Седалки от а6 в октавия 2 фейс

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Shinevfx

Шкода Новак

Мнение от Shinevfx »

Здравейте! Искам да подобря октавията си като и сложа нови седалки понеже тези са тесни. Въпроса ми е дали седалки от а6 от 2008 примерно ще паснат на моята о2 фейс (предните и задните) или ще е нужно преправяне. Ако някой е правил подобна интервенция, ако може да сподели от какви други марки може да се сложи безпроблемно, ще съм благодарен . Благодаря предварително
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP

Мнение от uboy »

Съмнява ме че някой е правил подобно нещо от такавв кола. Предните може и да паснат, но задните няма шанс според мен.
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

От опит:

Предни седалки може да се сложат от всяка кола на всяка кола - преправяне на релсите или директен демонтаж/монтаж на седалките с тях.
За задните седалки вече е проблем.От А6 задни няма вариант да станат на О2, освен ако не ти ги преправят.
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Стават. Директно от А6 F4. Сега, подгрев, еърбег, електрическо нагласяне (ако е ел. седалката) си трябва малко повече знания. Успех!
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”