Много як дизайн.. много минхареса
Peugeot
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Peugeot
Кола на годината било за България... тея хора не знаят май за Facelift-a на Superb. Нищо лошо, 508 изглежда готина колица, ама... без 4х4 и за тея пари никога не бих си я купил, даже да имам милиони и да се чудя какво да ги правя.
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Peugeot
В Събота минахме през Шкода и Пежо - жената никак не хареса Пежото...
Външно - страшна е /за комби говорим/!
Вътре - някак си влязах отпред и се озовах в кресло с малък волан все едно ше карам формула. ПО смъртно не мога да ровна и да оставя телефон в нишата предвидена за него под скоростния лост. Понаместих се след малко мъки, поносимо, но волана беше на 2 см от краката ми /едричък съм да
/ Отзад, вратата ми беше долу горе до брадичката и излизането беше доста смешна гледка... Викам си че няма да се возя отзад ама все пак...
Като цяло хич не ми допадна, че при натиск повечето елементи мърдаха, като тествах въздуховодите, лентите на амбиентното осветление - всичко мърдаше все едно е залепено със силикон. И това че прозорците мърдат с по 2 см на всяко отваряне и затваряне - не знам как ше сработи ако Ви се приска да мръднете някъде зимата и, уви, там няма топъл гараж...
Доста разочаровани бяхме като цяло от Пежото...
Външно - страшна е /за комби говорим/!
Вътре - някак си влязах отпред и се озовах в кресло с малък волан все едно ше карам формула. ПО смъртно не мога да ровна и да оставя телефон в нишата предвидена за него под скоростния лост. Понаместих се след малко мъки, поносимо, но волана беше на 2 см от краката ми /едричък съм да
Като цяло хич не ми допадна, че при натиск повечето елементи мърдаха, като тествах въздуховодите, лентите на амбиентното осветление - всичко мърдаше все едно е залепено със силикон. И това че прозорците мърдат с по 2 см на всяко отваряне и затваряне - не знам как ше сработи ако Ви се приска да мръднете някъде зимата и, уви, там няма топъл гараж...
Доста разочаровани бяхме като цяло от Пежото...
- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
Peugeot
Е сега какво е това изпъление, не знам на вас харесва ли ви все едно две коли направили една https://www.mobile.bg/11567683266877971

- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Peugeot
Едно интересно Пежо, защо няма в Шкода дори и планове за подобно нещо.
Peugeot E-Legend
Peugeot E-Legend
Günter Stg 1
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Peugeot
Днес видях 508 комби тип Scout, мисля че се води Peugeot 508 RXH. Някой има ли някакви впечатления? В Пежо България не видях възможност за поръчка на подобно оборудване за да запозная с техническите му характеристики.
Не че ще тръгна да си купувам Пежо, но все пак.
Не че ще тръгна да си купувам Пежо, но все пак.
- Sneaky Bastard
- Гараж: 2025 S4 Selection 2.0TDI 193PS
Peugeot
508 RXH мисля че се произвежда до фейслифта на 508 през 2014. Имаха дизел и хибрид като двигатели. Съответно и доста добре оборудвани са, над Allure нивото. Рядко срещана кола в България, според мен е любопитна и никак не лоша. И май наистина не можеше да се поръчва в България, в mobile.bg са само тарамбуки нов внос...
Edit: Пардон - и след 2014 се произвеждат, ето една фейслифтова https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... zum9f&f1=2
35000лв за 6 годишен пежак на 170000...
Edit: Пардон - и след 2014 се произвеждат, ето една фейслифтова https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... zum9f&f1=2
35000лв за 6 годишен пежак на 170000...
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Peugeot
Новата 508 е гръм отпред. С тая визия на Мъсъл кар, направо кърти. Вътре ми иде прекалено футуристичен кокпита, поне на мен.
Двигателите обаче не подхождат въобще на тоя визия. 180/225 коня на кола с буквички GT е малко подигравка.
Двигателите обаче не подхождат въобще на тоя визия. 180/225 коня на кола с буквички GT е малко подигравка.
Бееееее.....
-
olymp
- Гараж: Skoda Kodiaq 2.0D
Peugeot
Да, изглежда даста добре. Нямамнищо против и интериора. Обичам да ми е космически кораб. Пежо са се справили добре.
А, според Аутобилд имат и още по-мощин двигател: https://autobild.bg/%d0%bd%d0%b0%d0%b9- ... %82%d0%b0/
А, според Аутобилд имат и още по-мощин двигател: https://autobild.bg/%d0%bd%d0%b0%d0%b9- ... %82%d0%b0/
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Peugeot
Миналата година като взех О3 и няма и месец след това отидох на автомобилното изложение. Най-много оглеждах подобни на О3 коли и да си призная единствената кола, която ми хареса интериор, екстериор и багажник беше 508 комби. Естествено не броя Суперб, който преди това достатъчно го бях разглежфал в ЕТ и е ясно, че е супер.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Peugeot
Тия франсета много дръпнаха с последните си модели.
Преди няколко дни познат ме повози в 3008 и съм изумен. Дизелова машинка със слабичък 1.5 двигател и 130кс., Но в комбинация с 8степенния Айсин колата спи. Мотора направо не се чува. Купето модерно, паразитни шумове ЙОК.
И вози ненормално меко.
Преди няколко дни познат ме повози в 3008 и съм изумен. Дизелова машинка със слабичък 1.5 двигател и 130кс., Но в комбинация с 8степенния Айсин колата спи. Мотора направо не се чува. Купето модерно, паразитни шумове ЙОК.
И вози ненормално меко.