Продавам си личния телефон. Има още 5-6 месеца гаранция към А1. Като нов е. Купуван с фактура, мога да я покажа ако има невярващи . К-т слушалки, зарядно и кутия. В момента има някакъв проблем на половината терминали не мога да платя с революта, но едва ли е от телефона, защото на едни става, на други не.
Само лично предаване.
Цена: 1050 лв., за форума 1000.
088 752 37 96
Абсурд . Ако успея да го продам, просто взимам 11 Pro . Тези дето се виждат на гърба са прашинки, няма надраскано. Като нов е. Даже интересно как толкова високи цени държат. Все пак това е модел дето бързо изчезна, предполагам ще има желаещи. Вече писаха в OLX.
Щом има и оставаща гаранция - ще се продаде със сигурност на тези пари. Бих го взел и аз, но с тези 64GB съм за никъде Винаги съм се чудил, защо такива телефони имат изобщо опция под 256 GB...
Браво, @Rangel, ! Нещо напоследък срещам хора, които залитат към други марки, хвалят се във FB, но след 4 месеца като се върнат към Apple, не го публикуват ...
За мен колкото повече памет, толкова по-голям проблем.
Задръствам го от снимки и видео, и няма разчистване.
Е аз точно заради джуджето взимам с най-многото възможни GB. Главно снимки и видео яко, щракам всичко в максимално добро качество и си седи в пълния размер на телефона. Иначе и аз си пълня в Гугъла бекъп. И бачкането през телефона минава също. В игрите хич ме няма
Трябва да видя кога ми изтича договора и да погледна офертите за про-то и аз