http://www.zeperfs.com/duel7911-6649.htmbobo80 написа: 20.10.2019, 18:28:26 Би трябвало да я дръпне наистина но къде отивате като сравнение изобщо.
http://www.zeperfs.com/duel7911-6528.htm
БМВ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
БМВ
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
БМВ
Шкодата ще го отпука без да се замисля... Ноо, сравняваме ябълки с круши, ако притежам такова чудевище, като Х7, хич няма да ми дреме, че някаква шкодичка ме е дръпнала
VRS
- odo
- Гараж: Х3 М40i
БМВ
Ме4о Коди,
честно дори не му обърнах внимание
stefan L,
и така си върви добре колата.
Според zeperfs и А7-та на брадчеда ще ме бие, ама в реалният живот не е точно така
bobo80,
Точно си мислех за твоите разкази от детските партите
Пича слиза от GLS и като е отишъл да взима новият от Мерцедес са се държали дебилно. Две седмици не са му направили оферта за старият и за новият, после му обяснили, че нямат “програма” за отстъпки, бил му е третият подред, един които е бил AMG. След тези изцепки в БМВ и след една седмица колата е била га му.
честно дори не му обърнах внимание
stefan L,
и така си върви добре колата.
Според zeperfs и А7-та на брадчеда ще ме бие, ама в реалният живот не е точно така
bobo80,
Точно си мислех за твоите разкази от детските партите
Пича слиза от GLS и като е отишъл да взима новият от Мерцедес са се държали дебилно. Две седмици не са му направили оферта за старият и за новият, после му обяснили, че нямат “програма” за отстъпки, бил му е третият подред, един които е бил AMG. След тези изцепки в БМВ и след една седмица колата е била га му.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
БМВ
Миленски, според мен не сравнявай АУДИ с БМВ-то. Тея БМВ-та всичките ги правят много да вървят. Дори 150hp върви доста. Просто са такива, според мен колкото и да е голям тоя кораб, особено ако не е от тук до след малко, а нещо до 200+ км/ч ще те скине. Обаче ще е интересно да ги замерите за статистиката.
P.S. Клиповете обаче показват друго, би трябвало Супърба да го дръпне.
P.S. Клиповете обаче показват друго, би трябвало Супърба да го дръпне.
Последно промяна от Rangel на 21.10.2019, 09:05:54, променено общо 1 път.
-
kograman
БМВ
Като всеки дизел след 150 км/ч "умира", все едно му дръпна ръчната. До тази скорост доста добре върви. Има и нещо друго, по-качественият интериор може да те "лъже" за скоростта и усещането.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
БМВ
Истината е , че за БГ, този вагон-ресторант е абсолютно безсмислен, освен, ако не искаш да се покажеш колко си комплексиран.
След посещението ми на автосалона в софия и на живо се убедих, че БМВ трябва много бързо да разкарат Крис Бенгъл №2, защото с тия решетки отпред е някакъв ужас.Сравнено с Ауди SQ8, тая кола изглежда мега зле.За вървежа е ясно, 2.3++ тона туч, толкова, но това нещо ще има последваща ужасяваща поддръжа, хахахах 4 броя турбини, те предното 50ДМ с три броя не смогваха да ремонтират, а тука не ми се мисли![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Съответно на щанда на БМВ имаше най-много народ, ясно защо, НО не трябва да се допуска никакво влизане и пипане на колите, никаква култура нямаме - пълна селяндурщина
След посещението ми на автосалона в софия и на живо се убедих, че БМВ трябва много бързо да разкарат Крис Бенгъл №2, защото с тия решетки отпред е някакъв ужас.Сравнено с Ауди SQ8, тая кола изглежда мега зле.За вървежа е ясно, 2.3++ тона туч, толкова, но това нещо ще има последваща ужасяваща поддръжа, хахахах 4 броя турбини, те предното 50ДМ с три броя не смогваха да ремонтират, а тука не ми се мисли
Съответно на щанда на БМВ имаше най-много народ, ясно защо, НО не трябва да се допуска никакво влизане и пипане на колите, никаква култура нямаме - пълна селяндурщина

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- odo
- Гараж: Х3 М40i
БМВ
Rangel,
ама защо си мислите, че ще е като Герман гонките, въпрос на чест и живот и смърт?
Ние убиваме времето, все е тая коя кола ще бие. Аз и на момчето му го казах, колата е един път, супер луксозна е вътре, обаче я усещам тромава. Имам съсед със същият двигател, но в Х5 не съм го карал, само ме е возил, но и там също го усещам тромаво. Някак си очаквам една експлозивност от 400 коня, а то нямали я не се ли усеща, но това пак е субективно усещане.
Сега ако слизах от старият Супърб сигурно щях да ги усещам като изтребители, аме не би![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
ама защо си мислите, че ще е като Герман гонките, въпрос на чест и живот и смърт?
Ние убиваме времето, все е тая коя кола ще бие. Аз и на момчето му го казах, колата е един път, супер луксозна е вътре, обаче я усещам тромава. Имам съсед със същият двигател, но в Х5 не съм го карал, само ме е возил, но и там също го усещам тромаво. Някак си очаквам една експлозивност от 400 коня, а то нямали я не се ли усеща, но това пак е субективно усещане.
Сега ако слизах от старият Супърб сигурно щях да ги усещам като изтребители, аме не би
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
БМВ
Тежки коли са това, с хората и течностите минава 2.5 тона. Не е проблем на двигател, ама ако се взриви в ниските натоварването за трансмисията ще чутовно...
Бееееее.....
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
БМВ
Ама нищо за Германските гонки не съм споменалodo написа: 21.10.2019, 10:44:21 Rangel,
Сега ако слизах от старият Супърб сигурно щях да ги усещам като изтребители, аме не би![]()
- Sawyer
- Гараж: ///
-
Drago9205
- Гараж: 535xi
БМВ
7 и Х7 са доста грозни, но 3er, 5er или пък осмицата, са един път.
Специално новата тройка в началото не ми допадна, но вече колкото повече я виждам толкова повече ми харесва. Даже мисля, че в момента това е най-хубавата кола в класа си (че даже ме кефи повече и по-висок клас автомобили).
Вече дали е разумен избор е друг въпрос, за по-мало пари и с много повече екстри и практичност има Супърб... Но те таргетират доста различни купувачи и сегменти, та пряко сравнение трудно се прави.
Специално новата тройка в началото не ми допадна, но вече колкото повече я виждам толкова повече ми харесва. Даже мисля, че в момента това е най-хубавата кола в класа си (че даже ме кефи повече и по-висок клас автомобили).
Вече дали е разумен избор е друг въпрос, за по-мало пари и с много повече екстри и практичност има Супърб... Но те таргетират доста различни купувачи и сегменти, та пряко сравнение трудно се прави.