Много запазен автомобил. Поддържан е добре, винаги съм сменял навреме консумативи и каквото е имало да се ремонтира. Има валидни Г.О., Каско и винетка до края на януари 2020 г. Автомобилът е ремапнат на 135 к.с. DPF филтъра работи, при преминаване на ГТП показанията бяха 0. Преди 3000 км е сменен съединител и демпферен маховик. Има сервизна книжка, в която съм си записвал какво съм правил по автомобила. Има хендсфри система за водене на разговори и слушане на музика от телефона. Възможен оглед в сервиз посочен от Вас.
линк към обявата: https://www.cars.bg/offer/5da4190629cd0f5e097afec6
Продавам Октавия 2 фейслифт
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
- pjuly75
- Гараж: Skoda Octavia 2 fl 2009 г. и Seat Toledo 1.8 Mi 1995 г.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Колега, вие първи собственик ли сте? Може ли да кажете какво според вас е "навреме"? Защото сервизните интервали дето ги дават от Еуратек почти никой, който обича колата си в този форум не ги дочаква...
- pjuly75
- Гараж: Skoda Octavia 2 fl 2009 г. и Seat Toledo 1.8 Mi 1995 г.
Аз съм втори собственик. Колата е внос от Германия. Като съм написал навреме, имам в предвид, че когато чуя или разбера, че нещо не е наред веднага гледам да го ремонтирам или подменя.Маслото съм го сменял на около 12-13 хиляди километра. Колата съм я карал винаги с добавка Бардал БДЦ и т.н.