Поставяне на фарове от фейслифт

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
dimibo

Škoda Ludicrous

Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10

Мнение от dimibo »

Montes1970 написа: 26.11.2019, 22:43:37 Сигурен ли си за това което пишеш или само си драскаш Може да сложим талонете като залог и да се провери това твое мнение Ако си съгласен чакам мястото да го определиш ти
Аз не съм комарджия, изкарвам си парите с труд.
Съжалявам, но твоя талон за мен не струва нищо, пази си го, и му се радвай дълго.
Никой нормален човек няма да смени изгледа на О2 с този на О2 фейслифт, само защото така му е хрумнало, предвид, че се сменят достатъчно много части, което обезсмисля идеята изначало, и волан от Йети на Октавия, щото бил мултифункционален, просто на стария му е гръмнал ейрбега и по-евтино е било с волан от Йети втора употреба.
За мен са те наиграли.
Günter Stg 1
Аватар
dimibo

Škoda Ludicrous

Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10

Мнение от dimibo »

skauta написа: 26.11.2019, 19:01:43 Пичове от утре си правя колата на Октавия 4, нИмоа да чакам да почнат да я продават тука. [smilie=hunter.gif] Случайно да знаете, къде моа да ми я разтегнат, че с това порастване на новите модели, малко ми объркват работата. [smilie=sarcastic.gif]
аз знам, но ще трябва да си вземеш врати от Супърб, че са по-дълги [smilie=sarcastic.gif]
Günter Stg 1
Montes1970

Шкода Новак

Мнение от Montes1970 »

dimibo написа: 26.11.2019, 23:09:47
Montes1970 написа: 26.11.2019, 22:43:37 Сигурен ли си за това което пишеш или само си драскаш Може да сложим талонете като залог и да се провери това твое мнение Ако си съгласен чакам мястото да го определиш ти
Аз не съм комарджия, изкарвам си парите с труд.
Съжалявам, но твоя талон за мен не струва нищо, пази си го, и му се радвай дълго.
Никой нормален човек няма да смени изгледа на О2 с този на О2 фейслифт, само защото така му е хрумнало, предвид, че се сменят достатъчно много части, което обезсмисля идеята изначало, и волан от Йети на Октавия, щото бил мултифункционален, просто на стария му е гръмнал ейрбега и по-евтино е било с волан от Йети втора употреба.
За мен са те наиграли.
Колата я знам от появата и в България За удари няма какво да говорим Предишния собственик е човек със възможности (мой втори братовчед ) През цялото време съм я обслужвал в сервиза в който работя Намерил съм и човека който ще свърши работа за фаровете Каза че трябват други модули Имам всичко ог което ще се нуждае Желая ви здраве и творчески години Днес ще кача още снимки да се висят изправените ламарини от прилично смазаната предница Успех
Montes1970

Шкода Новак

Мнение от Montes1970 »

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ИЗТРИЯТ ТЕМАТА
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”