Toyota
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Toyota
А трябва да спорим, конструктивно, защото в спора се ражда истината. А истината, е че Camry е добра кола. Corolla също. Аз съм ползвател на Toyota в момента, но съм твърдо решил следващата ми кола да е Skoda. ![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Toyota
Още не са се усетили от Тойота да лепнат и те един широкоразположен надпис T O Y O T A отзад, както при новите Шкоди, вместо хубавата емблема. Това им е само предимството пред любимата ни марка, засега, пък да видим докога.
Горното е лично мнение, иначе всеки ден ползваме служебна Корола Версо от 2006, седем местна, 2.2D 150к.с., с минимален пробег 60 км, доволен съм от колата.
Поздрави.
Горното е лично мнение, иначе всеки ден ползваме служебна Корола Версо от 2006, седем местна, 2.2D 150к.с., с минимален пробег 60 км, доволен съм от колата.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Toyota
PRO, "Капот звонит,как на Волге - просто тинннн"
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
kograman
Toyota
Типичен "Vag"-джия, аргументите му свършват точно до там, VAg повече вървят. Да, така е. И се чупят повече. Кой каквото търси.
п.с Видео на същият младеж: цял сервиз пълен със VAg:
Поне една японка за цвят да имаше

п.с Видео на същият младеж: цял сервиз пълен със VAg:
Поне една японка за цвят да имаше
Последно промяна от kograman на 13.08.2019, 09:06:56, променено общо 1 път.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Toyota
Голем папагал е тоя Мишо Кульдяев, сектант праволинеен...
Аудито няма недостатъци, само "ошибки и проблемьi"
![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Аудито няма недостатъци, само "ошибки и проблемьi"
- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
Toyota
Ми какво пък, прав е човека да е скептичен, недоволен и саркастичен - на база опита, постиженията и достигнатите висини на Съветското и Руското автомобилостроене и брилянтните им дизайнерски разработки в споменатия вече сектор, всичко, дето иде от едновремешните немски и японски врагове, си е за оплакване.
Матушка Рус е недостижима, непобедима и единствена, от нея по-красива и съвършена няма!!!![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Матушка Рус е недостижима, непобедима и единствена, от нея по-красива и съвършена няма!!!
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Toyota
"А иначе не е нещо извънземно турбиниране на асмтик, просто по нашите ширини е още мит и легенди, по света си е нещо нормално."
До колкото знам, слагат компресори на американски астматици с по 5,6,7,8 литра обем и ниска степен на сгъстяване.
Камрито е със степен на сгъстяване 11 и това го прави непригодно за принудително пълнене. Валвматика също е настроен като за атмосферка![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
До колкото знам, слагат компресори на американски астматици с по 5,6,7,8 литра обем и ниска степен на сгъстяване.
Камрито е със степен на сгъстяване 11 и това го прави непригодно за принудително пълнене. Валвматика също е настроен като за атмосферка
-
PAM
- Гараж: Шкода Октавия II, 2,0 TDI, 140 к.с
Хонда ЦРВ 2,4
Toyota
ТОЙОТА, ТОЙОТА, ТОЙОТА
много е въодушевен тоя
Такава карам сега и съм много доволен, дизелак естествено 2,2 D4D 150к.с, не е най-пъргавата кола но за мен е достатъчно и след 10 месеца още се качвам с удоволствие все едно влизам за първи път в нея.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Toyota
Днес от София до Самоков видях 3 авенсиса отбили и пушещи. Явно е бил тежък ден за надеждността на Тойота. Добре, че моята Корола издържа. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
Toyota
Toyota Corolla Verso 7 местна, производство ноември 2006 със
До ден днешен не е правила проблем, а изминава всеки работен ден по около 100 км. Днес я заведохме да я измием, избършем и изпрахосмучем, ползвахме я и за пазарска количка - колата е чук.
От двигателя на тази кола по-пъргав определено е 1.9 TDI ALH 90 к.с. на VAG, пипнат и засилен до 130 к.с. от Баш Майстора Златоръки Сами @bega4kata,
- изпитано, докато карахме личната ни Октавия 1 с такъв двигател 10 години, но и на японците споменатия агрегат има ряз и мощ и изобщо не се излага.
Поздрави.
на 187 000 км, купувана нова за кола на шефката на жена ми, в момента, от около 5-6 години, служебна под грижите и управлението на кралицата на сърцето ми.
От двигателя на тази кола по-пъргав определено е 1.9 TDI ALH 90 к.с. на VAG, пипнат и засилен до 130 к.с. от Баш Майстора Златоръки Сами @bega4kata,
- изпитано, докато карахме личната ни Октавия 1 с такъв двигател 10 години, но и на японците споменатия агрегат има ряз и мощ и изобщо не се излага.Поздрави.