Да му е честито, да си го кара дълго време със 100 км/ч и да му гори само 6 на 100! Аз с моята Корола от 2006 година съм на 5.8 на 100konstantin80 написа: 21.08.2019, 21:06:52 В крайна сметка, човека повдигнал настоящата тема е поръчал Сamry.
Superb facelift tsi 272 hp 4x4 vs Toyota Camry Hybrid vs други конкуренти
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Да се сравнява Супърба, в топ конфигурация двигател и екстри с тоя оризарник, беше не сериозно от самото начало
Да се вози със здраве...удоволствието другия път
Да се вози със здраве...удоволствието другия път
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Тия хора ме докарват до състояние на безтегловност - как си купуваш кола за 80к по чужди впечатления ?konstantin80 написа: 21.08.2019, 21:06:52 В крайна сметка, човека повдигнал настоящата тема е поръчал Сamry.
Неееезнам......
Жив и здрав са е.
Мен няма сила да ме накара да си взема такъв покойник за толкова пари.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
Stevek
- Гараж: Superb III 2019
Пожелавам на колегата да си кара Тойотата със здраве и безаварийно.
Ще я получи преди зимата, дано да не съжалява за липсата на двойно задвижване.
И няма нужда да търси къде се включва зарядното
Ще я получи преди зимата, дано да не съжалява за липсата на двойно задвижване.
И няма нужда да търси къде се включва зарядното
- ostavime
- Гараж: Deville
Да, 4х4 никога не е излишно. Глупаво е мнението на хората, че 4х4 се ползва само, когато има сняг и едва ли не когато покоряваш планини и върхове офроуд. За мен 4х4 дава някаква перманентна сигурност независимо от условията на пътя. Влага, прах, пясък... просто е необходимост и допънителна сигурност.
Е, ако човека търси икономия и по-спокойно шофиране, със сигурност е направил правилният избор, защото тойотата определено ще харчи доста по-малко.
Е, ако човека търси икономия и по-спокойно шофиране, със сигурност е направил правилният избор, защото тойотата определено ще харчи доста по-малко.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
@Ц-Е-Ц-О РАНИЦАТА, покойник ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Що обиждаш ся.
Те са вечни казаха колегите. Супер надеждни.
Що обиждаш ся.
Те са вечни казаха колегите. Супер надеждни.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Аз също не разбирам този избор, ама явно има мазохисти:)
Да си я кара със здраве най-важното!
Да си я кара със здраве най-важното!
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Tози избор и аз не го разбирам, както и моя не е разбиран от много хора. На жена ми брат и работи в Тойота - вече сума години. Като му казах, че след Октавията ще карам пак Шкода - но Супърб, ме погледна странно и вика : "Шкода ????? " И направи едната катава физиономия, дето чак не мога да я опиша. Е попитах - какво да карам и отговора беше : " Е как какво, Тойота ! "
Е на - ние се чудим на човека, хората се чудят на нас....двустранно е. Затова всеки си решава какво и как да кара.
Хайде колегата да си я кара със здраве, да се радва на колата, която си е много хубава. И очакваме снимки и впечатления.
Е на - ние се чудим на човека, хората се чудят на нас....двустранно е. Затова всеки си решава какво и как да кара.
Хайде колегата да си я кара със здраве, да се радва на колата, която си е много хубава. И очакваме снимки и впечатления.
- redalex
- Гараж: i3
И аз като Цецо не знам и не мога да си представя как ще си купиш кола за ХХ ХХХ пари без да си седнал да покараш такава
И понеже не обичам да давам мнение без да съм пробвал - карал съм всички модели на Тойота без аурис (там само съм се возил).
При първа възможност съм връщал ключовете на всичките модели и съм взимал нещо друго да карам. (бяха ни служебни и имаше избор)
И понеже не обичам да давам мнение без да съм пробвал - карал съм всички модели на Тойота без аурис (там само съм се возил).
При първа възможност съм връщал ключовете на всичките модели и съм взимал нещо друго да карам. (бяха ни служебни и имаше избор)
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Боже, боже ...
Темите нещо си срещу Шкода ги има във форума на Мазда,на Тойота и на всеки друг в дадения клас. И да ви кажа са бая кисели срещу Шкодите - точно 1:1 е ситуацията. За това човек не трябва да пита - чете темите, тук поне има изписано и положителното и отрицателното. Във форума на Мазда фанатизмът е на високо ниво, добре че има един пич bgfrayman, че от време на време ги приземява, покрай него и още двама взеха да си казват това онова, та може и оттам да се събере +/-. Тойота форума същата работа 100 фанатика на 10 реалиста.
Отивам да чета Пежо 301 - олеле майко...бюджетна кола отвсякъде някои се кълнат, че е обезшумена като Мерц, вози като БМВ и т.н. Там са 50:50 поне.
Тва в БГ да питаш - какво ще ям, къде ще седна и във форум каква кола да си купя ...![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
@redalex, така и така тая тема си е.а капаците да я използвам
Ако си карал Королата, докато си има Октавията - окачването как й е?обезшумяването спрямо О3?
Темите нещо си срещу Шкода ги има във форума на Мазда,на Тойота и на всеки друг в дадения клас. И да ви кажа са бая кисели срещу Шкодите - точно 1:1 е ситуацията. За това човек не трябва да пита - чете темите, тук поне има изписано и положителното и отрицателното. Във форума на Мазда фанатизмът е на високо ниво, добре че има един пич bgfrayman, че от време на време ги приземява, покрай него и още двама взеха да си казват това онова, та може и оттам да се събере +/-. Тойота форума същата работа 100 фанатика на 10 реалиста.
Отивам да чета Пежо 301 - олеле майко...бюджетна кола отвсякъде някои се кълнат, че е обезшумена като Мерц, вози като БМВ и т.н. Там са 50:50 поне.
Тва в БГ да питаш - какво ще ям, къде ще седна и във форум каква кола да си купя ...
@redalex, така и така тая тема си е.а капаците да я използвам
- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
Интересно при Тойота е и цените на обслужването, че съм чувал някакви страшни цифри, защото маслото било японско оригинално, не знам си какво. Отделно дизеловите мотори им са мноооого капризни, заради нашите красиви горива, дюзите им не се рециклираха до скоро и отиваш за нови дюзи, ама май от скоро почнали и тях да оправят. Иначе бензиновите мотори са им мнооого скучни, да не кажа умрели естествено залагат на сигурни изпитани, без излишни турбо рискове....

- redalex
- Гараж: i3
Мне, Октавията я взех 2 години след като имах един период от около 3 години с Тойоти...
Королата е мега здравото куче, но е безобразен кенеф. За шум - не мога да кажа дали има и каква е точно разликата между двете коли.
Королата е мега здравото куче, но е безобразен кенеф. За шум - не мога да кажа дали има и каква е точно разликата между двете коли.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
audiceco, на бензинката 1.6 е мехлем цената. Идвайки от Хюндай, в Тойота за 1.6 бяха изкарали доста по-ниски цени.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
redalex, аз си поръчах Шкодата без да съм карал, че и виждал такава
Нямаше ги още.
Честито да му е на колегата, със здраве да си я кара.
Честито да му е на колегата, със здраве да си я кара.
GUNTER SERVICE

- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
На гръб да си я носи ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!