Да дам малко ъпдейт до къде го докарах с оплакванията и разрешаването им :
- Окачване тропане отпред , по-скоро вляво ( при легнал полицай или релси трамвайни се усеща ) ---- >
Еура тек го чуха и знаят за този звук , засега не могат да намерят решение .
- Скоростен лост олющване - има леко олющване по хромираната част . ---- >
смениха го гаранционно .
- Шумове паразитни по мотора – нормални ли са ? около 1400 – 1700 оборота се усещат на лека газ. Все едно някакъв резонанс , някоя пластмаса , но ми се струва , че е от мотора . ---- >
това не можахме да го чуем с еура тек като бях , но си е там , знам ли , прилича ми като на звук от дюза , но много лек .Те провериха стойностите на дюзите , всички бяха с отлични нива .
- Жабката незатваря от дясната страна докрай при повече багаж в нея - излгежда грозно просто , това могат ли да го оправят от шкода гаранционно ? ---> не съм правил нищо там , освен да не я препълвам и засега няма проблем .
- Подлакътника скърца при по-силно натискане ? Да разбирам , че е нормално ? Или просто трябва да ида да се прегледам при доктор ? ---- >
смениха ми cup holder-a който е точно пред подлакътника . Скърцането в подлакътника си остана , то според мен идва от самата пластмаса от долната му част , еура тек ми казаха , че там няма какво да направят .
- Шум от ел.стъклата при сваляне - сякаш чувам механически звук повече от нормалното при сваляне на стъклото . ----- >
това също си го има , не винаги . Там мерки не съм взимал .
- Автоматично сваляне на шофьорски прозорец ? Как точно работи , тъй като понякога при мен реагира от първия път , понякога не . Някой с подобни терзания ? ---- >
и това не съм го гледал още , там си е иначе .
- Изключване на start stop перманентно възможно ли е ? ( или само след като изтече гаранцията ) ? --- >
еура тек казаха , че докато е в гаранция , не трябва да се пипа , след това имало начин чрез манипулиране на стойността на минималния волтаж , за да работи системата .
В последствие се появиха и няколко нови проблема , ето инфо и за тях :
- Запотени фарове -
еура тек сложиха някакви специални мембрани/отдушници , за сега нямат проблем фаровете , а доста ги поваля .
- задна щора не се прибира като я разкачиш -
поръчана задна щора гаранционно
- преден ляв подлакътник петно от износване или боя от дреха -- >
на професионална автомивка не можа да излезне , ще го пробвам да го мина гаранционно , макар че съм скептичен , че ще го приемат .

![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)