Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Цецо75 написа: 07.11.2019, 19:58:25
толкова си могат
Ако е до можене, бих го разбрал...донякъде. Но иначе бие на много порочна, да не кажа престъпна практика, ако е вярно. Ще ми е интересно какво ще кажат за моите, които ги карам основно на магистрала със скорост от 120 до 200 и не съм ги усетил да трепнат.
mariyan написа: 07.11.2019, 20:11:28
интересно какво ще кажат за моите
Бате, влезнАл си в некой трап и лева предна и лева задна са криви.
Искаш ли ги изправяме?
НО.....има и по-лошо, казват ти като плащаш, че са ти изправили две джанти, щото са били криви и припадаш, виждал съм го
И понеже по принцип не може да си вътре, където ти извършват смяната и става една........
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
В старата фирма като бях,от шоурума директно в Диана да сменям гуми.Имаш вика 3 криви джанти .Викам:Шшшшш,я виж километража ве бастун .Завъртя се,и не го видех тоя повече.
В нашето смотано село на всички гумаджийници можеш да стоиш на около 2 метра от баланс-машината и всичко се вижда. Така скрито аз не бих им се доверил.
Спрях се на Michelin Alpin 6, днес ги поръчах ги за 233лв бройката от gumi.eu (Голямата гума, гр. Варна), чакам до 2-3 дни да дойдат.
Казаха, че DOT-а ще е 2019, ще ги видим като дойдат.
Искам да изразя и ВЪЗМУЩЕНИЕТО си от екипа на AVTOGUMI.bg. Никога не съм получавал по-вулгарно отношение от официална комуникация в интернет.
И по-конкретно:
- Категоризираха въпросите ми като "МАЛОУМНИ"
- Категоризираха ме в графата "БОЛНИ МОЗЪЦИ"
- Категоризираха много от потенциалните си клиенти като "НЕНОРМАЛНИЦИ" и евентуално и аз в това число.
- Казаха, че усмивка приемали моите "ЛАИШКИ ПРИЩЕВКИ"
- Изказаха, че имат най-доброто обслужване в страната като заключение :O
И всичко това беше относо DOT-а за гумите и без никаква друга странична провукация от мен.
Възмутен съм от отношението, което показаха. ДОРИ хипотетично да приемем, че обидите които са изказали са с право, то те НЯМАТ ПРАВО да използват такъв вулгарен език в официална кореспонденция и дори в неофициална, ако уважават себе си..
По много различни и културни начини може да се тушират всякакви въпроси, но НЕ и по този вулгарен начин...
Чудя се дали да не се оплача някъде от наистина просташкото, непристойно и неуважително отношение от тяхна страна. Продуктите може да им са ТОП, но с такава кореспонденция няма и да достигна до техните продукти.
Да, наистина е редно да споделиш комуникацията, защото аз, както и поне 4-5 мои познати сме взимали от тях и всички сме искали информация относно ДОТ, преди да завършим поръчката и на всички ни звъняха по телефона, за да ни кажат от коя година е дота и да ни питат дали ще потвърдим поръчката. Даже аз седмици преди да си купя моите гуми си писах онлайн през чата им в сайта и ми отговориха на всички въпроси. Питах за колко време ще дойдат, къде са произведени Континентал-ките, от склад в коя страна ще дойдат гуми, за колко време ще пристигнат и т.н.
Днес докато разглеждах за зимни гуми попаднах на някакво намаление в маргел по случай черният петък.
Та колата още не е пристигнала в еуратек, но вече поръчах гуми и джанти
Спрях се на този вариант за джанти: https://www.margel.info/borbet-re-16-et ... 112-69040/
И този вариант за гуми: https://www.margel.info/bridgestone-lm- ... 5-r16-91h/
Основен критерий при избора на гумата беше рейтингът за спиране на мокро "А".
Ще се карат на Октавия 3 1,5 G-tec.
Ако някой има отзиви за избраните от мен модели, ще се радвам да ги чуя.