Избор Octavia 3 FL Combi 4x4 или Octavia Scout
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Супер количка. Със здраве да се кара.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Ей, страшна е! Това е цвета. На мен лично най много ми допада 
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Честито!
Супер е!
Супер е!
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Много добре изглежда,
! Много безаварийни километри!
Аз за тоя Скаут от толкова години се чудя, че накрая ще си взема и аз един Вижън и ще го наблъскам с екстри (или L&K) или направо Супърб![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
! Много безаварийни километри!Аз за тоя Скаут от толкова години се чудя, че накрая ще си взема и аз един Вижън и ще го наблъскам с екстри (или L&K) или направо Супърб
-
Sasio
- Гараж: Octavia 3FL, 2.0TSI, 190hp, 7DSG, 4x4
Благодаря на всички за пожеланията!
Засега нямам други снимки, но като ми се отдаде възможност и време ще понаснимам.
Не знам доколко впечатленията ми от двигателя ще са меродавни, защото старата ми кола е 75к.с. и тази за мен върви като самолет. А и досега съм минал само стотина километра само градско и не мога да дам обективна оценка. Честно казано не съм я и настъпвал, защото още ми е жал, но за 2-3 ''кикдауна'' в града - направо се изстрелва.
Приятно впечатлен съм от 7-степенната кутия. Много ми харесва как и кога превключва. Бях скептичен след тест драйва за автоматичната, но аз тествах дизел 2.0ТДИ, 150кс с 6-степенна. Разликата е осезателна. Хич не ми хареса тестовата как превключваше и тръгваше. Тази е супер.
Като цяло съм много доволен от колата. Лек волан и се управлява без усилие. Стегнато окачване без да е прекалено твърдо.
Като минуси мога да кажа, че подлакътника на вратата ми идва нисък, а пък ''перваза'' на прозореца висок за подпиране на лакътя. Но това може и да в въпрос на настройки. Още не съм имал време да пробвам различни комбинации на положението волан/седалка.
Друго, което вчера ме издразни малко е, че пръскалките пръскат и на страничните прозорци. Но това не са болки за умиране.
Разстоянието за краката на пътниците отзад е просто изумително. Честно казано си мисля, че можеха да добавят обем на багажника за сметка на разстоянието между предни-задни седалки. Не че багажника е малък - в никакъв случай. Просто размисли. Аз съм към 176см и може би ако седне по-дълъг шефиор, то тогава нещата може би си стават нормални.
Като посъбера впечатления ще пиша пак.
Поздрави!
Засега нямам други снимки, но като ми се отдаде възможност и време ще понаснимам.
Не знам доколко впечатленията ми от двигателя ще са меродавни, защото старата ми кола е 75к.с. и тази за мен върви като самолет. А и досега съм минал само стотина километра само градско и не мога да дам обективна оценка. Честно казано не съм я и настъпвал, защото още ми е жал, но за 2-3 ''кикдауна'' в града - направо се изстрелва.
Приятно впечатлен съм от 7-степенната кутия. Много ми харесва как и кога превключва. Бях скептичен след тест драйва за автоматичната, но аз тествах дизел 2.0ТДИ, 150кс с 6-степенна. Разликата е осезателна. Хич не ми хареса тестовата как превключваше и тръгваше. Тази е супер.
Като цяло съм много доволен от колата. Лек волан и се управлява без усилие. Стегнато окачване без да е прекалено твърдо.
Като минуси мога да кажа, че подлакътника на вратата ми идва нисък, а пък ''перваза'' на прозореца висок за подпиране на лакътя. Но това може и да в въпрос на настройки. Още не съм имал време да пробвам различни комбинации на положението волан/седалка.
Друго, което вчера ме издразни малко е, че пръскалките пръскат и на страничните прозорци. Но това не са болки за умиране.
Разстоянието за краката на пътниците отзад е просто изумително. Честно казано си мисля, че можеха да добавят обем на багажника за сметка на разстоянието между предни-задни седалки. Не че багажника е малък - в никакъв случай. Просто размисли. Аз съм към 176см и може би ако седне по-дълъг шефиор, то тогава нещата може би си стават нормални.
Като посъбера впечатления ще пиша пак.
Поздрави!
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Перфектна е колега!!! Честито за новата кукла. Много радост и безаварийни километри. 

- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Честито, колега. Красавица голяма е. Много безаварийни километри и приятни дестинации.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- Бай Онзи
- Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.
Браво. 4х4 ще те радва много.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Колега как е каляската давай впечатления от поведение и най вече мотара.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Колега подсещаме за още снимки и да кажем как е двигателя.Sasio написа: 18.01.2019, 08:37:02 Засега нямам други снимки, но като ми се отдаде възможност и време ще понаснимам.
-
Sasio
- Гараж: Octavia 3FL, 2.0TSI, 190hp, 7DSG, 4x4
Мда, поувлякох се с ремонта на апартамента и нямам време за нищо друго. При сгоден случай като я измия ще й направя фотосесия. Мотора е пушка. Страшен старт с 4x4. Отлична динамика за това купе според мен, без да съм разбирач.
Единствен минус може да му се отбележи е разхода градско на къси дистанции(1-2км)от студен старт и в режим пали/гаси. Спокойно си движа с разход 20/100. То не знам и други двигатели какви стойности биха дали де... Иначе при по-продължително градско е между 11-12(13) при старт/стоп включен на по-дългите светофари.
От две седмици обаче чувам някакво поклопване. Не тропане, ами точно поклопване. Много тихо и то само когато се движа много бавно и по съвсем леки неравности. При големи дупки и паднали полицай не се чува-много странно. Още не мога да го локализирам откъде идва, но усилията продължват
Та така...
Единствен минус може да му се отбележи е разхода градско на къси дистанции(1-2км)от студен старт и в режим пали/гаси. Спокойно си движа с разход 20/100. То не знам и други двигатели какви стойности биха дали де... Иначе при по-продължително градско е между 11-12(13) при старт/стоп включен на по-дългите светофари.
От две седмици обаче чувам някакво поклопване. Не тропане, ами точно поклопване. Много тихо и то само когато се движа много бавно и по съвсем леки неравности. При големи дупки и паднали полицай не се чува-много странно. Още не мога да го локализирам откъде идва, но усилията продължват
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Sasio, почни от изолирбан на закопчалките на задните седалки (металните скоби), после си провери дръжките за нивата на седалките отпреди (дълги за нагоре надолу), после провери да натиснеш B конзолата при механизма за коланите.
..и почвай да свикваш, Шкода е.. така ще е
..и почвай да свикваш, Шкода е.. така ще е
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
4х4 има цена
Моята, само предно, над 10 много трудно виждам. Ама трябва съвсем да съм подивял, за да докарам 10/100.
И моята потропва и май е от спирачните апарати. Пробвай, като го чуеш, леко да обереш само спирачките. При мен трополи по павета и поредица от дребни неравности, през по големи дупки и легнали милиционери не се чува нищо.
И моята потропва и май е от спирачните апарати. Пробвай, като го чуеш, леко да обереш само спирачките. При мен трополи по павета и поредица от дребни неравности, през по големи дупки и легнали милиционери не се чува нищо.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
С много ниска скорост по неравности.. На шум от кутията мяза. Писали сме за това. Уж е нормално.
Иначе за разхода и аз не мога да свикна на бензиновия мотор, апетит си имат бензинките. Моята Корейка си се движи около 10 - 11 градско, лошото е, че и извънградско е горе-долу около литър на долу.
Иначе за разхода и аз не мога да свикна на бензиновия мотор, апетит си имат бензинките. Моята Корейка си се движи около 10 - 11 градско, лошото е, че и извънградско е горе-долу около литър на долу.