Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
_v_ написа: 13.08.2019, 14:15:06
Действителна пазарна оценка /аналог/ от пазара за автомобили в България.
Да де ама това е малко относително.
Аз питам каква точно методология ще следват?
Примерно нов автомобил е бил 50к лв.... след 2 години и на 20к км колко ще му е стойността според вашите оценки?
И ако си извадя удостоверение от 2-3 различни застрахователни офиса - колко различна може да се очаква да е оценката?
Принципно правилният ред е оценката да се базира на стойност, взета от т.н."EuroTax Schwacke", като по този начин се свежда до минимума възможността цената да варира повече от +- 500 евро примерно.
Друг е въпросът, че за да стават по-бързо нещата, доста от компаниите са предприели метода на пазарната оценка - mobile.bg, cars.bg и тн., където има възможност цената да варира драстично
искам да предоставя на Вашето внимание информация за един продукт, за който според мен не се знае достатъчно, но определено мога да определя като "добър застрахователен продукт", свързан със застраховането на по-стари автомобили.
Става на въпрос за така нареченото "Каско 100", предлагано от застрахователна компания Булстрад.
Обект на застраховане са както вече казах по-стари автомобили с оценка 2 000, 3 000 и 4 000 лв., като съответно застрахователната премия за една година е 100, 130 и 150 лв., платими само еднократно.
При настъпване на застрахователно събитие, покрито по полицата, застрахованият дължи еднократно доплащане само към първата щета в размер съответно 20, 30 или 40 лв.
Застрахователните покрития по полицата са както следва:
Пътно-транспортно произшествие;
Ураган, наводнение, гръм/мълния, градушка;
Свличане/срутване на земни маси;
Натрупване на сняг и лед;
Пожар по време на престой или движение на СПС;
Злоумишлени действия на трети лица;
Противозаконно отнемане на СПС.
Застраховката е валидна само за територията на Република България. Изисква се оглед на автомобила за да влезе в сила договорът.
В случай, че проявявате интерес към продукта съм на разположение за информация и съдействие.
предоставям на Вашето внимание промоционална оферта от ДЗИ, която е валидна конкретно за 13.09. /петък/
Напомням също така, че всеки колега от форума ползва допълнително - 7% отстъпка от застраховка "Каско" за МПС.
"В ДЗИ смятаме, че лошият късмет се обезврежда не с чукане на дърво, прескачане на шахти или бягане далеч от черни котки. Смятаме, че единствената правилна застраховка против лош късмет е самата застраховка.
Затова именно в деня, който мнозина смятат за фатален, ще предложим отстъпки, каквито не са виждани досега. За да покажем, че здравият разум рано или късно надделява над суеверията.
35% отстъпка от избрани застрахователни продукти
Най-добрата застраховка срещу лошия късмет е самата застраховка!
Каско +
Малко неща са по-неприятни от внезапна градушка. Особено когато колата ти е под откритото небе. Затова знаем, че застраховката си струва, макар и да не е задължителна.
Отстъпката е валидна за новозастраховани МПС, които не са имали валидна застраховка Каско в ДЗИ през последните 36 месеца.
Информация за продукта можете да прочетете на сайта ни: Каско на МПС
Комфорт за дома
Застраховай дома си против инциденти като наводнение, пожар или взлом. Сега с уникално покритие „Онлайн сигурност“ – при кражба на самоличност, спор с онлайн търговец и увреждане на онлайн репутация.
Отстъпката е валидна за новозастраховани жилищни сгради.
Информация за продукта можете да прочетете на сайта ни: Застраховка имущество „Комфорт за дома“
Помощ при пътуване в чужбина
Когато си в чужбина – по работа или на почивка – всичко може да се случи. И когато се случи, е по-добре да не поемаш цялата сметка за него. Застраховай се.
Информация за продуктите можете да прочетете на сайта ни: Помощ при пътуване в чужбина
Условия на промоцията
Отстъпката важи за сключени полици само на 13.09.2019 г. – за автомобили и жилища, които нямат застраховка в ДЗИ.
Период на промоцията: От 00:00 до 23:59 ч. на 13.09.2019 г.
Кой може да се възползва?
Всички физически лица
Къде може да сключите застраховка?
В офисите на ДЗИ В офисите на нашите партньори и посредници
В банкови клонове на ОББ
Допълнителни условия:
Отстъпката не се комбинира с други отстъпки;
Отстъпката е приложима за сключена застраховка на 13.09.2019 г.
В случай, че сключите застраховка Каско, оглед на МПС може да бъде извършен не по-рано от десет дни преди датата, посочена в полицата за начало на застрахователното покритие
Началото на застраховка, сключена по промоционалните условия, не може да бъде по-късно от 12.11.2019 г.
искам да предложа на всички колеги и приятели във форума следната оферта за сключване на застраховка "Имущество", като премията, която се дължи е в размер на 49 лв. за година!
Покритията, които са включени стандартно в полицата са следните:
- Недвижимо имущество с лимит 20 000 лв.
- Движимо имущество с лимит 5 000 лв.
- Земетресение с лимит 6 000 лв.
- Кражба чрез взлом и грабеж с лимит 2 000 лв.
- Гражданска отговорност към трети лица с лимит 3 000 лв.
- Късо съединение и токов удар с лимит 3 000 лв.
Да използвам тема и да благодаря на Васко (отново) още веднъж! Закъснях със седмица при плащанията ми по каско/гражданска, но Васко ми поднови полиците без проблем. Направих и застраховка на къщата. След като ми прати различните варианти си избрах един и на следващия ден всичко беше готово! Благодарности още веднъж!
zloQQ написа: 03.10.2019, 11:43:03
Да използвам тема и да благодаря на Васко (отново) още веднъж! Закъснях със седмица при плащанията ми по каско/гражданска, но Васко ми поднови полиците без проблем. Направих и застраховка на къщата. След като ми прати различните варианти си избрах един и на следващия ден всичко беше готово! Благодарности още веднъж!
_v_ написа: 14.11.2019, 17:26:45
Публикувам последните изпълнителни листове,...
Здравей, предполагам, че става въпрос за автомобилни щети предвид застрахователите, но ако споделиш малко повече информация по казусите, мисля, че ще е интересно.
П.П. От GDPR гледна точка трябва и подписите да заличиш