Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Еуратек

Мнение от redalex »

dimibo написа: 21.08.2019, 11:00:15 Я като си в ЕТ Дружба виж дали има от термочашите, белите.
Късно виждам, че 3 мин след като написах си тръгнах.
Сори
Аватар
redalex

Skoda Electric

Еуратек

Мнение от redalex »

Ц-Е-Ц-О РАНИЦАТА написа: 21.08.2019, 11:15:40 питаш за оферта за Супърб Фейса, че е напечено.....
Имам оферта за Октавия ;)
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Еуратек

Мнение от igeorgiev82 »

redalex, ти колко си долеееен [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Никола Иванов

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Никола Иванов »

Искам да изкажа благодарност на екипа на Еуратек Бургас, за приятелското отношение и експресното приемане на автомобила. Иван Петров, Тодор Андонов - Благодаря!
[smilie=thank_you2.gif]
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Еуратек

Мнение от zar »

Никола Иванов, Железен и стабилен отбор са!Да са ни живи здрави!
Dieselgate Team member
Аватар
nrayanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от nrayanov »

Ама толкова хубави работи вече се изписаха за Еуратек Бургас, че ще ида да си поръчам колата там!
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Еуратек

Мнение от zar »

Щом моята дърта кошница им я карам там.....има за какво ;)
Dieselgate Team member
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от bega4kata »

В ЕТ Бургас, освен, че работят кадърни хора, са и приятели на форума. Идват на срещи и предоставят автомобили за блъскане ;)
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Еуратек

Мнение от PRO »

Е, хубава работа. Как можа да го кажеш това?
TSI Team
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Вероломния Кръчмар »

nrayanov написа: 27.08.2019, 22:19:16 Ама толкова хубави работи вече се изписаха за Еуратек Бургас, че ще ида да си поръчам колата там!
И в София има при кого да отидете и да останете доволен във всяко едно отношение - Шефа на търговците и главен обучаващ новите дилъри - Илиян Костов - 089 338 9449, ул.Тотлебен N97, Малкия Еуратек. :) https://dealers.skoda-auto.com/451/bg-b ... 3007722222

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
intense

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG

Еуратек

Мнение от intense »

Някой може ли да ми припомни ЕТ кои месеци правеха промоции за обслужване?
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Ноември.
Миналата година влязох в средата на октомври за обслужване и оп - след две седмици излязоха рекламите за промоциите.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
redalex

Skoda Electric

Еуратек

Мнение от redalex »

Преди няколко дни получих мейл със следния текст:
С цел да подобрим качеството на предлаганите услуги, Ви молим да попълните кратка анкета, с която да оцените степента си на удовлетвореност от посещението Ви в нашия сервиз Euratek Auto Ltd. - Sofia Druzhba) на 26.09.2019.

Цъкам на линка към анкетата и избирам някаква произволна звезда/оценка (1 от 5 ако не се лъжа) и пиша обяснение "Не съм бил в сервиза на тази дата и не мога да дам никаква оценка. Последно съм бил там преди 2 месеца."

Днес ми звъни непознат номер...добър ден...еди кой си от ЕТ съм... да питам за тази ниска оценка, която сте ни дали...
Обяснявам, че оценка няма (или поне не би трябвало да има), защото не съм бил на тази дата в сервиза.
"Да де ама ние като имаме под 3 звезди и нашия мениджмънт ни кара да обясняваме какво е станало...а аз сега не знам какво да им кажа"
"Ами обяснете им, че който е правил системата с анкетата не е свършил добра работа. Карате ме да оценявам нещо, което не се е случвало, а за последното ми посещение вече дадох мнение по телефона на вашите колеги"
"Да де ама то системата е нова... и тя така си работи... може ли да ви променя оценката?!"
"Както решите...аз оценка не съм дал, а системата ви е явно куца"
"Чао, чао...лека"

Цялостно остана у мен едно такова леко усещане, че човекът леко ми се оба̀ди да ми се скара, че съм им писал ниска оценка.
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Еуратек

Мнение от Sawyer »

Във всякакви типове бизнес, предполагащ пряка работа с клиенти, зверски залитат по customer satisfaction и мениджърите не се вълнуват от индвидуалните случаи (дали въобще има такива случаи) и обстоятелствата около тях, ами си гледат average-ите, сравняват с това, което някой над тях иска, и като не хванат target-a, почват да натискат хората под тях да правят абсурдни неща само и само оценката да скочи. Затова се стига до такива разговори - няма събитие, обаче има една оценка там някъде и се пазарим какво да я правим, вместо да я задраскаме.

Стига да направят ситемата като хората, аз съм твърдо ЗА. Тия customer satisfaction survey-та са много добър инструмент за това ако не да повлияеш на някакъв бизнес като цяло, то поне да повлияеш на отношението на тоя бизнес към теб индивидуално. Като си създадеш репутанция на "труден клиент", ти се обръща повечко внимание :)
Аватар
Георги Г

Škoda Ентусиаст

Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP

Еуратек

Мнение от Георги Г »

Като цяло идеята е добра - мениджмънта да иска обяснение за ниска оценка. Така ги карат да се стараят повече. Ама че са объркали датите и клиентите.. [smilie=sarcastic.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”