Škoda Superb 3 Facelift 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Аз си изплащам Айфона и с какво ме прави по малко човек от останалите? Какви са тия характеристики за Айфони на изплащане? Сигурно, ако изплащате кола, къща, вила, ваканционен имот и т.н. ще има такива които събират за екскурзия в космоса и по същия начин, може да гледат на вашите изплащания.
А ако имам възможност от 2 бона за една година да ги направя 6, трябва ли да им ги набутам кешовица на продавачите?
А ако имам възможност от 2 бона за една година да ги направя 6, трябва ли да им ги набутам кешовица на продавачите?
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
@PRO,
@admin,
Направете една тема дали е беден или богат българина - душевно и финансово и да се преместим там.
Иначе тук стана като български народни приказки, митове и легенди - всеки си добавя каквото му е угодно.
Аз се извинявам, ако съм засегнал някой, за мен това е масов манталитет.
И започна от разликата от 75-85к за автомобил.
Подкрепям@Rangel, че сме най-силни да правим сметка на парите на другите и за какво ги дават.
Исках да акцентирам, че е масова практика да се изхвърляме, за да правим впечатление на хората, а реално Нема никой.
Една кола не трябва да надвишава 30% от това , което имаш зад гърба и 10% на годишна база за поддръжка.
Виждал съм да се коват накладки на Панамера.
Скоро се купи джип за 120 000лв и се взеха гуми НанКанг, защото Конти на 21” за тая кола бяха 3800лв и тоз нямаше да извади.
Гаража ми е двойна клетка, плащам го за година напред и ми идва 60лв на месец, второто място се освободи и викам на Един авер с почти уникално БМВ да идва , че седи пред блока на 20” джанти, хаман пакети и прочее.Викам му 70лв и ти е до входа, за 6м един месец подарък , за 12м два месеца бонус.
Вика ми ти луд ли си, ше давам по 60лв
Имаме в гаража коли за по 200к + и собственика ми казва, че им се моли всеки месец да си платят местата - no comment
Масово е така и то при дори коли за 800лв и после като си вземеш за 4-5000лв.
От вчера - сменяме Ауди 80 Яйцето и взимаме Це класа 220цди.
Давали сме по 30лв за смяна на масло и сега като му казахме колко ще е за Мерцедеса и вика - аааааа, ще слагам от маслото за тира на бащата, нали пак е 5/30 - имам го документирано.
Затова го написах - живее под наем в Обеля или Овчата купел да му е евтино, ама си взел “премиум” да се полазва в Неделя на мегданЯ у село.......
Рангел да каже като търсихме за едно сравнително ново БМВ за БГ стандарта спирачки какво стана, а е 300кс.
И те така......
@admin,
Направете една тема дали е беден или богат българина - душевно и финансово и да се преместим там.
Иначе тук стана като български народни приказки, митове и легенди - всеки си добавя каквото му е угодно.
Аз се извинявам, ако съм засегнал някой, за мен това е масов манталитет.
И започна от разликата от 75-85к за автомобил.
Подкрепям@Rangel, че сме най-силни да правим сметка на парите на другите и за какво ги дават.
Исках да акцентирам, че е масова практика да се изхвърляме, за да правим впечатление на хората, а реално Нема никой.
Една кола не трябва да надвишава 30% от това , което имаш зад гърба и 10% на годишна база за поддръжка.
Виждал съм да се коват накладки на Панамера.
Скоро се купи джип за 120 000лв и се взеха гуми НанКанг, защото Конти на 21” за тая кола бяха 3800лв и тоз нямаше да извади.
Гаража ми е двойна клетка, плащам го за година напред и ми идва 60лв на месец, второто място се освободи и викам на Един авер с почти уникално БМВ да идва , че седи пред блока на 20” джанти, хаман пакети и прочее.Викам му 70лв и ти е до входа, за 6м един месец подарък , за 12м два месеца бонус.
Вика ми ти луд ли си, ше давам по 60лв
Имаме в гаража коли за по 200к + и собственика ми казва, че им се моли всеки месец да си платят местата - no comment
Масово е така и то при дори коли за 800лв и после като си вземеш за 4-5000лв.
От вчера - сменяме Ауди 80 Яйцето и взимаме Це класа 220цди.
Давали сме по 30лв за смяна на масло и сега като му казахме колко ще е за Мерцедеса и вика - аааааа, ще слагам от маслото за тира на бащата, нали пак е 5/30 - имам го документирано.
Затова го написах - живее под наем в Обеля или Овчата купел да му е евтино, ама си взел “премиум” да се полазва в Неделя на мегданЯ у село.......
Рангел да каже като търсихме за едно сравнително ново БМВ за БГ стандарта спирачки какво стана, а е 300кс.
И те така......

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Е как да приема за нормално - познат който работи за смешни пари (700 лв / месец) - да си купи сега новия Samsung S10+, който струва колкото 3 негови заплати ? И като се видим и започва да реве - ама заплатата малка, ама няма пари, ама кое по-напред да платя ?
Е не му правя сметка на парите, но е тъпо да си купиш телефон който струва колкото 3 твои заплати - и да ревеш след това как нямаш пари.
Е не му правя сметка на парите, но е тъпо да си купиш телефон който струва колкото 3 твои заплати - и да ревеш след това как нямаш пари.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Е тука в София, гаражите са ценност небесна... Това за 60 кинта... У нашия квартал и за 100лв. няма.
Относно телефоните... това си е вече циганска гордост... Баси то всеки втори келеш носи жисием за 2000лв. Вече минава за социален статус само в пуберска обстановка.
Немам против, само да не теглят кредити от банки и после да ги фалирват. Че имам едни познати, дето сигурно висят от години на банките с десетки хиляди, прехвърлили са де що имат имущество на бабите и си свиркат. Че единия оня ден го гледам пак размахва някаква кредитна карта, викам абе коя е тая малоумна банка дето ти я даде... тя не била негова... неразбрах на кого е, ама ме е страх да питам, че детето му май пълнолетно стана наскоро....![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
Относно телефоните... това си е вече циганска гордост... Баси то всеки втори келеш носи жисием за 2000лв. Вече минава за социален статус само в пуберска обстановка.
Немам против, само да не теглят кредити от банки и после да ги фалирват. Че имам едни познати, дето сигурно висят от години на банките с десетки хиляди, прехвърлили са де що имат имущество на бабите и си свиркат. Че единия оня ден го гледам пак размахва някаква кредитна карта, викам абе коя е тая малоумна банка дето ти я даде... тя не била негова... неразбрах на кого е, ама ме е страх да питам, че детето му май пълнолетно стана наскоро....
Бееееее.....
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
И на мен ми беше странно, това със скъпите вещи превишаващи 2-3 пъти месечната им заплата. А, тези с колите... пълен сеир, после обясняват какви курници били разни модели, 'щото не могат да ги поддържат. Ама, вече даже не обръщам внимания, да си ги носят, използват и шофират със здраве. Боли ме х*я, те ще "фалират"!. Малко е крайно становището ми, но Аз съм никой да им казвам, кое е правилно и кое - не е. Друг е въпроса, масово, какъв е удара в/у банковите/кредитни институции.
VRS
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
И кво казвате,как е фейслифта на С3? 
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Тойота Камри е модерно сега, не се занимавай с Шкоди и глупости

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Октавияна
- Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода
Аз само едно не мога да разбера, как от темата за Superb 3 стигнахте до това, кой-как-и за какво си харчи парите? Вие му ги давате, може би? Плащате му/ги кредитите, може би?
Айде стига.
П.П. Преди 2 години и половина реших, че се регистрирах във форум за леки коли от интерес към марката, то заприлича на БГ ТАТИ.
Мнения ще има винаги, различни от вашето. Съжалявам за резкия тон.
П.П. Преди 2 години и половина реших, че се регистрирах във форум за леки коли от интерес към марката, то заприлича на БГ ТАТИ.
Мнения ще има винаги, различни от вашето. Съжалявам за резкия тон.
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
- slavkoff
- Обратна връзка:
На картинка в конфигуратора, Спортлайн комби в червен или черен цвят, направо е гръм.
VRS
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
.Кат е гръм,скачай.
Със сигурност,ще ти оправи хемароидите и коНплексите,по-добре от ония краварски ЗИЛ,по който припадаш в последно време
- slavkoff
- Обратна връзка:
ABBC3_OFFTOPIC
За хемороидите, не знам, но коНплексите няма да ми оправи
Нал' ме знаеш, къф' съм дребен и очукан от градушката. 
VRS
- VSG
- Гараж: Superb 3 FL 1.5 TSI Edition
Kamiq 1.0 TSI Vision
Добре е, аз лично съм повече от доволен... от първите 500 км на автомобила.
Намирам някакви дребни неща, които не ми допадат, но ги отдавам на по-скоро личен комфорт и навик от предишния автомобил.
Силно съм впечатлен от фаровете, комфорта на возене и разхода... за сега
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
ABBC3_OFFTOPIC
Не ме бърка кой кво изкарва и колко харчи, пожелавам на всички късмет, просперитет и берекет, на сичкото отгоре съм и ларж - 2017-ма Януари, като ми дойде Октавията и се оказа, че захода и е невъзможен към личното ми подземно парко място - дадох го за безвъзмездно ползване на колега Шкодаджия с нова Фабия 3 комби.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Ами от това, че дори покупката на Superb 3 Facelift изисква финансова грамотност, която за съжаление в България се преподава само в някои университети и хората масово си купуват продукти, включително коли, които:Октавияна написа: 10.09.2019, 12:00:05 Аз само едно не мога да разбера, как от темата за Superb 3 стигнахте до това, кой-как-и за какво си харчи парите?
- трудно изплащат и изпадат в затруднения, влизат в цикли от кредити и безпаричие, което води до повишаването на лихвите за всички;
- успяват да изплатят, но след това не поддържат добре, защото не могат да си позволят да им плащат поддръжката и икономисват от масло, гориво, части и т.н. (доста примери нагоре из темата се дадоха за такива случаи).
И пак да апелирам, админите да отворят една тема за финансова грамотност или нещо подобно, където тази дискусия ще си е на мястото.
- redalex
- Гараж: i3
По принцип съм съгласен с теб, но пък знаеш ли колко добри оферти изпадат като се засерат нещата при някой такъв талант?
То са апартаменти, яхти, часовници, коли и тн за без пари...
То са апартаменти, яхти, часовници, коли и тн за без пари...