Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
igeorgiev82 написа: 31.05.2019, 19:53:41
Като при Ауди
Не мисля, че мястото е проблем, на мерниците също там им е индикацията:
На мен ми простее даже малко така, но проблемът е, че няма звуково предупреждение, ако тръгнеш да засичаш...
Щото е ясно, че, ако си погледнал ще видиш, ама следователно щом не виждаш, може пък да чуеш
Усещал съм го само на магистрала, но не дърпането на волана, когато имам кола от ляво и я виждам и ускорявам веднага след нея, то го засича като проблем и вибрира яко .
Rangel, добре де, защо ще вибрира щом колата те е подминала?
Датчиците са в двата края на задната броня, напред не хващат/виждат. Странно. Пробвай да спреш лейн асиста и виж как ще е.
Да те/ви питам, в менюто за паркиране/маневриране имаш/те ли отметка за автоматични спирачки при опастност, ама от статични предмети? Не системата Rear Traffic Alert.
Ей такава дивотия...
Спирачките набива, при някаква скорост над. Много бавно ако се движиш ги бута тревичките.@todor87, представи си как точно колата от ляво ми е около предна лява а аз минавам зад нея, демек почти се застъпваме, случвало се е като застигам по-бавна в средна лента, а съм пускал по-бърз в лява и само намалявам и ведна ускорявам зад него. Ще го тествам без лейн.
И аз мисля, че лейна ти дърпа волана, ако не си пуснал мигач.
Иначе за тревичките ги набива и при влачене едва-едва. Първо непрекъснат сигнал от парктроника и ако не спреш набива спирачки. При повторно тръгване назад вече те оставя да си трошиш колата.
Някой да има точно или поне прясно инфо кога ще се появи конфигураторът в сайта ?
Аз ще се повторя, но на сляпо не ми се поръчва, интересно ми е дали ще има нещо ново, което може да се добави.
dr_chill написа: 12.06.2019, 10:24:45
Някой да има точно или поне прясно инфо кога ще се появи конфигураторът в сайта ?
Аз ще се повторя, но на сляпо не ми се поръчва, интересно ми е дали ще има нещо ново, което може да се добави.
Отвори Чешкия сайт на Шкода, там фейслифта го има в конфигуратора. Не съм разглеждал подробности, но най-вероятно екстрите ще са същите както в досегашния модел, тя и колата си е същата. Има обаче няколко нови джанти...