Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте,
да повдигна малко темата...
Някой дали е гледал този екземпляр? Вкарана е октомври месец в България и сега се продава. https://m.cars.bg/c3088865
Малко височка ми се види цената. Това е 13 годишна кола. За да си заслужава тия пари, трябва да е без никакви забележки и километрите да са реални. А с оглед на това, че е от Германия и двете следва внимателно да се проверят. Другото притеснително е теглича, на кола 4х4 от Германия, на тия километри това почти сигурно значи нов съединител.
Уффф...май верно е такова. Заприлича ми на следа от някой, паркирал по слух.
Вчера ми се наложи да обикалям до блока, в който живея, щото един пасат б6 беше оставен на свободна и беше самопаркирал в отсрещната кола, та нищо не може да ме учуди.
Външният вид изглежда много добър на снимките. От Австрия е - Залцбург.
Имам VIN-a на колата. Купена е от официалният дилър на Шкода там. Дали в Еуратек могат да проверят поне километрите, които са изключително малко за годните 150к ? Или са се свържа с Шкода Австрия за повече информация?
Aко е обслужвана в представителство на Шкода и тука в България (Еуратек) ще ти дадат информация, няма нужда там да се свързваш. Колата обаче е 4х4 ,сигурен ли си, че точно това искаш, дали въобще ще ти трябва, защото си има и допълнително обслужване плюс маалко по-голям разход.