Ако изпреварваш след 70.......дори предното е по-добро.Ц-Е-Ц-О РАНИЦАТА написа: 25.09.2019, 18:44:06 За мен предното ограничава страшно много силната кола при изпреварване.
Иначе за Мейдън.....свалил съм един лайв от Рио 2001......бруална сеч пред 1млн хора.......
Това е скоростта на пътя след която най-често тръгваш да стрижеш колоната. От 40,50 или 60 почти не се налага, освен да заобиколиш някой Комбайн.
Тук е заровено кучето с нашите Стейджове.
При ръчките е следното:
1. Рево Стейдж 4 за да има Пауър и веднага да изтегли от 70, трябва да свали на втора и така да тръгне. На Трета ако тръгва, също ще стане, но трябва добре да си направи сметката, защото ще има време докато педалът отговори първо, а и после да надуе. На Четвърта ще е пълна трагедия.
2. Рево Стейдж 3 трябва да сложи 3та за да реагира веднага, ако тръгне от Четвърта пак ще стане, но там трябва също добре да предвиди отсечката, която ще има на разположение, защото малко време му трябва да развърти.
3. АПР Стейдж 3 веднага ще тръгне от Четвърта, пък нека му е смотан Бууста.
При ДСГтата не ми се говори.
От 70 на макс педал до ламарината, Дауншифт на втора излишен прави, превключва веднага на Трета, губи време и те дразни.
Голяма глупост е.
Сега 500к.с. на колела на предно си е пълна лудост.
Този лайв на Мейдън е в Рио ..... точно така. Бразилия мега концерт през 2001.
Дали са 1Млн не знам, но се водят над 250 000 публика.
Луди са там тия бразилци........бедни са, но брутални концерти стават там. Знаят текстове, пеят от до и въобще
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)