Въпрос за теглич??

Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Drago9

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb 2 (2,0 TDI 4x4)
Skoda Octavia 1 (1,9TDI L&R)
Skoda Octavia 2 (2,0 TDI DSG)

Въпрос за теглич??

Мнение от Drago9 »

Привет Колеги,въпроса ми е имали някой който е монтирал теглич на Октавия 1 допълнителни?Понеже имам нужда от теглич и съм си намерил фабричен,незнам дали има смисъл да го взема!?Имали тази кола някакво окабеляване или букса за теглича и дали по шасито са оставени крепежите?Нямам възможност да погледна под колата какво е положението.
Аватар
turbobiit

Шкода Новак

Гараж: SKODA OCTAVIA 2006 105hp BKC
SKODA OCTAVIA 2000 90hp AGR
Обратна връзка:

Въпрос за теглич??

Мнение от turbobiit »

Има оставени места за закрепване,гайки заварени в гредите.Запечата ни са с покритието на пода.Напипваш с пръсче къде са и изрязваш боята или както там се казва покритието.Окабеляване няма оставено заводско,но това не е драма.Има тегличи с букси към стопа,но и да няма твоя си сващаш сигнал от кабелите.
Drago9

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb 2 (2,0 TDI 4x4)
Skoda Octavia 1 (1,9TDI L&R)
Skoda Octavia 2 (2,0 TDI DSG)

Въпрос за теглич??

Мнение от Drago9 »

Ще си поиграя. :)
ivogiev

Škoda Фен

Въпрос за теглич??

Мнение от ivogiev »

На моята Октавия 1 добавих теглич Вестфалия втора употреба, който е сваляем и с букса.
Маха се правоъгълната напречна греда под задната броня и се заменя с кръгла такава, която се хваща за роговете ( Вестфалията е кръгла, за други не знам).
Буксата се връзва към левия стоп ако не греша и си готов.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia I”