Странно поведение обороти 1.2 TSI

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2014г. до 2021г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
gemballa

Шкода Новак

Мнение от gemballa »

Привет пичуи, жената има Фабиа 3 с 1.2 тси 110 кс от нова (март 2020 прави 3 години), та от около месец ми прави впечетление, че когато си иска държи 1000 об/мин на празен ход, при загрял двигател. Някой срещал ли е подобно явление ?
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

Ако е DSG,да не би да не натискате спирачката по силно?При моята,като я държа леко,е на 1000об.,като я натисна по силно си сваля на нормални обороти.
gemballa

Шкода Новак

Мнение от gemballa »

Не, ръчна кутия е. Също си играх с консуматори като климатроник и реотани задно стъкло, но не оказват влияние.
Аватар
ToYaGa

Škoda Фен

Гараж: Superb III Scout

Мнение от ToYaGa »

А обръщали ли сте внимание на температурата на двигателя когато го прави и дали включва вентилаторите?
gemballa

Шкода Новак

Мнение от gemballa »

Температурата на охлаждащата течност е 90 градуса, но не съм обръщал внимание на перките. Ще го проверя при следващ такъв момент.
Аватар
ToYaGa

Škoda Фен

Гараж: Superb III Scout

Мнение от ToYaGa »

Може и да е от студеното (не знам кога е започнало). При мен например, откакто стана студено, докато загрее, държи една идея по-високи обороти.
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia III”