Дърпа на дясно
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Advokaat
Дърпа на дясно
Здравейте Колеги,
Няма да губя време, затова направо -
При подаване на газ (натискане на педала) ми дърпа на дясно. Най - видимо е на 4-5-6-та предавка. От скоро се чува и леко виене при отпускане на газта.
За пояснение гумите са мишелин енерджи сейвър, но дясната е немска, а лявата ЮК.
Мисля да завъртя задните отпред понеже са еднакви - ЮК.....но не мисля, че това ще помогне.
Моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да пише къде мога да го реша гаранционно/извън гаранционно понеже във Варна няма да прокопсам.
Шкодата е 2017 2.0 тди 150кс без чипове и фшашове.
Благодаря предварително.
Няма да губя време, затова направо -
При подаване на газ (натискане на педала) ми дърпа на дясно. Най - видимо е на 4-5-6-та предавка. От скоро се чува и леко виене при отпускане на газта.
За пояснение гумите са мишелин енерджи сейвър, но дясната е немска, а лявата ЮК.
Мисля да завъртя задните отпред понеже са еднакви - ЮК.....но не мисля, че това ще помогне.
Моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да пише къде мога да го реша гаранционно/извън гаранционно понеже във Варна няма да прокопсам.
Шкодата е 2017 2.0 тди 150кс без чипове и фшашове.
Благодаря предварително.
- Бай Онзи
- Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.
Дърпа на дясно
Günter Service - гаражът на Сами! - Варна?
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- redalex
- Гараж: i3
Дърпа на дясно
Вероятно крива гума, спирачен диск, джанта...
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Дърпа на дясно
Като за начало виж налягането в гумите и износването на протектора.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Дърпа на дясно
Най-вероятно някой тампон е пострадал сред удар в дупка или бордюр..., а и щом само една гума е сменянаAdvokaat написа: 19.08.2019, 01:21:39 ри подаване на газ (натискане на педала) ми дърпа на дясно. Най - видимо е на 4-5-6-та предавка. От скоро се чува и леко виене при отпускане на газта.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Дърпа на дясно
Хипотезата на Стефан е доста основатело да се провери.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Дърпа на дясно
До "Advokaat" - При една различна гума - много е вероятно да е имало удар. При удар - много неща по окачването могат да се изкривят. Първо измери дълбочината на грайфера на всички гуми. Ако е еднакъв - провери дали и налягането е еднакво. Ако и след това тегли - мисля, че трябва да направиш качествен реглаж и на четирите гуми, където ако има нещо криво би трябвало да го видят.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
-
Advokaat
Дърпа на дясно
Гумата е сменена още когато колата беше на 2000км, а сега е на 32000, но тогава беше задна.... и не съм забелязал промени....stefan L написа: 19.08.2019, 09:50:22Най-вероятно някой тампон е пострадал сред удар в дупка или бордюр..., а и щом само една гума е сменянаAdvokaat написа: 19.08.2019, 01:21:39 ри подаване на газ (натискане на педала) ми дърпа на дясно. Най - видимо е на 4-5-6-та предавка. От скоро се чува и леко виене при отпускане на газта.
За пояснение гумите са мишелин енерджи сейвър, но дясната е немска, а лявата ЮК.Не е важно къде са произведени гумите, а дали са еднакво износени.
И аз имам предположения за нещо разбито, но не тропа и не тресе, а като че ли леко се повдига на дясно и започва да дърпа тогава.....
Филмът е голям..... и не знам....
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Дърпа на дясно
Извинявай колега, но "филмът е голям", аз не прочетох до сервиз да си ходил? Сам ли искаш да я ремонтираш? Отиде до сервиз и ти взеха парите, но нищо не направиха? Филмът може да е голям, ако проблема е неоткриваем, ама ти изобщо на "доктор" не си ходил. Отиди в ЕТ или друг сервиз (има тук във форума предложения), обясни проблема, нека хората дето разбират погледнат. Сигурен съм, че ако я закараш на Сами ( @bega4kata, ) ще ти каже ква и е драмата, обаче пък тук във форума само ще гадае.
-
bahyr
- Гараж: Leon ST
Дърпа на дясно
Ако има нещо криво ще дърпа постоянно. За да дърпа само при смачкване на газта имаш луфт някъде в окачването.
И този луфт при подаване на газ ти променя геометрията. При мен (не е О3) се оказа от скъсан тампон на носача.
Ти в ЕТ Варна ходи ли?
И този луфт при подаване на газ ти променя геометрията. При мен (не е О3) се оказа от скъсан тампон на носача.
Ти в ЕТ Варна ходи ли?
-
Advokaat
Дърпа на дясно
От ЕТ Варна съм безкрайно разочарован поради ред причини:
1. Боя на брони - личи че е друг нюанс на сивото. Фарове - единия свети на горе другия където си ще. Демек регулировка _(_
2. Смяна на предно стъкло - лепили сме ти и аз и не сме си изрязали силикона като хората....
Презацепено рамо на лява чистачка, което удря в колонката.....
Тези хора не могат един болт дс завият, а се пишат за оторизиран сервиз на Шкода.
Точно за това повдигнах темата, ако някой се е сблъсквал с нещо подобно да сподели, че да не се налага да обяснявам на НЕ ГАРАМОТНИ И БЕЗГРЪБНАЧНИ СЪЩЕСТВА ОТ ЕТ ВАРНА аз да им казват какво и как дс сменят![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
1. Боя на брони - личи че е друг нюанс на сивото. Фарове - единия свети на горе другия където си ще. Демек регулировка _(_
2. Смяна на предно стъкло - лепили сме ти и аз и не сме си изрязали силикона като хората....
Презацепено рамо на лява чистачка, което удря в колонката.....
Тези хора не могат един болт дс завият, а се пишат за оторизиран сервиз на Шкода.
Точно за това повдигнах темата, ако някой се е сблъсквал с нещо подобно да сподели, че да не се налага да обяснявам на НЕ ГАРАМОТНИ И БЕЗГРЪБНАЧНИ СЪЩЕСТВА ОТ ЕТ ВАРНА аз да им казват какво и как дс сменят
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Дърпа на дясно
Да ти имам и "козметичните" проблеми...възникнали най-вероятно от бързане или недоглеждане, но нищо фрапантно в крайна сметка...
Да правиш такива заключения за хората е смешно и не сериозно...
Колата е гаранционна предполагам, отивай и си изложи проблема, защото явно не знаеш, какво да им кажеш да направят
Колата е гаранционна предполагам, отивай и си изложи проблема, защото явно не знаеш, какво да им кажеш да направят
- redalex
- Гараж: i3
Дърпа на дясно
Да де ама ти си представи щом такива елементарни неща не ги доглеждат, как ще се отнесат за нещо по-сериозно...todor87 написа: 20.08.2019, 01:42:36 Да ти имам и "козметичните" проблеми...възникнали най-вероятно от бързане или недоглеждане, но нищо фрапантно в крайна сметка...
Мърлявщината си е такава без значение дали става дума за боя или за ремонт на ДВГ.
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Дърпа на дясно
Аз пък ей това мислене не мога да го разбера. Е, нищо бе. Голяма работа. Малко силикон тук, боята друг цвят, много важно. Нали върви....todor87 написа: 20.08.2019, 01:42:36 Да ти имам и "козметичните" проблеми...възникнали най-вероятно от бързане или недоглеждане, но нищо фрапантно в крайна сметка...
Колата е гаранционна предполагам, отивай и си изложи проблема, защото явно не знаеш, какво да им кажеш да направят![]()
Като карам нов автомобил, като му плащам всичко, искам като му се случи нещо той да бъде възстановен в перфектно състояние. И разчитам, че удоволствието, което плащам с цената на автомобила, тройно по-скъпото обслужване и т.н. ми гарантират качество.
Ако искам некадърници да си оставят ръцете по колата ми, ще ходя в кварталния сервиз, където ще ми сменят маслото за 15 лева.
В тези връзка, аз три пъти съм ходил в ЕТ Надежда и съм много доволен. И така трябва да бъде. И пак там ще ходя, нищо, че колата не е вече гаранционна.
Но ако качеството е ниско няма причина да го правя.