Четвърти Национален Събор на Шкода Форум България - Мнения, критика, препоръки
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Аз си изкарах супер!
Само с игрите на поляната трябва да поработим. Вижда, че хората ги харесват, трябва за другия да наблегнем там.
А и ми писна да ме влачат из поляната с това въже, тия тримата трябва да ги разделим щото иначе с тая доминация пребиват спорта!
Само с игрите на поляната трябва да поработим. Вижда, че хората ги харесват, трябва за другия да наблегнем там.
А и ми писна да ме влачат из поляната с това въже, тия тримата трябва да ги разделим щото иначе с тая доминация пребиват спорта!
Бееееее.....
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Цецо75,
А бехме шампиони!
Васко Модев ни липсва.
Аз съм в запаса!![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
А бехме шампиони!
Васко Модев ни липсва.
Аз съм в запаса!
- Никола Иванов
- Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG - Обратна връзка:
И за първо искам да БЛАГОДАРЯ на организаторите за огромния труд, който полагат, за да се получи хубав събор и да няма незадоволени желания!
Искрене, Поклон за отзивчивостта и търпението, за енергията и желанието, които отдаваш на събитието!
Ние първата вечер се забавихме и приготвянето на трапезата "изяде" времето за разговор, разглеждане и запознанства. Но на втората вечер, всичко бе перфектно. Това беше най-сплотения събор!
Не зная, какво още би могло да се желае.
Искрене, Поклон за отзивчивостта и търпението, за енергията и желанието, които отдаваш на събитието!
Ние първата вечер се забавихме и приготвянето на трапезата "изяде" времето за разговор, разглеждане и запознанства. Но на втората вечер, всичко бе перфектно. Това беше най-сплотения събор!
Не зная, какво още би могло да се желае.
- Kaloyan_vRS
- Гараж: BMW M340i xDrive G20
Каквото и да кажа ще бъде малко.
Всичко беше на високо ниво,то няма как да не е, с такива хора всичко се получава.
Толкова сплотени хора на едно място никога не съм виждал
Бил съм друг клуб и други форуми(кучешки истории) ходил съм много по мероприятия, това което се случва в тоя форум го няма никъде, като организация,бил съм на едно европейско и едно световно първенство, и куп български полеви състезания и екстериорни изложби.
Честно ви казвам толкова организирано и подредено като програма не съм виждал.
ИскрИние@BlackPearl,
Ти си"виновен" да бъда тук, ти ме покани
За нас е удоволствие да бъдем част от този форум и да познаваме такива хора като всички вас.![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Всичко беше на високо ниво,то няма как да не е, с такива хора всичко се получава.
Толкова сплотени хора на едно място никога не съм виждал
Бил съм друг клуб и други форуми(кучешки истории) ходил съм много по мероприятия, това което се случва в тоя форум го няма никъде, като организация,бил съм на едно европейско и едно световно първенство, и куп български полеви състезания и екстериорни изложби.
Честно ви казвам толкова организирано и подредено като програма не съм виждал.
ИскрИние@BlackPearl,
Ти си"виновен" да бъда тук, ти ме покани
За нас е удоволствие да бъдем част от този форум и да познаваме такива хора като всички вас.
-
1203
- Гараж: 1203, 120L, 120L, 120L
Прекрасен събор и супер организация!!! След първия национален събор на Боровец и втория на Черни Осъм не съм бил толкова впечатлен. След много събори на Соколския манастир - този ми хареса най- много. Благодаря на Искрен и всички за чудесната организация. Е малко трудно се познахме в началотоо(аз с не повече от 20кг+, а той без кесийки на краката) - позачуди се дали съм аз и дълго го убеждавах, че съм със 120-ка (представителна извадка от нея- един стартер, че другото от 120-ката не се събра във ВРИД Шкодата ми - Клио). Благодаря и на Мечката , че нямаше как да откажа да дойда на събора и че успя да доведе Вальо от Търново, макар и за няколко часа.
Най-хубавото, което видях, че на Соколския манастир се бе завърнал стария Дух на Шкода съборите, чиято липса бе причина да спра да идвам от 2014-та. ((Май това се било случило 2015-та). Това беше духа на ентусиазма, доброто настроение, взаимопомощта и колегиалността. Благодаря Искрене!!!!!! за всичко!! Отново вече краят на стария събор,за мен е начало на подготовка за новия (2020г.).Стартерът на 120-ката (с който дойдох) - вече е ок. Бръмчи като истински. Остава да му закача една 120-ка и съм готов за 2020-та.
Новостите за мен бяха - че традиционното преди години място на Пловдивската група бе променено. И все пак тя успя да направи най-силния огън (с най-голям пушек и топлина) поне първия ден. Моркова не изпълни химна "Тигре, Тигре". Дончо и Анастас не успяха да подпалят подметките. Варна и Бургас бяха със много представители. Разград, Чирпан, Пловдив и София - също. То с тези номера на лизинга не се знае кой откъде е . Аааа и от Добрич имаше представители
Видях си и от моя вилает - ВТ и СТ. В графата 'ретро' бяше влезла вече и фелиция 2.
Поляната бе изпълнена с деца (щастливи) и половинки (предимно щастливи).Особено добро впечатление ми направиха двете малки принцеси (на около 10% от възрастта на 120-ките ми), които най-внимателно слушаха разясненията за пистата от първи ред до дъската
, както и 'репортерката' със най-добрия апарат на събора, която засне почти всички коли (не знам чия дъщеря или приятелка беше). Чакам да се появят снимките й и тези от дрона, както и всички други снимки от събора (дано я няма каруцата ми).
По независещи от мен причини трябваше да бъда в болницата в СЗ в 8 на втория ден (позакъснях няколко часа, но не ме биха). Имах тайната надежда да успея да дойда на събора и втората вечер, но не успях. Жалко втората вечер е била доста по-продуктивна, щото първата мисля, че кег 1 бира не свърши. Оказа се цяло изкуство да се напълни чаша догоре. Аз успявах в съотношение 10% бира + 90% пяна. На няколко пъти 'добри хора' помагаха това съотношение да се подобри.
За стрелбите на Междене имам идея за догодина как да грабнем първото място. Само трябва да съвпадат със събора ни. Представителната извадка с математически регистрационни табели X и Y липсваха (дано догодина не е така и дано в една от тях е най-точния стрелец на Х сити и НАТО). За А,В и С споменах преди.
' Лошото юли, както сигурно сте чули
е това, че има край' Така е и за събора , само че за 2020-та вече се готвя и няма да чакам май
Благодаря за супер организацията и прекрасните мигове!
Най-хубавото, което видях, че на Соколския манастир се бе завърнал стария Дух на Шкода съборите, чиято липса бе причина да спра да идвам от 2014-та. ((Май това се било случило 2015-та). Това беше духа на ентусиазма, доброто настроение, взаимопомощта и колегиалността. Благодаря Искрене!!!!!! за всичко!! Отново вече краят на стария събор,за мен е начало на подготовка за новия (2020г.).Стартерът на 120-ката (с който дойдох) - вече е ок. Бръмчи като истински. Остава да му закача една 120-ка и съм готов за 2020-та.
Новостите за мен бяха - че традиционното преди години място на Пловдивската група бе променено. И все пак тя успя да направи най-силния огън (с най-голям пушек и топлина) поне първия ден. Моркова не изпълни химна "Тигре, Тигре". Дончо и Анастас не успяха да подпалят подметките. Варна и Бургас бяха със много представители. Разград, Чирпан, Пловдив и София - също. То с тези номера на лизинга не се знае кой откъде е . Аааа и от Добрич имаше представители
Поляната бе изпълнена с деца (щастливи) и половинки (предимно щастливи).Особено добро впечатление ми направиха двете малки принцеси (на около 10% от възрастта на 120-ките ми), които най-внимателно слушаха разясненията за пистата от първи ред до дъската
По независещи от мен причини трябваше да бъда в болницата в СЗ в 8 на втория ден (позакъснях няколко часа, но не ме биха). Имах тайната надежда да успея да дойда на събора и втората вечер, но не успях. Жалко втората вечер е била доста по-продуктивна, щото първата мисля, че кег 1 бира не свърши. Оказа се цяло изкуство да се напълни чаша догоре. Аз успявах в съотношение 10% бира + 90% пяна. На няколко пъти 'добри хора' помагаха това съотношение да се подобри.
За стрелбите на Междене имам идея за догодина как да грабнем първото място. Само трябва да съвпадат със събора ни. Представителната извадка с математически регистрационни табели X и Y липсваха (дано догодина не е така и дано в една от тях е най-точния стрелец на Х сити и НАТО). За А,В и С споменах преди.
' Лошото юли, както сигурно сте чули
е това, че има край' Така е и за събора , само че за 2020-та вече се готвя и няма да чакам май
Благодаря за супер организацията и прекрасните мигове!
-
Gabriela_gabrovkata
- Гараж: Габрово
За мен беше първият събор на шкода макар и само за игрите
макар че съм жена караща шкода и то от има няма една година мисля догодина да го посетя пак, но ще остана и вечерта не само за някакви часове хареса ми и едно голямо Браво на организаторите ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- zorozlatanov
- Гараж: Tesla Model 3 -Dual Motor
Renault ZOE 52kWh-Red
RAM Bike XC Twoo - Обратна връзка:
Поклон момчета! Велики сте!
Прекарах си страхотно. Времето беше чудесно,емоциите на върхово ниво. В събота докато чаках стрелбите навъртях пеш 4км., сновейки от стрелбището до финала и пистата, защото сърце не трае. Вечерта също беше незабравима със спомените от бегачката на Милчан, преразказани цветно от Моркова и Любомиров. Попиках се от смях.
Стараех се да помагам с прибиране и преместване на това-онова, но винаги помощта ми ще е нищожна на фона на усилията на организаторите. Останах почти до последно и честно не ми се тръгваше.
По пътя до Стара Загора си спомнях моментите с усмивка и зная, че след някой-друг месец ще се видим пак на родна територия. Имам още много какво да напиша, но честно казано не съм по писането.
Благодаря на всички за поредното страхотно изживяване!
Иииии- кой ми открадна джапанките? Да се скъсат още при първото обуване дано!
(Майната им)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Забравих да напиша за игрите в събота. С една дума- покъртителни откъм емоции. "Тати" остана без глас. Ако нямах проблемите с кръста, бих се включил във всяка.
Прекарах си страхотно. Времето беше чудесно,емоциите на върхово ниво. В събота докато чаках стрелбите навъртях пеш 4км., сновейки от стрелбището до финала и пистата, защото сърце не трае. Вечерта също беше незабравима със спомените от бегачката на Милчан, преразказани цветно от Моркова и Любомиров. Попиках се от смях.
Стараех се да помагам с прибиране и преместване на това-онова, но винаги помощта ми ще е нищожна на фона на усилията на организаторите. Останах почти до последно и честно не ми се тръгваше.
По пътя до Стара Загора си спомнях моментите с усмивка и зная, че след някой-друг месец ще се видим пак на родна територия. Имам още много какво да напиша, но честно казано не съм по писането.
Благодаря на всички за поредното страхотно изживяване!
Иииии- кой ми открадна джапанките? Да се скъсат още при първото обуване дано!
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Забравих да напиша за игрите в събота. С една дума- покъртителни откъм емоции. "Тати" остана без глас. Ако нямах проблемите с кръста, бих се включил във всяка.
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Радвам се, че се запознах с част от ранодошлите в петък. На пистата също беше много интересно.
За съжаление не успях да се класирам за вечерните джумбарета. Ще се постарая повече за следващия път.
Адмирации!
За съжаление не успях да се класирам за вечерните джумбарета. Ще се постарая повече за следващия път.
Адмирации!
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Хайде и аз да драсна няколко реда.
Безкрайни благодарности на всички участници и всеотдайността на организаторите. За мен всичко беше на ниво - давах го малко лежерно, но явно съм понатрупал умора. Прекарахме си страхотно, децата вилняха яко, ние с жената на маса - в приятна компания - чудно беше. Времето и то ни позволи да поразгърнем възможностите си. Уникален Събор и незабравим уикенд.
Отново огромни благодарности към всички участници.![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Безкрайни благодарности на всички участници и всеотдайността на организаторите. За мен всичко беше на ниво - давах го малко лежерно, но явно съм понатрупал умора. Прекарахме си страхотно, децата вилняха яко, ние с жената на маса - в приятна компания - чудно беше. Времето и то ни позволи да поразгърнем възможностите си. Уникален Събор и незабравим уикенд.
Отново огромни благодарности към всички участници.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
И аз минах, макар за 2 часа само и то в петък. Плановете ми бяха други, но се променят чат-пат. Иво и Крум не ме пуснаха докато не хапнах от тяхната скара. Въпреки че си взех халба, не я напълних, че трябваше да шофирам. Видях се с доста хора за тези два часа и си полафихме. Дай Боже, догодина повече 
- Тонката
- Гараж: Октавия-2
- Обратна връзка:
Много як събор. Организаторите неуморими. Шапка им свалям. Да си призная сбърках с тази стрелба, мислех стреляме за 20 минути и на пистата, но то се удължи и висяхме 5 часа. Карах майсторско и пак да чакам ред за стрелба. Догидина препоръчвам без тези стрелби щото ни разделиха. А за поляната мноооого смях и хубава храна какво повече от това. Като се прибирахме ни се развали настроението че моториста от Варна ни изпревари с мотора и 10 мин. След това вече беше на пътя. Бъдете внимателни!
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
И специални благодарности на Тонката за барбекюто и двете вечери. Голям си ![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Бирата е божествена напитка!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
И аз мисля, че тези стрелби са абсолютно излишни!
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Според мен стрелбището има смисъл, само ако го запазим цялото само за нас - да кажем за събота след обед и да си правим форумно състезание... ама се съмнявам, че ще има кой знае какъв масов ентусиазъм. Та като цяло - по-добре по една прашка и да стреляме на поляната 
... което май не е толкова лоша идея, може да вземем лък или дартс и да ги включим по някакъв начин в игрите. Някакъв тип многобой... да компенсираме малко грубата сила на "балерините".
... което май не е толкова лоша идея, може да вземем лък или дартс и да ги включим по някакъв начин в игрите. Някакъв тип многобой... да компенсираме малко грубата сила на "балерините".
Бееееее.....
- Morkova
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996
Изчетох коментарите на един дъх и какво да кажа... БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! Най-силния събор до момента. Поздрави на всички хубави, весели хора и до скоро!