Проблем с VRS TDI 170hp CR
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Дидко-19810
- Гараж: Октавия 2 vrs TDI 170hp CR. passat b5 1.9TDI
- Обратна връзка:
Проблем с VRS TDI 170hp CR
Здравейте колеги имам проблем с колата ,вече за втори път ми свети индикацията за подгрева. И колата влиза в авариен режим,ходих при майстор направихме диагностика показа ниско налягане в горивната система,грешка Р0087.Сменихме клапана който контролира налягането в системата и вчера след извънградско каране при спиране пак се появи индикацията.Изминал съм около 700км от смяната на клапана,ако има значение и пак при майстора. Той прегледа дюзите каза че са ОК . Ако се е сблъсквал с този проблем . Поздрави !
- Performance99
- Гараж: VAG
- Обратна връзка: