Продавам Авто бокс (кутия за багаж за тавана) 250лв

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Заключено
Аватар
DoH_KuXoT

Škoda Ентусиаст

Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp

Продавам Авто бокс (кутия за багаж за тавана) 250лв

Мнение от DoH_KuXoT »

Цената на която се продава е 250лв , намира се в София, мога да дам и напречни греди с него на цена 70лв ползвани веднъж с багажника с два ключа на същата марка са , като цената им като нови е 130лв

Автобокса ми е подарък и е ползван веднъж за пътуване 600км, но ще взимам по-голям. Целта беше да се събира детска количка Mountain buggy duet, но за малко не се случиха нещата, влиза но не се затваря капака докрай и не може да се заключи.

Марка - Neumann Adventure 130 --- 300 литра с фактура от EMAG за 720лв

https://www.emag.bg/avtoboks-neumann-ad ... DR4M79BBM/

дължина [cm] 130
ширина [сm] 72
височина [cm] 37
тегло [kg] 9
цвят Антрацит
отваряне - едностранно от дясно с ключалка, два ключа , оригинални захвати за напречни греди и ремъци за укрепване на товара във вътрешността, кука за монтаж на стена, дюбели, винтове, ключодържател във формата на автобокс.

Багажника е изключително лек, от качествена пластмаса, много здрав и с аеродинамична форма, не шуми до 130км/ч с повече не съм карал. Валя ни много силен дъжд, вътре нямаше капка вода, което беше основното ми притеснение, защото возехме саковете с дрехи, понеже детската количка не влезе.

Отворен съм и към бартер за по-голям автобокс с ширина поне 80см, восочина поне 40см и дължина не по-малка от 130см

Телефон нула 8 седем 9 01 седем 8 три 4

Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Продавам Авто бокс (кутия за багаж за тавана) 300лв

Мнение от BlackPearl »

Обновена цена и добавени снимки!
[smilie=pardon.gif]