vankissa написа: 12.08.2019, 14:58:46
Честито колега!
Като гледам тия 90 работни дни, май трябва и аз да се разбързам, че моето комби няма да издържи зимата

.
Да те питам - как стават плащанията? В смисъл какво плащаш при поръчка на колата, един вид капариране? И кога реално започва да тече лизинга /предполагам при получаване на колата/?
И още едно питане

- гледа ли опция за бензиновата на 272 коня? Какви ти бяха впечатленията?
Аз все още не съм тествал никоя опция и съм в процес на проучване, та ще съм благодарен за обективните мения и от други колеги.
Здравей колега,
при поръчка на колата се плащат 10% капаро към Еуратек, които впоследствие се приспадат от първоначалната вноска от фирмата, която ще ти предостави лизинга. При получаване на колата се плаща остатъка, с всичките такси по регистрация, граждански, каско и т.н. и след това вече започва да тече лизинга. Аз избрах Интерлийз, лихвата им е 2.6%, което е супер добре.
Тест драйв не съм правил на бензиновия, само на дизела правих, доста прилично ми се стори и заради това въобще не съм се замислял. Въртящия момент е по-голям и това компенсира по-малкото коне, продавач-консултанта от Еуратек също беше за дизеловия вариант, ускорението е почти същото, разхода ти е по-малък, данъка също.
Дано съм бил полезен, хубав ден!