Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
bega4kata написа: 03.09.2019, 09:43:24
И провери ли го?
Е тя грешката няма да изчезне при гасене и палене, ако е спаднало реално?! Аз не съм чистил грешката/съобщението.
Ако те питам,значи има защо.Ако е гранично нивото при студена,точно така прави.
Направил си си труда да качиш снимката,а не си си отворил капака да видиш?Надявам се не съм прав за последното.
След час и половина не каране, е под минимума. Така че - прав беше . Доливам антифриз, но е малко дебилно че грешката изчезна, слагам си обица за следващия път да не се доверявам.
Отидох до ЕТ за антифриз, пак проверих след карането, реално е в минимума, не е под. Утре сутринта ще видя има ли нужда от доливане.
И къде да е отишъл е по-интересно? Аз карам служебен Фиат и 7 години не е доливан антифриз. На личната ми Мазда също не съм доливал вече 3-та година. Трябва да има причина все пак.
Под минимума доливай, но го дръж около минимума, не около максимума.
Иначе тези мотори, от водната помпа пескат по малко като са студени. Загрее ли спира просълзяването.
ostavime написа: 03.09.2019, 13:33:10
И къде да е отишъл е по-интересно? Аз карам служебен Фиат и 7 години не е доливан антифриз. На личната ми Мазда също не съм доливал вече 3-та година. Трябва да има причина все пак.
VW са така от завода, не и се чуди. Майсторите в този форум обясняваха в другите теми, кое как и защо.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Наложи се още да долея днес сутринта, тотал до заветните няколко мм над минимума - около 670 мл. Мен лично ми се вижда доста, но пък нямам реално идея дали е ок или не.