаемо повече от каквито и да е други скърцания по колата, особено в студено време
Последно промяна от nmnikolov на 24.02.2020, 11:16:47, променено общо 1 път.
Според мен е до късмет и кой е щраквал/намествал щипките. Също така зависи от моделната година и куп неща. Очевидно контролът по качеството не е като при Бентли. Защото има хора тук, които се оплакват от сглобката на С3, а аз нямам никакви оплаквания за момента.
Късмет или не вчера, на жълтите павета, и аз чух поскърцване-потракване някъде около волона в ляво или таблото.А колата е на 170км. Може би очаквам прекалено много от първата ми чистно нова колица .