Да я взима колегата. По-добро “резюме” на автомобил втора ръка в Бг - едва ли ще намери
Superb 2.0 TDI какъв?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Superb 2.0 TDI какъв?
Е, ето идеална кола значи 
Да я взима колегата. По-добро “резюме” на автомобил втора ръка в Бг - едва ли ще намери
-
MISHO
- Гараж: Skoda Superb 3 2.0 Тди
Superb 2.0 TDI какъв?
В чуденка съм дали да не изчакам за някоя тройка. Много ми харесват на визия и съм готов да добавя още пари и да взема, затова още не съм предприел нищо по тази кола. А и предпочитах по-големият мотор и тогава ремап двигател и ДСГ.
Дразнят ме така също "Капитол" как точно е "НОВ ВНОС ФРАНЦИЯ", като реално е повече от година в БГ!
Дразнят ме така също "Капитол" как точно е "НОВ ВНОС ФРАНЦИЯ", като реално е повече от година в БГ!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Superb 2.0 TDI какъв?
Кат та дразнят, си купи чисто нова и готово 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
MISHO
Superb 2.0 TDI какъв?
Един ден предполагам и това ще стане 
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Superb 2.0 TDI какъв?
Супърб 2 е с по-добра сглобка от 3, а пък след като тази е била поддържана от bega4kata има всички екстри аз изобщо не бих и се чудилMISHO написа: 15.03.2019, 11:00:33 В чуденка съм дали да не изчакам за някоя тройка. Много ми харесват на визия и съм готов да добавя още пари и да взема, затова още не съм предприел нищо по тази кола. А и предпочитах по-големият мотор и тогава ремап двигател и ДСГ.
-
MISHO
Superb 2.0 TDI какъв?
Чух се с "хората". Даже два пъти. Ще разберем тия дни това ли е моята кола или не 
Каквото ми е писано.
Каквото ми е писано.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Superb 2.0 TDI какъв?
Ако се задържи още половин година може аз да я праснаodo написа: 15.03.2019, 13:59:16Супърб 2 е с по-добра сглобка от 3, а пък след като тази е била поддържана от bega4kata има всички екстри аз изобщо не бих и се чудилMISHO написа: 15.03.2019, 11:00:33 В чуденка съм дали да не изчакам за някоя тройка. Много ми харесват на визия и съм готов да добавя още пари и да взема, затова още не съм предприел нищо по тази кола. А и предпочитах по-големият мотор и тогава ремап двигател и ДСГ.
Дразнят ме така също "Капитол" как точно е "НОВ ВНОС ФРАНЦИЯ", като реално е повече от година в БГ!![]()
-
MISHO
Superb 2.0 TDI какъв?
Приятели, няколко месеца по-късно вече мога да се отчета със Супърб 3 дизел 2.0 Тди 150к.с. с топ оборудването L&K вкл. панорамен покрив, в цвят златист (бежов по документи). Един път изтървах една върната от лизинг Октавия скаут в Еуратек на малко км., след това почти бяхме взели една чисто нова Октавия Вижън 2.0Тди/DSG, но в последния момент се разубедих,че все супърб-а ми беше в главата. Продадох старата кола и с не малка доза късмет успях да намеря с какво да я сменя сравнително бързо. Направих известни компромиси най-вече със себе си, но съм сигурен, че изборът си струва избора. Колата е повече от страхотна, докара ми я брат ми на ход от немско, от германци я купихме, облужена предния месец и с пълната сервизна история доказваща пробега. Беше ползвана основно от майка да вози децата до и от градина/училище. Чакането си струваше. Снимката е от КАТ София вече "побългарена" преди два дена. Разучаването започна
Със сигурност ще имам някои въпроси скоро.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Superb 2.0 TDI какъв?
@MISHO, честито колега, комбинацията от цвят и джанти е много сполучлива. Харесва ми,
!
!VRS
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Superb 2.0 TDI какъв?
Честито и от мен!
Цветът май е капучино.
Със здраве да си я ползваш и много безаварийни!
Цветът май е капучино.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Superb 2.0 TDI какъв?
MISHO, честито!
Изглежда старахотно.
Изглежда старахотно.
- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
Superb 2.0 TDI какъв?
Джантата с цвета на колата направо е трепач. Честито и много безаварийни километри.

-
MISHO
Superb 2.0 TDI какъв?
Така излиза и по VIN - капучино бежовГеорги Г написа: 18.07.2019, 16:47:40 Честито и от мен!
Цветът май е капучино.
Colour of body 4K (BEIGE: cappuccino beige)
Цвета на колата с джантите наистина много си пасва, но с гумите излезе лека изненада - не са стандартния размер 235/40R19, ами са 235/35R19, който размер е по-скоро за Октавия. Гумите са чисто нови, има ги във фактурата от предния месец, наред със смяната на маслото, филтри и прочие течност. Чудя се защо са сложили такива, според мен от финансова гледна точка с едно наум, че ще продават колата.
И веднага се почнаха варианти с всички минуси и плюсове:
Вариант 1.
Оставам на 19-ки и сменям само гумите с оригиналния размер. На "comfort mode" не се усеща много "тънката" гума, но поради естеството на нашите пътища, съм склонен да се разделя с по-добрата визия, за сметка на практичността. Още повече, че доста пътуваме и не ми се иска постоянно да ги мисля гумите и джантите.
Вариант 2. Слизам на 18-ки с нови гуми и решавам евентуално всичките проблеми за сметка малко на визията, това в зависимост от новите джанти. Евентуално мога да поръчам същите джанти само, че 18-ки.
Споделете моля вашето мнение как да постъпя? Със сигурност няма да остана така.
Иначе имам втори комплект 16-ки джанти с зимни гуми.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Superb 2.0 TDI какъв?
Честито за колата.
Джантите с гумите са от друг автомобил просто.
Голф, А3, октавия Леон,предния Суперб...
Купи си едни оригинални 18-ки ЗА СУПЕРБ 3! с гуми.
Джантите с гумите са от друг автомобил просто.
Голф, А3, октавия Леон,предния Суперб...
Купи си едни оригинални 18-ки ЗА СУПЕРБ 3! с гуми.
GUNTER SERVICE

![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)