Нов член в клуба Шкода Октавия 2 2.0 TDI DSG
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SlipX
- Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG
Здравейте! Най-накрая и аз се наканих и скочих на Октавия комби. След засечките ни с Искрен (blackpearl) ме запали по марката. Преди това да си призная карах БМВ и също бях доста запален. Така колата е 2.0 TDI с DSG от 2006 година. Взех я от София, за мой късмет докато се прибера от там се получи теч на масло (голям съм карък). Оказа се маслен топлообменник, който беше претъркан в единия си край. Смених го с чисто нов на Hella, маслата, филтрите и нов антифриз на този етап. След няколко месеца ще сменя маслото на кутията, тъй като имам около 10 000 км. до смяната му. Забелязвам обаче следния проблем относно парктрониците. Имам преден и заден парктроник. Един път работят, един път не. След разговори с Искрен, каза възможно е да е от студеното и набитата мръсотия и луга по пътя за Добрич. Днес като я взех от майстора работиха парктрониците. Днес след автомивка не работиха. Като дам на задна и имам продължителен звук и не ми показва на дисплея да работи. На този етап не съм снимал колата но ето няколко снимки от обявата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от SlipX на 10.02.2016, 22:17:59, променено общо 1 път.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Честито колега,
много безаварийни километри.
много безаварийни километри.- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
Честито
Последно с кои джанти е?
Последно с кои джанти е?
- SlipX
Благодаря
В момента е с 16-ките от 1-вата снимка със зимни гуми. 17-ките са с летни гуми.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Честито! Със здраве да се кара!

Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
SlipX, Бързо да оправяш дефектите и да се насладиш напълно на автомобила. След като идваш от БМВ не знам как ще се адаптираш и колко бързо, но се надявам да се получат нещата 
TSI Team
- SlipX
Мерси колега, до колкото разбрах предишния собственик е вземал гуми от теб.masterOne написа:Честито! Със здраве да се кара!
- SlipX
Ами Исята трябва да удари едно рамо, че тея парктроници ми късат нервитеPRO написа:SlipX, Бързо да оправяш дефектите и да се насладиш напълно на автомобила. След като идваш от БМВ не знам как ще се адаптираш и колко бързо, но се надявам да се получат нещата
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
Честито! Милиони безаварийни километри! 
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Айде, Дидо, до кога ще те чекам!
Искам да кажа, че Дидо е много надъхан. БМВто му беше много хубаво и запазено за годините си. Реши да го продаде, искал комби.....да можел да им вдига кратата
.
Да му е честита. Ще го видим парктроника. Той Дидо е педант и той, винаги иска да му е изпъната колата и всичко да е тип-топ.....Още един в сектата, купонджия и за срещите.
Дидо, със здраве да си я караш Октавията и това което беше днес да и е единствен ремонт, само обслужване вече!
П.С: Събота чЕкам да се обадиш за тигел!
Искам да кажа, че Дидо е много надъхан. БМВто му беше много хубаво и запазено за годините си. Реши да го продаде, искал комби.....да можел да им вдига кратата
Да му е честита. Ще го видим парктроника. Той Дидо е педант и той, винаги иска да му е изпъната колата и всичко да е тип-топ.....Още един в сектата, купонджия и за срещите.
Дидо, със здраве да си я караш Октавията и това което беше днес да и е единствен ремонт, само обслужване вече!
П.С: Събота чЕкам да се обадиш за тигел!

- The Hooligan
Сега се сетих! Ника му е zlostar, но не съм го виждал от много време. Имаше проблем с DSG-то последно като говорих с него.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Честито и от мен. Ще ги оправиш парктрониците,няма грижи.Всичко по една кола се поправя.Ти Бъди много Здрав и безаварийно да се радваш на Сребристото Комби.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
-
simo tdi
Честито съгражданино , ще се виждаме и ще си говорим . Октавията е безкрайна тема. жив и здрав и тепърва да се кефиш.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Мадже, споделил му е за този проблем. Сменил е ДСГто от друга кола. И турбината е рециклиранаmasterOne написа:Сега се сетих! Ника му е zlostar, но не съм го виждал от много време. Имаше проблем с DSG-то последно като говорих с него.
Със софт от Сами, боца.....
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

- The Hooligan
Нямам представа, беше при Евгени, но някъде на друго място я е правил и не знам какво. Просто се сетих и казвам, сигурен съм че всичко е ОК