Аз съм с тези почти 5 години и съм супер доволен. Дневните са видимо по бели и дългите са доста по добре от нормалните.
https://www.osram.com/ecat/COOL%20BLUE% ... P_1191016/
Препоръчайте замяна на Н15 крушки
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
-
bgatev
Аз в момента съм с къси H7 +60% или +100% бяха (не помня точно) и като включа дълги имам чувството, че даже са по-слаби от късите. Тези, които ти ми казваш са само +20%
-
NRG
Ти пита за 15-ките, Н7 има много видове, докато 15-ките, не съм срещал друг читав халогенен вариант. Изключвам китайските ледове (без лупа)bgatev написа: 14.10.2019, 16:05:02 Аз в момента съм с къси H7 +60% или +100% бяха (не помня точно) и като включа дълги имам чувството, че даже са по-слаби от късите. Тези, които ти ми казваш са само +20%
-
bgatev
Точно затова питам за H15 - искам да светят по-силно от H7,които имам. Да разбирам, че нямаме избор и си караме .... на практика без дълги
-
NRG
Н15 за които писах, светят перфектно! На Н7 съм с Осрам Laser, разликата е, че лейзъра, леко жълтеят спрямо Н15 кул блу интенса. Ако не те бърка цената, слагай и ще останеш доволен. Аз регулирах фаровете няколко пъти на стенд и не останах доволен. Накрая с шестограма и директно на пътя си ги настроих перфектно.bgatev написа: 14.10.2019, 22:23:18 Точно затова питам за H15 - искам да светят по-силно от H7,които имам. Да разбирам, че нямаме избор и си караме .... на практика без дълги
-
bgatev