Нов Супърб L&K 2.0 TDI, 7DSG, 4x4

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Papashimoff

Шкода Новак

Мнение от Papashimoff »

Здравейте, нов съм във форума, от преди няколко часа. :) поздрави на всички ;)
Преди 10 дена си поръчах новия Супърб, в някои теми срещнах запитвания за цената и дали има отстъпки, да има, направиха ми 20%, а срокът за изпълнение на поръчката е 90 РАБОТНИ дни.
Исках да попитам, понеже ще пристигне края на ноември и ще е с летни гуми (235/45/R18), дали размерът на зимните е същия.
Благодаря и хубав ден :)
Аватар
Stasmano

Шкода Новак

Гараж: Skoda Kidiaq Vision FL TDI/200 к.c./7DSG/4х4
Kawasaki Vulcan 2000 Classic LT

Мнение от Stasmano »

Здравей, и честита покупка. Правилен избор. Зимните ми гуми са на същите джанти.
Papashimoff

Шкода Новак

Мнение от Papashimoff »

[smilie=pleasantry.gif]
Благодаря :)
rmrm

Шкода Новак

Мнение от rmrm »

Честито браво
Това са стандартни отстъпки по ценова листа, тоест те не продават коли без “отстъпка”. Именно, за да не правят допълнителни отстъпки. Колко ти излезе колата като цена? Дадоха ли нещо надолу от това, което е по ценова листа? Има ли вече автомобили за тест драйв?
Аватар
Георги Г

Škoda Ентусиаст

Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP

Мнение от Георги Г »

Честито и и да си я ползваш с голямо удоволствие!
Нещо допълнително поръча ли откъм екстри?
Аватар
nrayanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005
Обратна връзка:

Мнение от nrayanov »

Честито и добре дошъл във форума. Въоръжи се с търпение и времето до пристигане на колата ще мине неусетно бързо.
Papashimoff

Шкода Новак

Мнение от Papashimoff »

Благодаря ви, момчета!
Екстрите, които добавих са: подгрев на предно стъкло, виртуален педал, дигитално табло, разпознаване на пътни знаци, акустични предни и странични стъкла и волан с управление на скоростите от нето. Чудих се за панорамен покрив, но при седана е шибедах, при комбито стига до края и се отказах.
Цената е 84 526, с отстъпката: 68 643
Тест драйв на фейслифта не съм правил, септември ще пристигнат първите фейслифтови в Бургас. Тест драйв на същия двигател правих и много ми хареса.
Ако бях минал през тях лизинга, щяха да ми направят бонус автокаското за първата година, но условията на Интерлийз бяха далеч по-добри и избрах тях.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

честито и леко чакане!
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

Papashimoff написа: 11.08.2019, 00:40:48 Благодаря ви, момчета!
Екстрите, които добавих са: подгрев на предно стъкло, виртуален педал, дигитално табло, разпознаване на пътни знаци, акустични предни и странични стъкла и волан с управление на скоростите от нето. Чудих се за панорамен покрив, но при седана е шибедах, при комбито стига до края и се отказах.
Цената е 84 526, с отстъпката: 68 643
Тест драйв на фейслифта не съм правил, септември ще пристигнат първите фейслифтови в Бургас. Тест драйв на същия двигател правих и много ми хареса.
Ако бях минал през тях лизинга, щяха да ми направят бонус автокаското за първата година, но условията на Интерлийз бяха далеч по-добри и избрах тях.
Каквото и да си говорим, пак стигаме до - няма аналог на пазара за нови автомобили за тия пари и това , което се предлага!
Сегмент
ДВГ
Кутия
4х4
Простор и място в колата
L&K
Пълен скандал.

Дай Боже всекиму
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Papashimoff

Шкода Новак

Мнение от Papashimoff »

Така е :)
Пасат със същата конфигурация отива около 100К.
Аватар
vankissa

Škoda Ентусиаст

Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154

Мнение от vankissa »

Честито колега!
Като гледам тия 90 работни дни, май трябва и аз да се разбързам, че моето комби няма да издържи зимата :(.
Да те питам - как стават плащанията? В смисъл какво плащаш при поръчка на колата, един вид капариране? И кога реално започва да тече лизинга /предполагам при получаване на колата/?

И още едно питане :) - гледа ли опция за бензиновата на 272 коня? Какви ти бяха впечатленията?
Аз все още не съм тествал никоя опция и съм в процес на проучване, та ще съм благодарен за обективните мения и от други колеги.
Аватар
VSG

Škoda Фен²

Гараж: Superb 3 FL 1.5 TSI Edition
Kamiq 1.0 TSI Vision

Мнение от VSG »

vankissa написа: 12.08.2019, 14:58:46 Честито колега!
Като гледам тия 90 работни дни, май трябва и аз да се разбързам, че моето комби няма да издържи зимата :(.
Да те питам - как стават плащанията? В смисъл какво плащаш при поръчка на колата, един вид капариране? И кога реално започва да тече лизинга /предполагам при получаване на колата/?
Еуратек искат 10% капаро, за да поръчат колата.

Предполагам, че зависи от фирмата, но с повечето случаи започва да тече като пристигне колата в България.
Papashimoff

Шкода Новак

Мнение от Papashimoff »

vankissa написа: 12.08.2019, 14:58:46 Честито колега!

И още едно питане :) - гледа ли опция за бензиновата на 272 коня? Какви ти бяха впечатленията?
Аз все още не съм тествал никоя опция и съм в процес на проучване, та ще съм благодарен за обективните мения и от други колеги.
Здравей колега,
при поръчка на колата се плащат 10% капаро към Еуратек, които впоследствие се приспадат от първоначалната вноска от фирмата, която ще ти предостави лизинга. При получаване на колата се плаща остатъка, с всичките такси по регистрация, граждански, каско и т.н. и след това вече започва да тече лизинга. Аз избрах Интерлийз, лихвата им е 2.6%, което е супер добре.

Тест драйв не съм правил на бензиновия, само на дизела правих, доста прилично ми се стори и заради това въобще не съм се замислял. Въртящия момент е по-голям и това компенсира по-малкото коне, продавач-консултанта от Еуратек също беше за дизеловия вариант, ускорението е почти същото, разхода ти е по-малък, данъка също.

Дано съм бил полезен, хубав ден! :)
kograman

ŠKODA MASTER

Мнение от kograman »

:) Имат зор да разкарват дизеловите, какво друго да Ви каже, купете бензин ...
И все пак, честито. Със здраве да си я карате.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

kograman написа: 13.08.2019, 09:53:27 :) Имат зор да разкарват дизеловите, какво друго да Ви каже, купете бензин ...
И все пак, честито. Със здраве да си я карате.
Дилъра пък точно да има зор да се разкарват дизеловите, надали ! Дреме му на него кой каква кола ще си купи. Той си е на заплата и му е през оная работа ти бензин или дизел ще си поръчаш. Да е на склад автомобила в София - да го разтиква. Тепърва ще се поръчва, тепърва ще се чака....какво разтикване ? Тепърва и ще се произведе автомобила.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”