Октавия 4 / Octavia IV - общо обсъждане на модела
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Pavkata
Октавия 4 / Octavia IV
Още Юли месец я показваха пред избрани представители и застрахователи в завода, произведоха на 2 пъти по 3-4 броя за тестове. Не е никак далеч премиерата. Голф и Леон няма значение кога ги пускат за публиката, вътрешно във Фолксваген си знаят отдавна коя кола какво ще има, няма изненади.
- Nikolay Georgiev
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M, Roomster 1.6 TDI (90+)
Октавия 4 / Octavia IV
PRO, мдаааа... Прав си. Аз съм в заблуда...
Прерових нета и никъде не открих да се споменава сред премиерите на изложението О4...
Прерових нета и никъде не открих да се споменава сред премиерите на изложението О4...
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Октавия 4 / Octavia IV
Аз имам един въпрос. Този нов двигател,развиван с години, с тези прословути 252 коня, не е ли онзи стария, който се слага на А6, Макан и прочие от 4 -5 години насам. Или аз съм в грешка? И, ако съм прав, защо предлагат и рекламират буквално старият двигател? ![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
VRS
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Октавия 4 / Octavia IV
Аз лично предпочитам да продължат със сегашния 2.0 TSI. Топ перформънс и възможности, в същото време икономичност.
Дизайнерските елементи, които се загатват, подсказват доста приличен вид на 4-ката![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Дизайнерските елементи, които се загатват, подсказват доста приличен вид на 4-ката
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
TSI Team
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Октавия 4 / Octavia IV
От 2013 всичко е еа888 ген.3.
Кой с дюзи, кой без дюзи, с малко, със средно, с голямо турбо и още и още разновидности.
Кой с дюзи, кой без дюзи, с малко, със средно, с голямо турбо и още и още разновидности.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Октавия 4 / Octavia IV
Славков, тъкмо направиха 1 добър бенз.мотор....,а ти искаш нов ли? Недей дърпа дявола за опашката ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- slavkoff
- Обратна връзка:
Октавия 4 / Octavia IV
https://www.motor1.com/news/370112/2020 ... spy-shots/
Сигурно, това са последните шпионски снимки, които ще видим, преди премиерата.
Ясно се вижда новият волан, който в интерес на истината, ми допада.
Абе, като цяло, не е революционна, но със сигурност - е едно добро продължение на гамата, която взаимства все повече елементи от по-големите събратя.
Сигурно, това са последните шпионски снимки, които ще видим, преди премиерата.
Ясно се вижда новият волан, който в интерес на истината, ми допада.
Абе, като цяло, не е революционна, но със сигурност - е едно добро продължение на гамата, която взаимства все повече елементи от по-големите събратя.
VRS
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Октавия 4 / Octavia IV
според мен е надолу... предницата е по-добре от четириокото, обаче отзад е грозно, вътре е тотал щета с тоя присаден таблет и клавиши като на радио-грамофон от преди 40 години.
Предната решетка явно ще си е в зурления вариант...
Ако осерат и моторизацията както се спекулира...
Предната решетка явно ще си е в зурления вариант...
Ако осерат и моторизацията както се спекулира...
Бееееее.....
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Октавия 4 / Octavia IV
Централната конзола е бедствие!
- slavkoff
- Обратна връзка:
Октавия 4 / Octavia IV
Пичове, т'ва е пазара. Това е тренда, трябва да свикваме. Сравнението го правя на фона на всички текущи модели и параметри, като: интериор, екстериор, даунсайзинг и т.н.
VRS
- redalex
- Гараж: i3
Октавия 4 / Octavia IV
На снимките има 2 различни волана.slavkoff написа: 11.09.2019, 15:55:44 Ясно се вижда новият волан, който в интерес на истината, ми допада.
Единият е с 3 спици, а другият с 2 (без централна). Копчетата също са различни.
И не знам дали само на мен ми се струва или е оптическа измама някаква, но воланът седи огромен.
Имам сериозно подозрение, че стоповете изобщо не се разбира какви ще са - на снимките се виждат някакви добавени пластмасови елементи, някакви лепенки, част от стопа е тотално покрита... подозирам, че накрая ще е нещо тотално различно.
Предницата не ми харесва... и прилича доста на Скала...
- slavkoff
- Обратна връзка:
Октавия 4 / Octavia IV
Според мен, отпред ще е Скала, а отзад - Супърб. Волана с 2те спици ми допада. Аз с 3 не видях.
VRS
-
fancko
- Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG
Октавия 4 / Octavia IV
много дълга, като бременна хлебарка...
-
kograman
Октавия 4 / Octavia IV
Бих казал като дакел, все едно гледам Супърб 2 с 16 джанти .. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Someone's opinion of you does not have to become your reality