Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аз пък бях скептично настроен в началото, но след представянето я намирам за много по-красива от О3, по принцип съм Супърб 3 фен и Октавията не ме привличала визуално, но за О4 си казах, че е кола, която бих купил. Определено с последните генерации от Шкода напредват много по отношение на дизайна, наистина се вижда прогреса и колите вече доста се открояват, а не се сливат просто с трафика.
Имах време да почета коментарите на зрителите по големите медии, Authegefuhl, Autocar, Carwow и т.н., масово, хората я харесват повече от Голфа. Особено, най-много се коментира положително интериора. Леко скептична е нагласата за решетката.
На мен ми харесва много, аз съм го заявил от 3 месеца насам хаха, но ако не предложат нещо от към задвижване, няма да ме спечелят. Скоро ще видим и Сеат Леон, там ще има избухване от към динамичен дизайн.
А,@Sec8200, знае какви криви наклонности имам и към едни други коли.
Аз пък, с риск да ме утрепете с камъни, все повече не харесвам предната решетка, както и здницата с тоя "ръб". Гледах и пряко сравнение с 3ка и въпреки че е с по-консервативна визия, по-старата ми допада повече.
Обмислях дали не е защото като повечето хора си хваля и защитавам моето, но не - просто не можа да ме грабне 4-ката.
Единствено ако VRS-ката изглежда като рендъра по-горе, би ми допаднала визуално.