откак стана зима съм напълно съгласен - гняс, вода, бързане. Половината спираме в калта,че няма къде. Какви нови коли, ако няма човек гараж нова кола в София си е мъчение. И то от големите..Ц-Е-Ц-О РАНИЦАТА написа: 07.12.2019, 17:56:09 Особено за София си е безумие да се вееш с чисто нов автомобил.
За пушеците и миризмата - твърдя, че моята само съска, отзад не съм видял дим да излиза. Определено бензина ми Евро 4 се вижда и мирише повече от дизел евро 6.
@igeorgiev82, искам редови 6так. Или V8. Ама ако няма няма - и 4 цил ще съм ок
@bobo80, сега на улицата ли я държи, това си е мъка. Дано не е манияк. Защо казваш,че е трактор, от зимата ли или от навъртяните километри?
иначе като казваш 20% градско дизела ще е ок. Ама ако е 20% извън го мъчиш. Вчера имах разговор с Маздаджия...олеле олеле. Там било трагедия тотал. Ако правиш градско регенерации много вдига маслото и ходиш да сменяш. И ти казват педалите от Еврохолд ела след 20 дена, ама 1000км ако искаш карай си още. Направо се зарадвах, на тъпата VAG система за регерации
Май досега само на Пежо дизел 1.6, който карах нямаше регенерации, има някаква течност (не е AdBlue), кара 50-60к км и се сменя. Май само такъв дизел бих карал оттук нататук да си призная.
Това с чакането е познато. Известен съм тук, че от бързане карам дизел. НЕ препоръчвам такова нещо. Карай ги ако решиш бензин - изчакай. Че после ще чакаш 5г да я смениш, ако не е твоята.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)