Octavia Mk3 vRS - WhitePearl :)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- tekamata
Малко закъснели коледни подаръци за колата, но пък и ги подарих за китайската нова година поне...
Бонуса към поръчката от супершкода беше ето това:
аз лично си я представях доста по-голяма, но след внимателни измервания и опити успях да събера точно 10 бирени бутилки вътре, така че се предназначението и се осмисли изведнъж ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Калъфите за гуми са особено качествени - аз нали съм със скромните 18ки и моите се събират идеално: чакам благоприятни атмосферни условия да монтирам повечето неща - ще кача снимки само да стане.
Знам, че повечето от собствениците на РС-ки имат всички тези аксесоари отдавна, но лично аз не мога да спра да им се радвам на шукарийките ....малките неща в живота дето се вика
И последно - подаръкът ми за Св. Валентин от жената:![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Весел Вале-Зарезан на всички!
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Калъфите за гуми са особено качествени - аз нали съм със скромните 18ки и моите се събират идеално: чакам благоприятни атмосферни условия да монтирам повечето неща - ще кача снимки само да стане.
Знам, че повечето от собствениците на РС-ки имат всички тези аксесоари отдавна, но лично аз не мога да спра да им се радвам на шукарийките ....малките неща в живота дето се вика
И последно - подаръкът ми за Св. Валентин от жената:
Весел Вале-Зарезан на всички!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Ха, тениската кърти! Примирила се е вече да знаеш.

- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
Супер тениска искам такава ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
PVV,и ти да си вземеш такава тенискаPVV написа:Ха, тениската кърти! Примирила се е вече да знаеш.
П.П. Добър подарък,обичате се значи...с жената
- tekamata
хаххаха абе обичаме се ние, но явно вече се е примирила, че има и друга
Иначе каза, че щяла да си търси авторските права, ако тениската станела популярна във форума
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Иначе каза, че щяла да си търси авторските права, ако тениската станела популярна във форума
-
simo tdi
Е това е форумна тениска! Аз предлагам да гласуваме.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Тениската е с готина закачка

GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Sawyer
- Гараж: ///
Всички придобивки са страхотни! Тениската обаче е номер 1. Искам такава! 
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Поздравления за придобивките.
Много ми харесват калъфите за гуми, щом стават за 18ки, трябва и аз да си избоцам такива. (на белите не им трябват- те само летни търкалят
)
Много хубави подаръци. Жената е схванала идеята на къде духа вятъра и е била подготвена.![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Много ми харесват калъфите за гуми, щом стават за 18ки, трябва и аз да си избоцам такива. (на белите не им трябват- те само летни търкалят
Много хубави подаръци. Жената е схванала идеята на къде духа вятъра и е била подготвена.

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Абе на жената и купувате кола по-хубава от вашата Шкода и ви оставя на мира да правите каквото си искате по колата ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Много са хубави подаръците.Правилен подход като за начало.
Това за ФуутРеста е повече от задължително.
Тениската е чудесна.
Чакаме Джантата за Летните гуми.
После и други работи чакаме...........да видиш лесно ли е и какъв ни е хала![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Това за ФуутРеста е повече от задължително.
Тениската е чудесна.
Чакаме Джантата за Летните гуми.
После и други работи чакаме...........да видиш лесно ли е и какъв ни е хала
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- tekamata
Аз също съм изключително приятно изненадан от качеството им, на живо са много приятни, имат индикация коя гума е вътре, много стабилна дръжка за носене и джобче за аксесоари, което се залепя с велкро: по мое мнение може и 19ки да съберат ето колко остава като се залепи плътно на 18ка, но на сайта пише до 18 цола така че....BlackPearl написа:Много ми харесват калъфите за гуми, щом стават за 18ки, трябва и аз да си избоцам такива.
Трудноbega4kata написа:на жената и купувате кола по-хубава от вашата Шкода
Не издържах, умрях от студ, но го сложих първо него - сега чак ме разсейва като карам все надолу гледам - хахаха. Малките детайли правят уникална разлика - мисля че на него и на хромирания накрайник на ключа им се кефя най-много засега (като сложа задните прагове тогава може и да си променя мнението)La Furia Roja написа:Това за ФуутРеста е повече от задължително.
Нямам търпение и аз да си избера най-накрая - очите ми изтекоха да гледам джанти, но поне знам че определено ще са 18ки, така че ще ме е срам да се наредя до вас вие скачате все по нагоре - 19ки, 20ки ....кой знае къде ще му излезе краяLa Furia Roja написа:Чакаме Джантата за Летните гуми.
И, да - лесно е да се закрастиш, смятам че ще ни трябва и форумен психолог в най-скоро време
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
супер са нещата!
Направо се влюбих в калъфите за гуми и вече си поръчах два комплекта
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Честити благинки! Споделям радостта на 100%. Ако ще винтче да си купя, удовоствието е голямо!
Щом си гледал джанти до ослепяване, я кажи сега (освен, ако вече не си споделял) на какво си хвърлил око, че може да крадна още идеи 
goAPR