Нов практичен автомобил 2.0 TDI, DSG
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SlipX
- Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG
Привет на всички. След известно търсене успях долу горе да намеря, това което търсих. Супърб 2 около 150-170 000 км, 2.0 тди КР, ДСГ 6, без кожа. Ползвах услугите на Cars-Help, на които съм изключително благодарен. Супер коректно и професионално отношение. Силно ги препоръчвам на всеки, който си търси автомобил от чужбина или да играят на чуждестранни търгове за автомобили. Ето няколко снимки на автомобила от мен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- SlipX
- SlipX
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Честито! Безаварийно да се придвижваш с новата придобивка! Чакаме да разкажеш и историята на търсенето, покупката и организацията на доставка също 
- Бай Онзи
- Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.
Изглежда супер.
- SlipX
В сайта им е описано всичко подробно и всичко си е точно така. Участвах в няколко търга, през които участва фирмата понеже е само за търговци с фирми. Някой не ги спечелих, имаше и такъв, който спечелих. Но собственика е отказал после да продаде автомобила на тази цена. Предполагам плаща някаква неустойка на организаторите на търга. Та този автомобил, който конкретно взех беше от обява в мобиле.де. От частно лице, немец (за мое учудване). Беше много коректен изпрати пълна история на автомобила, повече снимки и видео, където показва атомобила. Момчетата от cars-help, непрекъснато поддържат връзка с мен по вайбър за снимки и информация. На 15.11.2019 автомобила беше минал тюф. След като стигна частта с закупуването ми изготвиха договор на немски между мен и продавача и аз преведох цялата сума директно на продавача по банков път. След като получи парите, той си я свали от отчет, за което ми изпращат снимки на колко км е колата и повече няма да се шофира. След няколко дни отиде автовоз на място и ми я транспортираха до София. Бях им изпратил пълномощно, за да могат да ми я регистрират с транзитни номера. Отидох до Сф, платих им таксите за пред кат, гражданска и автовоза на място. Качих се и я прибрах до Добрич. Общо взето ми спестиха много време, средства и бяха изключително точни. При разглеждане на обяви от търгове, автомобилите са много детайлно описани, с отбелязязване на забележки по боята ако има, дори дебелина на боята по различни детайли. Общо взето, както в Бг, така и в Германия избора на такива коли се броят на пръсти на едната ти ръка. Да не говоря, че според критерия, който търсих в момента е само 1 автомобил. Към колата имам втори чифт джанти 17-ки с прилични гуми континентал с дот 2018 год.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
SlipX написа: 08.12.2019, 15:11:12 В сайта им е описано всичко подробно и всичко си е точно така. Участвах в няколко търга, през които участва фирмата понеже е само за търговци с фирми. Някой не ги спечелих, имаше и такъв, който спечелих. Но собственика е отказал после да продаде автомобила на тази цена. Предполагам плаща някаква неустойка на организаторите на търга. Та този автомобил, който конкретно взех беше от обява в мобиле.де. От частно лице, немец (за мое учудване). Беше много коректен изпрати пълна история на автомобила, повече снимки и видео, където показва атомобила. Момчетата от cars-help, непрекъснато поддържат връзка с мен по вайбър за снимки и информация. На 15.11.2019 автомобила беше минал тюф. След като стигна частта с закупуването ми изготвиха договор на немски между мен и продавача и аз преведох цялата сума директно на продавача по банков път. След като получи парите, той си я свали от отчет, за което ми изпращат снимки на колко км е колата и повече няма да се шофира. След няколко дни отиде автовоз на място и ми я транспортираха до София. Бях им изпратил пълномощно, за да могат да ми я регистрират с транзитни номера. Отидох до Сф, платих им таксите за пред кат, гражданска и автовоза на място. Качих се и я прибрах до Добрич. Общо взето ми спестиха много време, средства и бяха изключително точни. При разглеждане на обяви от търгове, автомобилите са много детайлно описани, с отбелязязване на забележки по боята ако има, дори дебелина на боята по различни детайли. Общо взето, както в Бг, така и в Германия избора на такива коли се броят на пръсти на едната ти ръка. Да не говоря, че според критерия, който търсих в момента е само 1 автомобил. Към колата имам втори чифт джанти 17-ки с прилични гуми континентал с дот 2018 год.
- SlipX
https://cars-help.com/bg/vneseni-avtomo ... germaniya/
Ето ме и тук. Автомобила в 2013 год. Днес успях да го регистрирам и застраховам. Минах една диагностика и преглед през майстор. Всичко е ток.
Ето ме и тук. Автомобила в 2013 год. Днес успях да го регистрирам и застраховам. Минах една диагностика и преглед през майстор. Всичко е ток.
-
miroslav_r
- Гараж: Octavia 2.0 tdi AZV
Колега ако не е тайна би ли споделил колко ти струваше всичко?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- SlipX
Таксите за услуги към тях са 300 лв. За да статират търсене. След това от търгове комисионната за тях е 3% от стойността на автомобила, а ако е от обява е половината от спазарената по ниска цена. Т.е. ако колата е 8500 евро и те я намалят на 8000. 250 евро прибират момчетата. Отделно транспорта, с такси в кат и транзитни номера и застраховка, ако не си от Сф е около 1100-1200 лв. Обобщено е това. Нямаш определено време, в което да намериш кола. Търсите докато не си намериш.
-
miroslav_r
- Гараж: Octavia 2.0 tdi AZV
А самия автомобил на каква цена го спазарихте с продавача? Просто искам да направя съпоставка с цените тук в бг.
- SlipX
8200. Долу горе са същите цените. Дори с транспорта, таксите и регистрация идват малко повечко. Но пък автомобилите, които ми предложиха все бяха със сервизни истории. Тук по рядко можеш да намериш такива.
-
Drago9
- Гараж: Skoda Superb 2 (2,0 TDI 4x4)
Skoda Octavia 1 (1,9TDI L&R)
Skoda Octavia 2 (2,0 TDI DSG)
Честито Колега,безаварийно шофиране,само приятни километри с нея.И мойта е същата,сенеен и удобен автомобил.
- SlipX
Благодаря колега! Наистина е много по-удобна от Октавията 2, която карах повечко преди това. Понеже навигацията е amudsen+, и няма карта за България. Виждам, че се продават карти по интернет за 100 лв. Лесна ли е манипулацията при ъпдейта на картите? Някой правил и е този номер? Знам, че след като използваш картата веднъж, тя сама се заключва.