to10or_10 написа: 09.12.2019, 21:52:39
Здравей,колега,само да вметна,че ако наистина вземеш 85 %от цената като чисто нова и то на заска Авенсис,на фона на това хипер предлагане и като отчетем,че декември и януари са най-куците месеци за покупко-продажба на автомобил,тогава ти си супер късметлия.
Колега, прав си, цената е добра. Но при условие,че в мобиле има само 4 такива автомобила, като 2 са на около 100 000 км. и само един е автоматик, нещата придобиват логика. Истината е ,че пазарът определя цената - това е, от което се водих и аз, поставяйки тази цена. Вчера разгледах оферти за Сюпърб - ами и там има 3-4 смислени обяви (нов внос изобщо не ги отразявам, няма нужда от обяснение защо

)... Просто определени модели са наистина добри и хората не си ги продават - Авенсис, Сюпърб,Ауди и т.н (подчертавам,че говоря за купени от представителството коли тук). С някои други марки нещата са точно обратно. Така че свръхпредлагане има, но на определени модели и марки. Ако погледнем дори Шкода Рапид на до 3 години има 5-6 обяви. Просто автомобилите, които са здрави и надеждни държат цена и се предлагат малко, тъй като хората си ги харесват и ги карат. Забележи,че има мисля 2 Сюпърб-а ниво Style, които се предлагат на 49 000лв. От цена като нов на около 63 000лв. това е стойност 78-80% от първоначалната цена. И пак бих казал,че си струва,защото за 14 000лв. по-малко, взимаш 1-2 годишен автомобил на 20 000км. Супер оферта! Като добавим платеното каско,ГО и т.н. се спестява една не лоша сума,нали? Всеки решава дали да купи подобен автомобил или не, но според мен който го стори е направил един добър избор