Kodiaq vs Tiguan Allspace vs Tarraco....
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Ме4о Коди
- Гараж: Skoda Kodiaq TDI 190 DSG , Opel Astra H
- Обратна връзка:
Искам да започна нова тема в подфорума на Кодиак- как смятате: какви са предимствата/ недостатъците на Кодиак-а , сравнено с другите среден клас СУВ предлагани в БГ в момента: Hyundai Santa Fe, Kia Sorento, Nissan Xtrail, Toyota RAV4, Peugeot 5008, Honda C-RV, Mazda CX-5, Subaru.....и т.н. Изключвам премиум марките поради обективни причини.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Качи се в новото Санта Фе и ще забравиш за останалите. Няма какво да си кривим душите... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Цената е малко по-висока, но качеството в интериора е next level спрямо изброените от теб джипчета
Цената е малко по-висока, но качеството в интериора е next level спрямо изброените от теб джипчета
VRS
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
То и за това вече с лекота минава 100к и най-важното КУПУВА се.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Не искам да обиждам марката Шкода, но Санта Кафенето винаги е било яка сделка. Но не мога да си го позволя, Туксон мога но много гол и не си заслужава.
СХ5 - мечтата. Но предишното пололение фейслифт. Сегашното не ме кефи, а заради нормите ползваш същите двигатели, но са с по секунда и нещо по-бавни от предишното поколение.
RAV4 - брутално як дизайн. Обаче като гледах тестовете на слалома с конусите и нещо ми падна в очите.
Карай Кодияка и не го сравнявай. Ще си нещастен така.
СХ5 - мечтата. Но предишното пололение фейслифт. Сегашното не ме кефи, а заради нормите ползваш същите двигатели, но са с по секунда и нещо по-бавни от предишното поколение.
RAV4 - брутално як дизайн. Обаче като гледах тестовете на слалома с конусите и нещо ми падна в очите.
Карай Кодияка и не го сравнявай. Ще си нещастен така.
- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
Туксона освен дизайн външно, вътре е по тесен от октавия 3 на задните места, а багажника заради 4х4 е обидно малък, а цената за премиум оборудване е тавана... Лично наблюдение, дори дилъра каза наредихме ги една до друга колите... Ако искате да направите топ сделка за парите си в момента Хтрейл 2.0 DCI фулл 7 местни автомата с 5 години безлихвен лизинг, около 65 -67 000 лева 177 коня дизел 4х4 обаче CVT кутия, но с 2wd, auto и 4х4 lock режими

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Такъв XTrail карах под наем, само на предно... тая CVT кутия е тотален умрелок! Държи се като 105 коня колата...
Бееееее.....
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Мой съсед ми сподели нещо, което не можах да повярвам. Има Hyundai i30 хечбек, купен нов от дилър. Двигателя се повредил, заради набити бутала и му отказали ремонта по гаранция. Изкарали го едва ли не това бил консуматив и трябвало да си плати 1500 лв. за ремонта. Отделно се оплакваше от постоянни други по-малки проблеми по автомобила. Спазвани са всички сервизни интервали на обслужване.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Не вярвам. Мен са ми угаждали на всякакви капризи за i30
В София на околовръстното за мен е най-добрия сервиз, който съм посещавал. Не си купих пак корейка заради цените, самозабравиха се...
В София на околовръстното за мен е най-добрия сервиз, който съм посещавал. Не си купих пак корейка заради цените, самозабравиха се...
- odo
- Гараж: Х3 М40i
На тъщата също и сменят какво ли не по гаранция на Тусона.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
От гледна точка на цената и това което получаваш Кодиак и Тарако са доста добро предложение. Единственото по-добро според мен е анти-SUV Skoda Superb Scout, но там има проблем с екстрите...
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Какво значи повредил се двигателя заради набити бутала ?nmnikolov написа: 15.10.2019, 09:34:30 Мой съсед ми сподели нещо, което не можах да повярвам. Има Hyundai i30 хечбек, купен нов от дилър. Двигателя се повредил, заради набити бутала и му отказали ремонта по гаранция. Изкарали го едва ли не това бил консуматив и трябвало да си плати 1500 лв. за ремонта. Отделно се оплакваше от постоянни други по-малки проблеми по автомобила. Спазвани са всички сервизни интервали на обслужване.
-
kograman
Комшията го е метнал нещо. Точно Хюндай сменят без да задават въпроси, стига колата да е гаранционна, да е обслужвана при тях, и да няма външна намеса.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Тарако имаше ли го на автосалона, че профучах покрай щанда им и не го видях!? Забравих, а ми се щеше да го разгледам...
- redalex
- Гараж: i3
Което по принцип не говори добре за Хюндайчетата ...че има какво да се сменя нали
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
И аз го играх същия филм на пролет.
За мен избора накрая опря до Киа Спортидж.
За първи път мазда имат отстъпки. Топ нивото с бензин 2.5 атмосферка около 72 пари.
Иначе от изброените аз бих купил Кодиака. За жалост смятам, че парите са му много.
За мен избора накрая опря до Киа Спортидж.
За първи път мазда имат отстъпки. Топ нивото с бензин 2.5 атмосферка около 72 пари.
Иначе от изброените аз бих купил Кодиака. За жалост смятам, че парите са му много.