Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ц-Е-Ц-О РАНИЦАТА, и мен не ме кефят заешките зъби ама точно тази комбинация от снимката на живо е страшна.Много интересно е сивото и седи много озъбена като цяло колата
Вчера видях на живо новата "седмица" Верно е, че е субективно, кой какво харесва, но с тая решетка са се понаакали малко. Все едно са забравили за тоя елемент и после набързо са го залепили, да има нещо.
Ако са търсили този ефект, не им се е получило, според мен.
enenen написа: 12.09.2019, 13:38:56
Според мен си е нормална цената. Все пак е новият модел.
Нов нов - но си е 3-та серия - с обикновен двигател 2.0 дизел - 190к.с. Квито и екстри да има - не мога да приема цена от над 125к лв - за 3-та серия за нормална (с такъв двигател).
Току що си конфигурирах :
Audi A6 Limousine Design 45 TDI quattro дизел / 3.0 / 231 к.с. с доста добавени екстри...след отстъпките цената е :
SimichOil написа: 12.09.2019, 14:29:16
Току що си конфигурирах :
Audi A6 Limousine Design 45 TDI quattro дизел / 3.0 / 231 к.с. с доста добавени екстри...след отстъпките цената е :
129 по ценова листа...дават я за 95... което е кажи речи същото като тази от обявата, макат, че бмвто е карано малко.
Но там е ясно, че с пазарлък ще свалят още.
Абе, каквото и да е, къде е А6, къде е 3-а серия... Не знам, тези цени са си в космоса. Б@х аз тая “тройка”. Добре са си в странство хората - плащат си даунпеймънт и си цъкат некви кинти месечно и...след 2 години - новия модел и така до безкрай. Само в бедни страни повечето хора си плащат кеш цялата сума или изобщо стават собственик на колата. Жалко, че сме далеч от т’ва, но нито конкуренти има достатъчни на пазара (само по един вносител), нито е улеснен и достъпен такъв инструмент за частни лица (поне аз не знам де)