Смяна на Октавия 2.0 TDI DSG 140PS за RS 2.0 ТDI 170 PS?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Еднакви са кутиите.
Другия ти въпрос за джантите е тъп и няма да отговоря.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
Неееее ,не е в моя стил!VALDO написа:Мойто скромно мнение е, че ако ще сменяш само за Superb!
Значи с времето затапявам....bega4kata написа:Еднакви са кутиите.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Мисуревец, какво значи джантите дали са еднакви?
Еднакво междуболтово, еднакъв централен отвор имат всички октавия 2/фейслифт от 1.2 до РС. Какво значи дали са еднакви?
Еднакво междуболтово, еднакъв централен отвор имат всички октавия 2/фейслифт от 1.2 до РС. Какво значи дали са еднакви?

- micyri
Да,между болтовото разстояние ме интересуваше.BlackPearl написа:Мисуревец, какво значи джантите дали са еднакви?
Благодаря!
- Sawyer
- Гараж: ///
Ще чакаме да споделиш впечатления.micyri написа:Благодаря за мненията ви,но за момента само я разгледах външно,а и валеше много.Надявам се в събота да я покарам и да видя с какви екстри е оборудвана.Очаквайте подробности...
Според мен няма да намериш фрапираща разлика във вървежа на RS-ката, сравнена с твоята. Като взех моята дизелова RS-ка навремето (двулитров common rail като тази, която ти предлагат) идвах от Octavia 1.9 TDI PD и първоначално ми се стори самолет. Около половин година по-късно с мой приятел си разменихме колите по отсечката Девин - Кричим (много приятно пътче с доста завои). Неговата беше Passat CC 2.0 TDI 140 коня. Да, усещаше се леко по-мудна, но, честно казано, не беше шокиращо по-зле.
Та... освен ако RS-ката не е в топ-състояние и (поне) със същите екстри като твоята кола, от която си напълно доволен, не мисля, че би спечелил особено много.
- micyri
Днес случайно или не,бях в близост до друг Шкода център и там пак случайно или не,имаше за продан друга RS-ка.Хванах ги в обедна почивка и не можах да ми отворят да я разгледам по обстойно,но на пръв поглед палачорска кола.Много мръсен салон,захабени седалки .Даже нямаше цена и не била измита, защото вчера са я докарали.
Тази имаше всички екстри като моята ,но след 2-3 дена ще ми изпратят оферта.
Някой път като търсиш нещо ,няма.....а друг път идват по две.
uploads/files/source/1137.jpg
uploads/files/source/1136.jpg
Тази имаше всички екстри като моята ,но след 2-3 дена ще ми изпратят оферта.
Някой път като търсиш нещо ,няма.....а друг път идват по две.
uploads/files/source/1137.jpg
uploads/files/source/1136.jpg
- micyri
Така,развитието по темата приключи.
Вчера посетих дилъра за разговор.
Оказа се ,че RS-ката е без навигация,салона много мръсен(също като предната) което много ме учуди,джанти 16" с някакви изтъркани летни гуми,без шибидах и най-фрапантните неща:
-километри по обявата същите каквито и на другата RS-ka
-видимо не пасване на предните детайли (маска,ляв калник,фар,пр.капак),което означава удар,а в обявата е отбелязано ,че няма никакви произшествия(това в Германия се счита за противозаконно).
Схемата по смяната също не ме устройваше:
-откупуване на моят автомобил(може би с 3 000евро по малко от стойноста му).
-промяна в цената(пазарлък) не може да стане ,защото колата е собственост на банка(имаше доста неща по който можеше да се пазариме).
След обстойно разглеждане, нещата ми се изясниха и си оставам с 140 PS DSG
Сега ще чакам офертата и за другата RS-ka,но и там схемата е ясна.
И последния вариант е да чакам оферта от Сами
Това е.....![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Вчера посетих дилъра за разговор.
Оказа се ,че RS-ката е без навигация,салона много мръсен(също като предната) което много ме учуди,джанти 16" с някакви изтъркани летни гуми,без шибидах и най-фрапантните неща:
-километри по обявата същите каквито и на другата RS-ka
-видимо не пасване на предните детайли (маска,ляв калник,фар,пр.капак),което означава удар,а в обявата е отбелязано ,че няма никакви произшествия(това в Германия се счита за противозаконно).
Схемата по смяната също не ме устройваше:
-откупуване на моят автомобил(може би с 3 000евро по малко от стойноста му).
-промяна в цената(пазарлък) не може да стане ,защото колата е собственост на банка(имаше доста неща по който можеше да се пазариме).
След обстойно разглеждане, нещата ми се изясниха и си оставам с 140 PS DSG
Сега ще чакам офертата и за другата RS-ka,но и там схемата е ясна.
И последния вариант е да чакам оферта от Сами
Това е.....
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Туй трябва го видят шефовете ми, не да ми вземат Дачия за служебна.micyri написа:.....
-промяна в цената(пазарлък) не може да стане ,защото колата е собственост на банка
-
mischoka
- Гараж: в търсене
Съжалявам за спама, но аз ще се радвам да ми дадът дачиа за служебна и така няма да се налага да карам мойта всеки ден.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Зависи от гледната точка! Ако трябва да караш по няколко хиляди километра на седмица, вече ще искаш друга маркаmischoka написа:Съжалявам за спама, но аз ще се радвам да ми дадът дачиа за служебна и така няма да се налага да карам мойта всеки ден.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..