Карта на компресора Гт2052в

Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
valiosport

Шкода Новак

Мнение от valiosport »

Колеги разглеждах няколко карти на компресора на Гт2052, но с различен A/R от тази която имам а именно турбото от 2.5 v6 Tdi Gt2052v.
Накрая намерих една карта за Внт20 и според нея 52мм компресора може да пот държа 27.5 PSI или 1.85 бара което ми се струва много.
Не знам Внт20 дали има същия индюсер на компресора...
Може ли някой колега да качи карта за Gt2052v турбо от Ваг групата?
Искам да разбера на какво безопасно налягане да си пусна хибрида 1752вб, без да надвишава ефективността на компресора, не целя да правя драгаджийка искам да е максимално безопасно, не целя много конски сили [smilie=kiss3.gif]
Аватар
Пешо - Щангата

Škoda Racer

Гараж: Ex О1 TDI 4х4

Мнение от Пешо - Щангата »

Май само ти остана да се занимаваш с хибриди и турбини от преди 20 години...
Карай на 1.6, 1.65 - 200кс трябва да ги извади.
Публикувай отговор

Обратно към “ВИП Гараж и Тунинг”