Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Цените варират, от 50 000 лева за базовите модификации с единична кабина, до около 85 000 лева за по наточените и натъпкани с екстри предложения. Харчат много де, двигателите им са..... ах, майкоооу !!!
Такава жипка само втора ръка, тия цени са прекалено високи.
И без това такава кола ще се подлага на як тормоз, безмилостно удряне и дране, какъв е смисъла да е лъскава... А и опита показва, че старите са доста по здрави и надежни и в някой случаи пригодни за ремонт насред полето. Новите са пълни с електроника дето като откаже на средата на реката, кво правим? Евро 6... за чии ми е, то това е за каране през кал и камъни...
Е ако човек си вади хляба с него (например обикаля базови станции по чукарите), работата е друга. Ама ако ще само за кеф - един 20 годишен дарак, прост мотор, яко джелезо по рамата и окачването.... е ще има и ръжда по ламарините и скъсани седалки, ама на кого му дреме?
Проблема на 20г японски джипки е ръждата ... Паджерото, го кърпихме 3 пъти за 10г, и тотално му изгни рамата. Двигател,скорости, мостове не мръдна нищо за това време. Палаше на +30 и на -20 студен, все едно сега е спрял ..., комънрейл само може да си мечтае така да запали.
Голяма машина.Разход 10 на сто нафта.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
В Холандия има та ги карат тия Крузаци,70-ките.
В Белгия,на Антверпен,на хафените има депо за Тойоти,за цял свят.Там е море от такива,чистак нови!
Факта,че се произвеждат все още,мисля,че говори достатъчно за достойнствата на модела...
За климата в Королата ще се съглася. По-добре е от в моята Октавия. Не знам дали не се дължи на стъкла, които спират повече топлината.
Заканил съм се да и налепя фолио на челното и предните стъкла, но не мога да стигна до там... Като напече и не се живее вътре:/