Съвет за покупка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
kograman
Съвет за покупка
Лесно се тества. Стъпваш на мокро и правиш старт като във Ф1.
Ако се изтреля без да превърти си работи. Светне ли тракшъна и започне да сее предницата, не работи.
По спомен като ръчках моят със същата конфигурация имах чувството че се вдигаше от пътя предницата,ама не буксуваше.
Ако се изтреля без да превърти си работи. Светне ли тракшъна и започне да сее предницата, не работи.
По спомен като ръчках моят със същата конфигурация имах чувството че се вдигаше от пътя предницата,ама не буксуваше.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
vassil_p
- Гараж: Superb II FL, Octavia I
Съвет за покупка
така като гледам какво е времето на вън в момента в софия, точно време за тест 
ако имам възможност довечера ще го видя.
ако имам възможност довечера ще го видя.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Съвет за покупка
Е то в сняг, не можеш да очакваш да се изстреля като Ф1, даже и с 4х4... Но все пак разликата спрямо предно е огромна няма как да не я усетиш.
Бееееее.....
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Съвет за покупка
Преди Супърба какво си карал?
-
vassil_p
Съвет за покупка
Само коли с предно предаване съм карал и още ги карам че имам една октавия 1, която не мога да се разделя с нея, и на булката голф-а също е на предно.
Снощи имаше 1-2 места дето направих опит, но си тръгна колата без проблем, не усещам превъртване на гуми.
Ще чакам повече сняг и на високо май.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Съвет за покупка
Ако работи добре, нали знаеш, че трябва да полагаш по-специални грижи за Халдекса?
Бееееее.....
-
vassil_p
Съвет за покупка
Ако може да споделиш ще бъде страхотно.
Единственото което съм правил е на 3тата година смениха от ЕТ маслото, така казаха, независимо от километрите.
Единственото което съм правил е на 3тата година смениха от ЕТ маслото, така казаха, независимо от километрите.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Съвет за покупка
Има писано много във форума, но накратко, при смяна на масло във халдекса, задължително се сменя и филтъра. Което в ЕТ - НЕ правят.
Бееееее.....