До момента не намирам акумулатор тип AGM 12V 68Ah 680A, повечето са 70Ah и по 720 - 760Аtuningmania написа: 22.01.2020, 10:20:30 До "@galkonti" - С каква цел искаш по-голям акумулатор от фабрично изчисленият? До колко мислиш, че правилното/достатъчното зареждане на акумулатора е важно? Защото ако има физическо място и можеш по един или друг начин да му осигуриш правилен/достатъчен заряд, може да сложиш и 100Ah
Миналата година когато смених акумулатора, ходих до ЕТ със съмнения за развален стартер и там си говорих с майстора, който дойде да ми обясни какво става с колата. Попитах го дали трябва каза, че няма нужда щом се слага същият.tuningmania написа: 22.01.2020, 00:33:43 До "ВСИЧКИ" - Моля Колегите, посочили, че не трябва обучение, да посочат от къде знаят. Ето аз от къде знам, че трябва: Натисни Точно Тук.
Слаб 2.
Може и да си прав
Ако не те мързи, сваляй го. Аз от много години зареждам с умно зарядно, без да свалям.lubomirov1985 написа: 22.01.2020, 10:41:38 Та се чудя - има ли смисъл да го сваля и заредя със зарядно?
това по-скоро за събиране на статистически данни за бъдещи функционалности като например предварително информиране на водача за предстоящо умиране и смяна на акумулатора, примерно ако му остава 10% живот