Колеги,
Всеки сам си преценява. Така си е преценил.
@vankissa, не прави заключения за фирмата! Фирмата е супер, мое мнение.
Вижда се, че колите които са направени (въпреки ненастроени оптимално за нашите ширини, условия и горива) са чук и вървят вече толкова време.
Вече, дилъра - там си е друга работа и всеки сам си преценява.
REVO са доста сериозни и като СЪПОРТ. Винаги, когато ЛИЧНО аз съм имал нужда (понеже дилъра им НЕ знае английски добре и все пише мейли), обаждал съм се (записвам винаги) и винаги са били открити, коректни и точни.
Относно България: Има си и друг дилър. Всеки сам си преценява.
Дори и това,че performance99 не е толкова добре запознат и начетен, след всичко написано във форума, без никакъв проблем всеки може да отиде- САМО ДА НАЛЕЕ файла, а после да си гледа нещата.
Аз , реално първоначално това исках и аз: Да ми се налее само файла и толкова. После обаче, с течение на времето се налагаше съпорт по дадени въпроси: Неволята учи и така станаха нещата, че сами се оправяхме.
Дидо, като цяло е добронамерен и иска да свърши работата. Вече информативно.........
@igeorgiev82,
@Rangel, абсолютно подкрепям вашето мнение.
Защото: Покрай нас , Дидо направи не една и 2 коли(не му държа сметка). Ние сме му като ходещи реклами. Стейдж 3 и 4 кой е правил като цяло. Рядкост са.
Абсолютно и ние с Тошето това си говорихме:
Вместо да каже: Пичове, наляли сте 5 цифрени суми при мен(мен не ме интересува какво е спечелил , не съм се пазарил). Извинявам се, дайте да почнем отначало. За някой неща примерно съм направил грешка.
Дайте, дори заедно да изгладим нещата. Защото , ние дори можем да сме му като СЪПОРТ, толкова неща видяхме, решихме и открихме.
Вместо това имаше:
-Абе, бай х.й, боли ме фара. Аз не съм длъжен да ви правя мониторинг на колите и тн. Аз съм казал, че нямаме горива...... Оправяйте се!
Това, съгласете се (разбира се, това е едната страна на монетата- нашата) е несериозно!!!
Аз, ЛИЧНО аз му се обадих и му обясних нещата - 16 минутен (ЗАПИСАН) разговор. Той си мълча!
После, ходи и звъни на другите и ме нарежда: На Милчо и тн....
И вика: Аз му казах на Искрен 2 неща (а пак повтарям, разговорът е записан) и той се насра и ми мълчи като гъз!!!
Както казах, от това , че сме едно общество: Така почна нашата комуникация с Тошето : Аз го питах за нещо и така.
И в процеса на разговори, въпроси, решения и тн. нещата придобиха този вид.
П.С: В началото с Тошето не "мелихме" брашно. Аз подкрепях РЕВО (Дидо) и тяхната политика за изискванията.......
Но, това не пречи, когато имам питане да го питам и да си помогнем взаимно ако можем!
Никой не изкарваме жертва, никой не анатемосваме. Всичко сме писали- както си е.
Аз , в моята тема съм описал всичко: И когато колата леко "претрисваше" - след смяна на свещи се оправи (а може и от детонациите да е било), и когато ме съмняваше помпата за високо налягане (клипове с ПОЛАРа имам и обяснение и писане).
Аз като имам проблем казвам: Пичове, имам проблем, някой може ли да помогне? Не е срамно за мен! За това сме приятели, ентусиасти, група хора, форум. Търся, чета и ..... те така!