Поиска 170 евро но се съгласи и на наличните в мен лири и левове за около 300лв като каза че работата е от него.Имаше наистина познания и много добро гедоре защото свалянето и качването го правеше за 2-3мин. веднага облече работен гащеризон с логото на Мерцедес а и няма как да не е добър тъй като чета това упражнение го прави по-няколко пъти на ден(публикувах същото във ФБ групата за почивки в Турция и се оказа че почти всеки ден има клиенти)DoH_KuXoT написа: 12.06.2019, 13:19:03Далеч съм от мисълта да те съдя или обвинявам, просто ми беше любопитно как са процедирали. Явно си е опитен измамник, защото оставянето на жена му те успокоява, че все пак ще се върне, имал си е инструменти да свали апарата, познания да сложи и обезвъздуши новия. Каква сума ти поиска за "услугата" ?rosen ivanov написа: 12.06.2019, 12:16:31Здравей колега,DoH_KuXoT написа: 11.06.2019, 12:48:34
Мен ми е любопитно след като си клъвнал на схемата, как се развиха нещата после ? Заведоха те в сервиз ли ? На пътя ли ремонтираха ? Ти видя ли изобщо какво правят по колата ти ? Как посмя да разрешиш на случаен човек да ремонтира спирачната ти система и след това да пътуваш спокойно ?
След като "клъвнах" турчина взе стария апарат и каза че на около 3 км. има сервиз и ще ходи там да го ремонтира и върне.Когато му казах да тръгна с него той настоя да си седя със семейството и неговата жена че не е безопасно за жените.Върна се след около 1ч. със чисто нов апарат TRW
(потвърдено от ЕТ)тъй-като заради байряма работел само магазина.След смяната кара след мен около 5км.да е сигурен че всичко е наред.
Много моля колегите които разбират от коли да не забравят че не всички са като тях и съм сигурен че много от хората във форума биха постъпили като мен не от наивност или незнание.Когато някой дойде при мен и седне на зъболекарския стол започвайки да охка и пъшка(90 % от мъжете) аз не се присмивам а му помагам и разбирам.
Измама в Турция - Изпусна маншона на задния спирачен апарат
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
rosen ivanov
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Хахаха, как ще ти даде нов апарат за 300лв.със смяната. Замисли се. Измил го е просто 
Аз вчера си купих кожена чантичка, започна с бест прайс 150 лири...., накрая вече след пазарлъците като прекрачвах прага на магазина за 70 ми я даде![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Аз вчера си купих кожена чантичка, започна с бест прайс 150 лири...., накрая вече след пазарлъците като прекрачвах прага на магазина за 70 ми я даде
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Купувайте го HGS стикера възможно най-скоро след като влезете в Турция и още сте в европейската част на страната - сума ти народ говори малко или много български, любезно ще ви обяснят и упътят, нас на три места ни упътиха, на англо-български,
с малко техни си думички,
така че има варианти и не боли. Иначе само ще давате после пари на държавната хранилка за глоби, евентуално.
Цени по Коледа и НГ 2018/2019 - Кап. Андреево - Истанбул/Площад Тексим/ - Кап. Андреево - 13.50 турски лири, изписа го, когато минахме бариерата на края на магистралата малко преди нашата граница.
Поздрави.
Цени по Коледа и НГ 2018/2019 - Кап. Андреево - Истанбул/Площад Тексим/ - Кап. Андреево - 13.50 турски лири, изписа го, когато минахме бариерата на края на магистралата малко преди нашата граница.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
-
rosen ivanov
А колко струва чисто нов? Тук в сайтове го намирам за 100 лв същия а от ЕТ ми потвърдиха че е видимо нов,добре поставен но не е оригиналния като от лявата странаbega4kata написа: 12.06.2019, 15:07:06 Хахаха, как ще ти даде нов апарат за 300лв.със смяната. Замисли се. Измил го е просто
Аз вчера си купих кожена чантичка, започна с бест прайс 150 лири...., накрая вече след пазарлъците като прекрачвах прага на магазина за 70 ми я даде![]()
Последно промяна от rosen ivanov на 12.06.2019, 15:57:43, променено общо 1 път.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Заден не помня колко беше, но преден беше 800.
Този да е на половина, пак не е 300лв.
И ко труда ще е от него? Да не е самарянин някъв.
И ко труда ще е от него? Да не е самарянин някъв.
GUNTER SERVICE

-
rosen ivanov
Говоря за челюстите с цилиндъра.bega4kata написа: 12.06.2019, 15:55:40 Заден не помня колко беше, но преден беше 800.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
И аз за това. Само спирачния цилиндър. Но дори и за влезе в тази цена, това е невероятен проблем. От 20г.коли поправям, повярвай ми.
Май си зъболекар, все едно да ти кажа, че на дъщеря ми в първи клас я боли кътника.
Май си зъболекар, все едно да ти кажа, че на дъщеря ми в първи клас я боли кътника.
GUNTER SERVICE

-
rosen ivanov
А на какво са тези цени 100-150лв.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Накладките са толкова
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
rosen ivanov, ако може го "нащракай" хубаво, да го видим 
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Не зная, ако това ТРВ е такова като на Техко, Еврото, Елиткар и подобни.... може.
Тогава се притеснявай да не стане проблем.
Защото оригинални апарати(това е спирачки - най важния компонент в един автомобил), няма да допуснат от завода да изпуснат спирачна течност! Особено на 2 год. кола. То на 20 годишна няма да изпуснат. Може да запекат, но не и да изпуснат. Няма такъв случай.
Защото оригинални апарати(това е спирачки - най важния компонент в един автомобил), няма да допуснат от завода да изпуснат спирачна течност! Особено на 2 год. кола. То на 20 годишна няма да изпуснат. Може да запекат, но не и да изпуснат. Няма такъв случай.
GUNTER SERVICE

-
rosen ivanov
Не споря за цени марки или каквото и да е друго но на мен ми смени това:https://www.avtochastionline24.bg/trw/7488937
И е възможно дете в пъври клас да го боли кътник.
И е възможно дете в пъври клас да го боли кътник.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
И аз научих нещо ново.Мислех, че само бабите ги болят 
GUNTER SERVICE

-
rosen ivanov
Съвсем сериозно освен в ЕТ къде другаде да ида та да ми потвърдят дали сложения апарат става.bega4kata написа: 12.06.2019, 16:14:52 Не зная, ако това ТРВ е такова като на Техко, Еврото, Елиткар и подобни.... може.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Според мен, ЕТ ти е доста достоверен сервизен партньор, едва ли има смисъл да търсиш другаде мнение. Друг е въпроса, ще го обясна така:Съвсем сериозно освен в ЕТ къде другаде да ида та да ми потвърдят дали сложения апарат става.
Да направиш пломба на зъб с амалгама и композит. Зъбът, ще си е запечатан, ще е ок, но дали е правилно, ти ще си прицениш. След като си дал една шапка пари, се предполага, че си купуваш и спокойствие. Ако ще те чопли и притеснява дали е ок, смени си го и сложи като останалите. Ако не ти се дават пари за чисто нов, намират се доста нови Октавии и 100/100 ще можеш да се снабдиш със същия апарат на по добра цена. Успех!