Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
JORDITO написа: 15.11.2019, 21:20:26
Най ме дразни, питат, обясняваш и после след време. "Аз такова монтирах камера както пише в инструкцията,ама като запаля колата и няма образ."
Не вярват какво им казваш,докато не се опарят. Затова и спрях да давам акъл
Отново Шкода Йети 2014. Андроид 9.0 и задна камера. Малко изненада с бутона за камерата,че беше като на Пасат Б7, но стана работата. За първи път виждам Йети с подобен бутон, при все, че на Октавия 3 доста време след това е малкия бутон. Странни хора са ваг, чистят си складовете
И един VW Tiguan 2014 с DIN AUDIO се сдоби с нова мултимедия с Андроид 9.0 и задна камера със Сони сензор.
Звукът, който извади беше в пъти по-добър от ОЕМ медията.
Имам въпрос към колегите с двусимови телефони - как се справяте с работата (набирането на телефони) от волана или медията? На мен ми дава грешка, защото телефона ме кара да посоча от коя карта да набира.
П.П. Извинявам се ако не е за тук въпросът, но по-подходяща тема не намерих.
Аз реших проблема като зададох приоритетно едната карта за изходящи повиквания. Друго което ме дразнеше беше автоматичното приемане на обаждане от медията, има си опция да се спре, че няколко пъти ме изненада и разговарях с хора, на които иначе не бих вдигнал.
ToYaGa написа: 10.12.2019, 17:29:22
Имам въпрос към колегите с двусимови телефони - как се справяте с работата (набирането на телефони) от волана или медията? На мен ми дава грешка, защото телефона ме кара да посоча от коя карта да набира.
П.П. Извинявам се ако не е за тук въпросът, но по-подходяща тема не намерих.
Аз ползвам външно приложение за управление на изходящите повиквания и нямам проблем с медията - тя се съобразява с настройките на телефона.
И един Румстър 2011 на колега от форума придоби съвременна визия.
Медия с Андроид 9.0 и задна камера. Пак имаше драми от вида Румстър е Фабия ама не съвсем
Преди:
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl